Ropucháč Odesláno 25. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2008 Ahojte, vyhlasujem anketu o najkrajsi remienok na pilotne hodinky.... R. moj prispevok od stryka Laca:
jackal Odesláno 25. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2008 (upraveno) U mě vede tenhle... Di-Modell Tornado. Je to dost podobný... Upraveno 25. ledna 2008 uživatelem jackal
Frantik Odesláno 25. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2008 Ten original Laco je super. Mam ho nejradeji. Mohu pripojit jeste Laco jednoduchy remen.
maxs Odesláno 25. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2008 Ja som kúpil tieto: (fotky nie sú moje)
zungar Odesláno 25. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2008 Ahoj, mě se osobně líbí ten první a i ten druhý není špatný, můj pásek u Archimede(mám černý) je pro mně krátky, mám ho na poslední dírce a potřeboval bych o 2-3 cm delší na straně s dírkama měří 11 cm a druhá strana se sponou měří bez spony 7,5 cm, máte někdo nějaké odkazy na řemínky k pilotkám , nebo nějaký výrobce?? Jestli plevelím toto vlákno tak promiňte, ale zrovna při tomto čtení mě to napadlo. :huh:
Návštěvník YPO Odesláno 25. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2008 Ahoj, mě se osobně líbí ten první a i ten druhý není špatný, můj pásek u Archimede(mám černý) je pro mně krátky, mám ho na poslední dírce a potřeboval bych o 2-3 cm delší na straně s dírkama měří 11 cm a druhá strana se sponou měří bez spony 7,5 cm, máte někdo nějaké odkazy na řemínky k pilotkám , nebo nějaký výrobce?? Jestli plevelím toto vlákno tak promiňte, ale zrovna při tomto čtení mě to napadlo. :huh: To Tornádo ve druhém příspěvku je perfektní (měkký - dobře zpracovaný řemen - částečně šmrnclý hnědou barvou) ... dělá se i ve 20mm .... k dostání u kubsona
zungar Odesláno 25. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2008 To Tornádo ve druhém příspěvku je perfektní (měkký - dobře zpracovaný řemen - částečně šmrnclý hnědou barvou) ... dělá se i ve 20mm .... k dostání u kubsona díky, píšu kubsonovi, jestli je delší než originál
Návštěvník YPO Odesláno 25. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2008 díky, píšu kubsonovi, jestli je delší než originál dlouhý je dost a dost
sibirnaya Odesláno 25. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2008 ja lobbuju za Hirsch Leonardo. nemam rad tu skviru mezi reminkem a pouzdrem... skoda ze Leo neni i ve 24mm, abych mel co nazout na brejtle...
Návštěvník YPO Odesláno 25. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2008 ja lobbuju za Hirsch Leonardo. nemam rad tu skviru mezi reminkem a pouzdrem... skoda ze Leo neni i ve 24mm, abych mel co nazout na brejtle... na Steinharty bych Tornado ani nedával kvůli ostrému pouzdru a vůli řemenu u stěžejek ...... na Steinhartech je Tornádo během 5ti minut zničené
sibirnaya Odesláno 25. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2008 na Steinharty bych Tornado ani nedával kvůli ostrému pouzdru a vůli řemenu u stěžejek ...... na Steinhartech je Tornádo během 5ti minut zničené moje LE nemaj ostry pouzdro. Tornado je co?
Návštěvník YPO Odesláno 25. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2008 moje LE nemaj ostry pouzdro. Tornado je co? Tornado je druhý řemen v tomto vlákně ...... standardní Steinharty mají docela dost ostrou hranu po obvodu pouzdra (jak je to u l.e. nevím)
Well Odesláno 27. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2008 Mě se docela líbí tenhle decentní řemen Cervo od Morellato.
rur Odesláno 7. února 2008 Nahlásit Odesláno 7. února 2008 Hirsch Liberty Nature Collection dnes přišel sorry za foceno mobilem http://www.chrono.cz/reminky-24-mm/hirsch-...ture-collection
Onyx Odesláno 7. února 2008 Nahlásit Odesláno 7. února 2008 U me teda vede Viktoruv BOB Marino Distressed Vintage
Onisan Odesláno 7. února 2008 Nahlásit Odesláno 7. února 2008 BOB Marino Distressed Vintage Tak to je parádička... kde si ho koupil?
Baker Odesláno 7. února 2008 Nahlásit Odesláno 7. února 2008 Tak to je parádička... kde si ho koupil? Mrkni sem: http://www.waccex.de/catalog/index.php?cPath=145_217
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se