Pitris.k Odesláno 7. května 2017 Nahlásit Odesláno 7. května 2017 Jelikož tady o členovi Jkba nic neni tak začínám s kladným hodnocením.Jednalo se o výměnu hodinek.Tak jak vše popsal tak to bylo, hodinky zaslal at se podivám předem.Za mě spokojenost a doporučuji k dalším obchodúm.
VojtaB Odesláno 9. června 2017 Nahlásit Odesláno 9. června 2017 Jako kupující bez nejmenšího problému, co jsme si řekli, to platilo, takže můžu jen doporučit
VojtaB Odesláno 3. července 2017 Nahlásit Odesláno 3. července 2017 Jako kupující bez nejmenšího problému, co jsme si řekli, to platilo, takže můžu jen doporučit Tak jen pro úplnost doplním, že i přes osobní předání se členovi Jkba posléze nelíbil vizuální stav hodinek, tak jsem je vzal zpět. Případným dalším zájemcům o obchod tedy doporučuju udělat si na osobní předání hodně času, ať hodinky pak případně zbytečně neputují po republice sem a tam...
E36 Odesláno 9. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2017 Přidám se s pozitivním hodnocením, hodinky přesně dle popisu, dobrá domluva, rychle odesláno a opravdu poctivě zabaleno. Fajn obchod, doporučuju.
Fade Odesláno 29. září 2018 Nahlásit Odesláno 29. září 2018 Vše v pořádku a velice rychlá reakce. Hodinky pořádně zabalené. Můžu jen doporučit! Odesláno z mého ONEPLUS A6003 pomocí Tapatalk
Martinzji Odesláno 2. října 2018 Nahlásit Odesláno 2. října 2018 Můžu jen doporučit,dobrá komunikace,rychlé dodání zboží,které se těžko shání...
pciza Odesláno 3. února 2021 Nahlásit Odesláno 3. února 2021 Dík Honzovi za hodinky, za to že počkal až se vrátím z dovolené. Jednoznačně doporučuji a kdykoliv rád zopakuji.
shaggy Odesláno 17. ledna 2022 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2022 Dakujem za obchod a prijemny pokec (dufam, ze nie len pre mna ). Za mna vsetko na poriadku, odporucam. Mozno opat raz niekedy...
OWG Odesláno 22. srpna 2024 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2024 Rychlá domluva, vse v naprostém pořádku, doporučuji všem
Simon Alexander Odesláno 9. listopadu 2024 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2024 Sháněl jsem Seika SKX013, Honza reagoval na mou poptávku celkem rychle. Po pár vyměněných zprávách je zabalil a kurýra vyslal směrem ke mě. Hodinky dorazily ve skoro nenošeném stavu. Žádné zbytečné řeči a výmluvy, šli jsme najisto a obchod netrval dlouho. Díky Jane, můžu Tě s klidem doporučit.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se