Jump to content

Recommended Posts

Posted

Zdravím všechny příznivce hodinek. Potřebuji trochu poradit ohledně výše uvedeného modelů hodinek. Je někdo, kdo je nosil? Jedná se mi o velikost ve skutečnosti, jak působí na ruce atd. Nemám možnost je nikde zkusit a mam malou ruku... Děkuji za případné postřehy

Posted

Díky za reakci. No já jsem právě porovnával s SKX a papírově vyšly větší Citizeny, ale asi je to o tom, jak to vyloženě sedne...

Posted

Mne na  ruke pripadajú ako 38-39mm, proste zo starej školy.

Posted

Ok. Mám je objednane, tak doufám že budou v pohodě. Doteď jsem na denní nošení měl Invicty pro diver 38mm a nosily se na moji dětské ruce velice dobře..

Posted (edited)

Tyhle Citizeny jsou fajnovy hodinky, mel jsem je dvakrat a musim rict, ze mi subjektivne prijdou lip zpracovany, jak Seiko SKX007. Myslim, ze urcite nebudes litovat.

Edited by villain83
Posted (edited)

To tady bude super oživení oproti Mako/ Rayům nebo SKX :) Pak udělej nějaké pěkné fotky ;) Taky jsem nad nimi uvažoval.

Edited by number.beast
  • 4 weeks later...
Posted

gratulujem, prihoď ešte foto aj na gume a meshi tiež a samozrejme tvoje pocity ? :clap:

Posted

pekný sunburst ciferník, gratulujem a teším sa na Vaše nové fotky ...

Posted

Osobně je řadím výše, než zde tolik prosazované SKX007/9. Orámované indexy a přesně sedící luneta, která moc pěkně cvaká. Navíc má 60 kliků, což beru oproti 120 jako plus.