Jiří Sedlák Odesláno 22. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2023 (upraveno) Ty nosíš kalhotky? Já trenky. Jsou to slipy, takže když si je koupím, budu nosit trenky i slipy. A v létě jenom slipy. Upraveno 22. března 2023 uživatelem Jiří Sedlák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukassob Odesláno 22. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2023 To není o tom, co kdo nosí, ale jak se tomu říká. Ale klidně tomu říkej slipy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 22. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2023 Tak hlavně že nemaj uprostřed hnědej proužek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalisport Odesláno 30. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2023 Better than Skx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wezr Odesláno 25. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2023 V 24. 2. 2020 v 16:10, Toblin napsal: Myslím, že ne. Možná ji dávali dřív. Peknej nato, slusi jim to. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalisport Odesláno 1. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2023 Tohle jsou prostě nejlepší tooly ever. Hodinky který nemusím sundat z ruky při jakékoliv aktivitě. Ještě jim pořídím zulu. Viděl jsem na insta pár fotek a úplně jsem se pro tu kombinaci nadchl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 2. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2023 A uděláš z toho hodinky které budou tak vysoké že při jakékoli aktivitě o něco drbneš... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LadaF Odesláno 7. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2023 No právě mám tenké zápěstí tak nevím jestli nebudou velké. Jen pro porovnání: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LadaF Odesláno 9. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2023 V 7. 6. 2023 v 21:08, LadaF napsal: No právě mám tenké zápěstí tak nevím jestli nebudou velké. Jen pro porovnání: Ty Seika 5 neřeším. Ale jak se vám zdají kamasu nebo ny00 na těch fotkách? Vypadají velké nebo ne? Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalisport Odesláno 10. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2023 Tak hlavně je to o tvém pocitu. Pokud se ti zdají být velké a nenositelné tak bych je neřešil, ale pokud ti přijdou Ok směle do nich. Pokud mám říct nějaký verdikt tak za mě Citizeny. Ny00xx vypadají na ruce mnohem menší než jsou. A hlavně se ptáš v citizenském vlákně takže je možná trošičku i chceš víc než ty ostatní . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 10. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2023 (upraveno) Taky máš ty Citizeny jediné vyfocené na gumě. Takže hodinky vypadají menší, ale guma zase hodně vystupuje nad ruku. Navíc jsou focené z jiné vzdálenosti, zblízka telefonem vypadají vždycky mnohem větší než když se pak někde vidíš z metrů a půl v zrcadle. Z těch fotek to fakt posoudit nelze. Každopádně japonské potápky hlavně Seiko a Citizen jsou svojí nositelností a pohodlností i přes větší rozměr pověstné. A NY se pokud vím dělají ve dvou rozměrech. Aby mi neodstávaly dlouhé nožky jsem se bál u Hamiltonů a (nejen) proto jsem je nekoupil, ale nikdy ne u Seika a Citizeny mají podobně promyšlená pouzdra, nožky krátké a zahnuté. Japonci totiž mívají také tenká zápěstí. Upraveno 10. června 2023 uživatelem Jiří Sedlák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 10. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2023 Ja si myslim, ze 0040 klamu telom. Maju sice 42mm priemer, ale javia sa mensie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 10. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2023 Spíš bych se zaměřil na využití. Zejména ty tmavý Orienty jsou takový univerzály od divadla po vodu, zatímco Citizeny NY beru jako echt Tooly. Pokud máš hubenou ruku, jako že ano, tak se zaměř na co nejmenší rozměr “lug to lug”. V tom jsou Seika SKX nebo 5KX nepřekonatelná - 46mm, Citizeny 47,5mm, Orienty 47mm. Pro mě je max. kolem 48mm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 11. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2023 Alebo tieto, maju L2L cca 43mm pri priememere 40mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tclaw Odesláno 11. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2023 před 10 hodinami, Jerryl napsal: Spíš bych se zaměřil na využití. Zejména ty tmavý Orienty jsou takový univerzály od divadla po vodu, zatímco Citizeny NY beru jako echt Tooly. Pokud máš hubenou ruku, jako že ano, tak se zaměř na co nejmenší rozměr “lug to lug”. V tom jsou Seika SKX nebo 5KX nepřekonatelná - 46mm, Citizeny 47,5mm, Orienty 47mm. Pro mě je max. kolem 48mm. Souhlasím. Orienty mi připadají jako takové decentní potápky. Kdysi jsem měl Mako na tahu a bral si je na vlastní svatbu. Ty Kamasu na tom budou podobně. Jen mě u nich štve ten bílý date/day. Zato Citizen jsou prostě hodinky do vody, na sport. A ano, opravdu působí menším dojmem. Bude to i tím, že mají širší lunetu a menší ciferník. Takže pokud chceš spíš sportovní hodinky, ber NYxxx. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukassob Odesláno 30. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalisport Odesláno 10. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2023 Ny0040 … Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
calif.350 Odesláno 24. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2023 Jsou super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolky87 Odesláno 28. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2023 Odoslané z MI 6 pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 30. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2023 Hlásím právě na timestore slipy na gumě za 4490,- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se