Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zkus nejake “nefunkcni” cele hodinky na eBay nebo treba Aukru, apod. s dobre vypadajicim displejem. Problem urcite nebude v displeji a ziskas tim levne nahradni dily.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno
V 9. 5. 2021 v 21:53, mkshort napsal:

Zkus nejake “nefunkcni” cele hodinky na eBay nebo treba Aukru, apod. s dobre vypadajicim displejem. Problem urcite nebude v displeji a ziskas tim levne nahradni dily.

Dik za radu. Inak ten display je čierny a aj prasknutý. Premeranie avometom napájanie displeja na tom hrebeni, napätie mám na ňom, takže je veľká šanca že pôjdu s novým displayom.😉

Odesláno

Zdravim, len jedna otazočka, je normálne, že mám dva tie krycie pliešky v hodinkách? Je tam svetlomodré a na ňom tmavo červený. Žeby preto, aby som si ich mohol meniť podľa nálady?🙂

Odesláno

Vezmu si na pomoc svoji fotku z pocatku vlakna. Pokud mas na mysli ten barevny plisek s napisy elektronika pouzivany u hodinek s cirym sklem jako jakysi vkladany cifernik (stribrny v hodinkach a cerveny v pravem hornim rohu fotky), tak ten tam ma byt je jeden. Jinak modul ma stribrny prisroubovany plech kolem displeje. Ten je bez napisu. Viz. moduly pohozene okolo.

IMG_6475.jpg.79eedbb4a5bb71481fd62efaf5ad38e9.jpg

Odesláno

Tak pokud mas dva, je to bonus. Ale daval bych do hodinek jen jeden, aby nebyl zbytecny tlak na modul od vicka, kdyz je tam neco navic.

Odesláno

Presne ten pliešok s nápismi Elektronika 5 mám na mysli. Kúpil som ich nedávno a pri rozoberaní som to zistil. Takže si ich môžem meniť. Ja len, či to tak má byť, alebo nie😉.

Odesláno

Urcite ne. Hodinky sis proste koupil tak, jak jsou s jednim namontovanym plechem v dane barve a nic vedle na vymenu rozhodne nebylo.

Odesláno
V 16. 5. 2021 v 21:32, mkshort napsal:

Urcite ne. Hodinky sis proste koupil tak, jak jsou s jednim namontovanym plechem v dane barve a nic vedle na vymenu rozhodne nebylo.

Nevymyslel som si to, skutočne tam vo vnútri boli dva pliešky...pekne jeden na druhom, na nich modul a vošlo sa to tam😉

Odesláno

Nekdo se v tom hrabal, daval to dohromady na prodej z ruznyho srotu a nevsim si, ze vzal z hromadky dva plechy na sobe misto jednoho. Pripadne se totez mohlo stat uz ve vyrobe. Kazdopadne tam patri jen jeden.

Odesláno

Tady jsem to myslel takto: ´Jako zakaznik sis nove hodinky v kramu treba v Moskve koupil....s jednim....´

• po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...