Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
Tak bohužel s vrtulníčkama vás moc nepotěším, budou sice ale až tak za měsíc..... :crying_anim02:

Pokud budou mít min. 3 kanály a cena bude fajnová, tak se hlásím o tři kousky. :thumbsup_anim:

• Odpovědi 80
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Pro příznivce jsem náhodou objevil zajímavou dvojici vrtulníků. Link nefunguje, tak alespoň takto: www.conrad.at a do vyhledávání schnellsuche zadat SILVERLIT SKY CHALLENGER SET PICOO Z RTF

Mělo by se jednat o dva vrtulníky (policejní a zločinci), ovládání tříkanálové, na každém vrtulníku infrapaprsek, kterým je možné zasáhnout protivníka, který pak spadne k zemi.

Odesláno
Tak bohužel s vrtulníčkama vás moc nepotěším, budou sice ale až tak za měsíc..... :crying_anim02:

Kdo si počká ten se dočká:)- Prosím, napiš si mě do předběžného pořadníčku

Díky (pouze 3 kanály)

• po měsíci...
Odesláno

tak jak to vypadá získal jsi nějaký nový informace

• po 3 týdnech...
Odesláno
taky bych 1 vzal má ochranu vrtulu jestli to chápu dobře

což je do začátku veliké plus a cenový rizdíl není zase tak veliký

Tjn, ovšem vrtule se dá koupit i samostatně jako ND, pro II. zase hovoří nabíječka 230V.(je fakt, že I. má větší beterku, je to dilema :D)

• po 2 týdnech...
Odesláno

Tak chlapci já to už nevydržel a Mosquito II objednal. Platba přes Pay, free shipping, přesně dle inzerce. Dorazilo to po 12 dnech od objednání. A je to teda masakr :D. Včera jsme s tím lítali celá rodina. Není to teda úplně jednoduchý na ovládání, ale po cca 20 minutách zácviku už to celkem jde. Na první pohled celoplastový bazmek si nechá líbit ukrutné věci. Omlátili jsme ho o lustr, strop, stěny atd. a zatím bez ztráty kytičky. Létat vydrží cca 10 minut na jedno nabití a nabíjí se asi 15 minut. Zy ty prachy (asi 489 Kč) je to celkem dobrá sranda. Jedinou nevýhodu jsem zatím objevil v občasné ztrátě radiového spojení, ale opravdu jen občas. Takže celkové vzato, můžu doporučit.

P.S. Pozor, k polystyrenové krabici je přilepen malý pytlíček s náhradní ocasní vrtulkou a se stabilizační tyčkou k rotoru. Já to málem vyhodil i s krabicí, není moc vidět.

Odesláno
Tak chlapci já to už nevydržel a Mosquito II objednal. Platba přes Pay, free shipping, přesně dle inzerce. Dorazilo to po 12 dnech od objednání. A je to teda masakr :D. Včera jsme s tím lítali celá rodina. Není to teda úplně jednoduchý na ovládání, ale po cca 20 minutách zácviku už to celkem jde. Na první pohled celoplastový bazmek si nechá líbit ukrutné věci. Omlátili jsme ho o lustr, strop, stěny atd. a zatím bez ztráty kytičky. Létat vydrží cca 10 minut na jedno nabití a nabíjí se asi 15 minut. Zy ty prachy (asi 489 Kč) je to celkem dobrá sranda. Jedinou nevýhodu jsem zatím objevil v občasné ztrátě radiového spojení, ale opravdu jen občas. Takže celkové vzato, můžu doporučit.

P.S. Pozor, k polystyrenové krabici je přilepen malý pytlíček s náhradní ocasní vrtulkou a se stabilizační tyčkou k rotoru. Já to málem vyhodil i s krabicí, není moc vidět.

A kdes ho teda kupoval? Že bych si lítal v práci. Pustil bych si k tomu parní stroj...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...