Návštěvník Chilliluk Odesláno 25. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2018 Dokonce i já to vidím poprvé, a to jsem myslel, že už mě nic výrazně nepřekvapí - opravdu zajímavé.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 25. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2018 Přesně tyto jsem měl a bohužel jsem je prodal. Je to totálně nepraktické, protože kromě nařizování, což by se ještě dalo chápat, měly takto dostupné i datum a vteřiny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 25. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2018 Jinak ale provedení super, měly asi půl kila, sklo sice jen plast, ale opravdu kvalitní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 25. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2018 (upraveno) Ty se ti povedly! Originálně řešený kousek, jen co je pravda. Upraveno 25. února 2018 uživatelem siwi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 26. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2018 Tady jsou ty Dugeny, co jsem měl a jedny Sandoz se stejným modulem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 26. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2018 Nádhera, díky za detaily. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 26. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2018 Kdepak Casiotron nemá chybu.. Je to prostě pan sběratel.. Moc pěkné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siki Odesláno 27. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2018 Casio GW-M5610. Ahoj, myslíte že by to dýnko zvládlo zbroušení a opětovné gravírování? Vypadá bytelnější než třeba u modelu DW 5600.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arkham Odesláno 28. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2018 Nezvladlo,razba je moc hluboka a byla by z toho folie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 28. dubna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2018 Bylo by ale asi možné od Fastu koupit dýnko jako náhradní díl. Pak by se začalo brousit bez obav. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siki Odesláno 28. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2018 To dýnko musí mít tak 3mm ,ta současná ražba jestli.ma tak o,3mm... Zrrouseni kdyby zabralo dalších 0.3mm a nové gravírování taky nebude hlouběji než 0.3mm. Takže by zbývalo pořád 2mm železa což je dost... Otázka je,jestli to dýnko má těch 3mm.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arkham Odesláno 28. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2018 Vis co by to bylo za ingot?To se jen tak tvari kvuli prosazeni,hadam ze je to max 1,5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siki Odesláno 28. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2018 Jasně,nechci se přít hovno tomu rozumím, jen že mi to připadalo o hodně bylelnejsi než na těch DW5600, kde jsem to tipoval na těch 1.5mm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siki Odesláno 29. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2018 Nechcete to někdo změřit šuplerou, nechce se mi to otvírat:-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 8. dubna 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2023 O druhé tváři je tu napsáno asi všechno podstatné. Ale po čase jsem zase nashromáždil v archivu pár zajímavých kousků. Jak se tady mění baterka? Spodem ne a vrchem to taky nevidím. Jestli někdo víte tak sem napište. Přece nejsou na jedno použití, vždyť jsou zlaté: Někdy mají hodinky druhou tvář nejen zajímavou, ale i funkční: Hodinky mohou mít dokonce tři tváře: Heuery Monaco Sixty Nine nebo Omegy Equinoxe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 8. dubna 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2023 Omluva, zapoměl jsem na třetí tvář těch Hojerek: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 18. dubna 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2023 Transparentní dýnko mohou mít i kalkulačky: Druhá tvář mohla v časech krátké životnosti baterií sloužit i k informování o předpokladu délky chodu: Tohle je už pravěk digitálek: Tvar ve tvaru. Technicky nic zajímavého, ale vzhledově ano: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 26. dubna 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 5. května 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 12. května 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se