mkshort Odesláno 4. ledna 2020 Autor Nahlásit Odesláno 4. ledna 2020 Tohle neni tento pripad, bohuzel pro me. Uz jsem par modulu ozivil, viz nahore ve vlakne. Tohle bude asi neco jineho, nebot hodinky normalne sly cca rok dva, nicmene displej uz ?blednul?, tak jsem dal nove baterie, ale modul uz nenaskocil... :-( Sent from my iPhone using Tapatalk
Olin.uj Odesláno 12. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2020 . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník eloga Odesláno 5. února 2020 Nahlásit Odesláno 5. února 2020 OK, stejně nic z toho nemám zdárek siwi, tak se nedá nic dělat, budou zatím dále vegetovat v šuplíku, případně to sem nafotím, kdyby to někdo přece jen mínil vzít...
siwi Odesláno 5. února 2020 Nahlásit Odesláno 5. února 2020 Konec konců, chleba to nejí, tak proč hned myslet na prodej. Takovéhle hodinky dneska ostudu rozhodně neudělají. To není jako kdysi
Gombo Odesláno 17. února 2020 Nahlásit Odesláno 17. února 2020 Chlapci mam dotaz.Na jednych Elektronikach mam taky ?zostarnuty? displej(vid foto).Myslite ze by stacilo vymenit tie kontrastne folie pred a za,alebo je to aj samotnym sklenenym displejom? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
mkshort Odesláno 17. února 2020 Autor Nahlásit Odesláno 17. února 2020 Tezko rict, co by tomu pomohlo. Rekl bych, ze problem bude spis v displeji samotmem, tedy tech krystslech, nez v polarizacnich filtrech. Nicmene, muzes zkusit se v tom trochu povrtat a zkusit filtry oddelit a uvidis. Zda se, ze ublizit, zejmena tomu prvnimu na foto, uz o moc vic nejde... Sent from my iPhone using Tapatalk
Gombo Odesláno 17. února 2020 Nahlásit Odesláno 17. února 2020 Viem ze je trocha chyteny aj displej, ale mne ide o to,aky je tmavy oproti nalriklad tym, ktore som dnes daval do digi vlakna
Gombo Odesláno 19. února 2020 Nahlásit Odesláno 19. února 2020 Tak som strhol staru foliu,ocistil stare lepidlo a dal novu foliu.Displej je svetlejsi a trocha citatelnejsi,ale tie vady ostali.Tak musim zohnat dobry displej. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Gombo Odesláno 23. února 2020 Nahlásit Odesláno 23. února 2020 Rodinka... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Olin.uj Odesláno 10. března 2020 Nahlásit Odesláno 10. března 2020 Na ruce moc příjemné hodinky.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Gombo Odesláno 30. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2020 Tato korona kriza je aj na nieco dobra. Kedze nechodim nakupovat do reichu, tak aby som sa nenudil, ozivujem kusky, ktore som davnejsie zavrhol.Dnes mi v sufliku padli do oka tieto Elektroniky co v nich vytiekli tak baterky,ze to napadlo aj pliesok pred displejom. Venoval som sa im pol dna a podarilo sa mi ich dostat do celkom pouzitelneho stavu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
siwi Odesláno 30. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2020 No, je to radost, když se něco taového povede.
mkshort Odesláno 30. dubna 2020 Autor Nahlásit Odesláno 30. dubna 2020 Radost a zazrak dohromady. Me nedavno odesel jeden modul jen tim, ze jsem vyndal stary baterky, kdyz to jeste bezelo a ukazovalo cas, ale po nandani novych se to uz nepodarilo ani po 10 razebiracich pokusech znova nahodit... ;-(Sent from my iPhone using Tapatalk
Gombo Odesláno 30. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2020 Modul potrebuje len nabudit.Uz to mam vyskusane na X moduloch.Vzdy ho vyberem z puzdra a prepajam kontakty tlacitok v roznych kombinaciach,pokym nenabehnu.Ked pred vybitim bateriek fungovali,tak mi vzdy pri tejto procedure nabehli.
mzv@centrum.cz Odesláno 20. května 2020 Nahlásit Odesláno 20. května 2020 (upraveno) Ahoj, vim, ze je toto uz tema s fousama, ale za pokus nic nedam. Je normalni, ze jsou videt segmenty i bez vlozenych baterii, nebo je display v jakemsi "haji"??? Digitalky elektronika.. Aha, uz to tu řešíte. Omlouvam se.. I kdyz je mi to divne. Upraveno 20. května 2020 uživatelem mzv@centrum.cz Soucasne uz resene tema
mkshort Odesláno 24. května 2020 Autor Nahlásit Odesláno 24. května 2020 Zrejme to bude nefunkcnosti nekterych krystalu, ktere se zasekly v poloze “zavreno”. Podobne to je se slabnutim tmaveho zobrazeni segmentu, kdy krystaly nefunguji a jsou porad v poloze “otevreno”. Sent from my iPhone using Tapatalk
Lisky Odesláno 7. května 2021 Nahlásit Odesláno 7. května 2021 Velmi pekne su. Tiež mam jedny, len displej je prasknuty. Nemate na predaj, popripade neviete kde by som ho zohnal?
Lisky Odesláno 7. května 2021 Nahlásit Odesláno 7. května 2021 před 1 hodinou, siwi napsal: Na eBay seženeš určitě. Dik moc, pozriem to
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se