Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

U mě vede tenhle...

1189196459.jpg

Di-Modell Tornado. Je to dost podobný...

Upraveno uživatelem jackal
Odesláno

Ahoj, mě se osobně líbí ten první a i ten druhý není špatný, můj pásek u Archimede(mám černý) je pro mně krátky, mám ho na poslední dírce a potřeboval bych o 2-3 cm delší na straně s dírkama měří 11 cm a druhá strana se sponou měří bez spony 7,5 cm, máte někdo nějaké odkazy na řemínky k pilotkám , nebo nějaký výrobce?? Jestli plevelím toto vlákno tak promiňte, ale zrovna při tomto čtení mě to napadlo. :huh: :huh:

Návštěvník YPO
Odesláno
Ahoj, mě se osobně líbí ten první a i ten druhý není špatný, můj pásek u Archimede(mám černý) je pro mně krátky, mám ho na poslední dírce a potřeboval bych o 2-3 cm delší na straně s dírkama měří 11 cm a druhá strana se sponou měří bez spony 7,5 cm, máte někdo nějaké odkazy na řemínky k pilotkám , nebo nějaký výrobce?? Jestli plevelím toto vlákno tak promiňte, ale zrovna při tomto čtení mě to napadlo. :huh: :huh:

To Tornádo ve druhém příspěvku je perfektní (měkký - dobře zpracovaný řemen - částečně šmrnclý hnědou barvou) ... dělá se i ve 20mm .... k dostání u kubsona

Odesláno
To Tornádo ve druhém příspěvku je perfektní (měkký - dobře zpracovaný řemen - částečně šmrnclý hnědou barvou) ... dělá se i ve 20mm .... k dostání u kubsona

díky, píšu kubsonovi, jestli je delší než originál

Návštěvník YPO
Odesláno
díky, píšu kubsonovi, jestli je delší než originál

dlouhý je dost a dost ;)

Návštěvník YPO
Odesláno
ja lobbuju za Hirsch Leonardo. nemam rad tu skviru mezi reminkem a pouzdrem... skoda ze Leo neni i ve 24mm, abych mel co nazout na brejtle...

na Steinharty bych Tornado ani nedával kvůli ostrému pouzdru a vůli řemenu u stěžejek ...... na Steinhartech je Tornádo během 5ti minut zničené ;)

Odesláno
na Steinharty bych Tornado ani nedával kvůli ostrému pouzdru a vůli řemenu u stěžejek ...... na Steinhartech je Tornádo během 5ti minut zničené ;)

moje LE nemaj ostry pouzdro. Tornado je co?

Návštěvník YPO
Odesláno
moje LE nemaj ostry pouzdro. Tornado je co?

Tornado je druhý řemen v tomto vlákně ...... standardní Steinharty mají docela dost ostrou hranu po obvodu pouzdra (jak je to u l.e. nevím)

Odesláno

Mě se docela líbí tenhle decentní řemen Cervo od Morellato.

post-1861-1201423314.jpg

• po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...