Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Když si odmyslíš ten otazník, co máš v popisu, tak máš vlastně odpověď. Založ si vlákno, jaké hodinky bys chtěl, rozpočet, přibližný vzhled, funkce a dostaneš tipy na skutečné hodinky. 

Odesláno

Chtěl bych hodinky do 4tisic, nechci za ně zbytečně moc utrácet. A vůbec nevím, kde mám hledat. Přál bych si hodinky sportovnější, které mají pěkný design. Četl jsem si pár příspěvků, ale chytrý z toho nejsem. Pár tipů jsem měl, ale bylo mi řečeno, že jsou Made in china.

Odesláno

Tak čti ještě víc, protože za čtyřku to může skončit buď u jednoduchých, ale kvalitních mechanik Seiko / Orient nebo Quartzu od téhož plus Casio a Citizen. 

Odesláno (upraveno)

Chtěl bych hodinky do 4tisic, nechci za ně zbytečně moc utrácet. A vůbec nevím, kde mám hledat. Přál bych si hodinky sportovnější, které mají pěkný design. Četl jsem si pár příspěvků, ale chytrý z toho nejsem. Pár tipů jsem měl, ale bylo mi řečeno, že jsou Made in china.

Automat, quartz? Barva? Chrono, nebo jednoduchý vzhled? Funkce? Velikost? Chce to více specifikovat. Zkus kouknout třeba na helveti.cz, to by tě mohlo posunout.

Upraveno uživatelem Marfael
Odesláno (upraveno)

projeď si Seika, tam se nespálíš

a to co radí Frostie

Upraveno uživatelem p3k
Odesláno

https://www.24time.cz/chrono-gun-metal-sandstone-leather/

Tyto od MVMT se mi líbí a cenově jsou celkem přijatelné.

Nemáte nějaké další typy? Automaty jsou celkem drahé, tak to mi postačí obyčejné Quartz. A spíše preferuju menší hodinky tmavší barvy. Měl bych je na každodenní nošení.

Furt se motáš v kruhu šmejdu...zkus se podívat na mnou postované značky třeba na helveti, koscomu nebo jiném hodinářství.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...