Přejít na obsah

Citizen Promaster NY0040

Opiss

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 506
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• po 4 týdnech...
  • po měsíci...
V 7. 6. 2023 v 21:08, LadaF napsal:

No právě mám tenké zápěstí tak nevím jestli nebudou velké. Jen pro porovnání:Potapky_porovnani.thumb.PNG.403ecdc0dc329d0387eb656cb84bb3ea.PNG

Ty Seika 5 neřeším. Ale jak se vám zdají kamasu nebo ny00 na těch fotkách? Vypadají velké nebo ne? Díky 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak hlavně je to o tvém pocitu. Pokud se ti zdají být velké a nenositelné tak bych je neřešil, ale pokud ti přijdou Ok směle do nich. Pokud mám říct nějaký verdikt tak za mě Citizeny. Ny00xx vypadají na ruce mnohem menší než jsou. A hlavně se ptáš v citizenském vlákně takže je možná trošičku i chceš víc než ty ostatní 🫡.

Odkaz ke komentáři

Taky máš ty Citizeny jediné vyfocené na gumě. Takže hodinky vypadají menší, ale guma zase hodně vystupuje nad ruku. Navíc jsou focené z jiné vzdálenosti, zblízka telefonem vypadají vždycky mnohem větší než když se pak někde vidíš z metrů a půl v zrcadle. Z těch fotek to fakt posoudit nelze. Každopádně japonské potápky hlavně Seiko a Citizen jsou svojí nositelností a pohodlností i přes větší rozměr pověstné. A NY se pokud vím dělají ve dvou rozměrech. Aby mi neodstávaly dlouhé nožky jsem se bál u Hamiltonů a (nejen) proto jsem je nekoupil, ale nikdy ne u Seika a Citizeny mají podobně promyšlená pouzdra, nožky krátké a zahnuté. Japonci totiž mívají také tenká zápěstí.

Upraveno uživatelem Jiří Sedlák
Odkaz ke komentáři

Spíš bych se zaměřil na využití. Zejména ty tmavý Orienty jsou takový univerzály od divadla po vodu, zatímco Citizeny NY beru jako echt Tooly. 

Pokud máš hubenou ruku, jako že ano, tak se zaměř na co nejmenší rozměr “lug to lug”. V tom jsou Seika SKX nebo 5KX nepřekonatelná - 46mm, Citizeny 47,5mm, Orienty 47mm. Pro mě je max. kolem 48mm.

Odkaz ke komentáři

před 10 hodinami, Jerryl napsal:

Spíš bych se zaměřil na využití. Zejména ty tmavý Orienty jsou takový univerzály od divadla po vodu, zatímco Citizeny NY beru jako echt Tooly. 

Pokud máš hubenou ruku, jako že ano, tak se zaměř na co nejmenší rozměr “lug to lug”. V tom jsou Seika SKX nebo 5KX nepřekonatelná - 46mm, Citizeny 47,5mm, Orienty 47mm. Pro mě je max. kolem 48mm.

Souhlasím. Orienty mi připadají jako takové decentní potápky. Kdysi jsem měl Mako na tahu a bral si je na vlastní svatbu. Ty Kamasu na tom budou podobně. Jen mě u nich štve ten bílý date/day. Zato Citizen jsou prostě hodinky do vody, na sport. A ano, opravdu působí menším dojmem. Bude to i tím, že mají širší lunetu a menší ciferník. Takže pokud chceš spíš sportovní hodinky, ber NYxxx.

Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...
  • po měsíci...
  • po měsících...
  • po měsících...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...