Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• po měsících...
  • Odpovědi 104
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• po měsíci...
  • po 2 týdnech...
  • po 2 týdnech...
Odesláno

Už ani nepočítám kolikáté setkání to bylo, ale určitě nebylo poslední. Jardo, ještě jednou moc díky (i za to, že ses mi vlastně s nabídkou ozval, což byl v mý situaci rozhodující šťouch :)).

Odesláno

S Jardou je to vzdycky na pohodu,nemůžu jinak než ho tady zase vychvalit. Urcite doporucuju a dekuju!

• po měsících...
Odesláno

Absolutne ukazkovy pristup od A po Z :D Rychla komunikacia, skvely stav hodiniek, perfektne jednanie, fajn pokec,... naozaj neni co vytknut. Vsetko prebehlo presne tak ako bolo dohodnute, s radostou pojdem do dalsieho obchodu s Jardou. Dakujem a na 100% doporucujem!

• po měsíci...
Odesláno

Spoločný obchod, kedy sme si navzájom vymenili troje hodinky tiež s členom lukasb515. Gentlemanská dohoda a prístup na maximálnej úrovni. Veľmi pozitívna skúsenosť. Vysoko odporúčam

Odesláno

Po kratkej dobe dalsi spolocny obchod, vsetko prebehlo samozrejme bezproblemovo, hladko a ukazkovo aj napriek obchodu nadialku a vymenu hodiniek medzi 3 ludmi :D Velka spokojnost po vsetkych strankach. Urcite odporucam.

• po měsících...
Odesláno

Druhý obchod (výměna) a opět vše v naprostém pořádku. Rychlá komunikace i domluva, líp to snad ani nejde. Jardu všem vřele doporučuji a věřím, že to nebyla poslední transakce, kterou jsme spolu upekli :) Díky za hodinky, které jsem měl v hledáčku už pár let! 

• po 4 týdnech...
Odesláno

Opět nudná  a pravdivá recenze: Jarda pokecal, zabalil a poslal. Přišly mi skvěle zabalené hodinky, žádný problém, vše tak, jak má být. Díky a za obchod a doporučuji! 

• po 3 týdnech...
Odesláno

Mam rad obchody s Jardou.  Žádné zbytecne řeči okolo a co rekne to platí.  Diky za obchod!

• po měsíci...
Odesláno

Probehl jeden nehodinkovy obchod a vse absolutne v poradku - toto od vazenych clenu zdejsiho fora ocekavam a predstavuji si jako standard. 

Ne vzdy tomu tak je, takze Jardo diky!

• po měsících...
  • po 2 týdnech...
  • po měsíci...
Odesláno

Kupoval jsem od Jardy během příjemné schůzky v centru Olomouce. Hodinky podle popisu a fotek ve velmi dobrém stavu. Jak píšou předchozí, maximální spokojenost. Děkuji za obchod.

Odesláno

Ani nevím kolikráte jsem s Jardou obchodoval. Stále platí, co jsem napsal poprvé. Jak bylo domluveno, tak bylo zrealizováno. Naprosto pohodový kupující. Díky za obchod a snad nám příště vyjde i to setkání.

• po měsících...
Odesláno

Top pristup, obchod sme vybavili za par minut, dostal som do sprav vsetko dodatocne info, videa. Do dvoch hodin som mal balicek na poste aj s dodatocnou konzultaciou a pokecom.  Mozem len odporucit.

20240521_164139.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...