Dantechno Odesláno 2. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2012 (upraveno) Je k nim taky ta nahradni soucastka? Do roku 2100 ( nevim jiste ) by mely byt naprogramovany... EDIT: Tehdy tu preci nekdo prodaval ty K. Klaus Da Vinci a k nim nejaka soucastka byla... Upraveno 2. března 2012 uživatelem Dantechno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kerob Odesláno 2. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2012 Je k nim taky ta nahradni soucastka? Do roku 2100 ( nevim jiste ) by mely byt naprogramovany... EDIT: Tehdy tu preci nekdo prodaval ty K. Klaus Da Vinci a k nim nejaka soucastka byla... na te prvni fotce kouka takova oranzova cepicka, to je ta tubicka s nahradnimi cisly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 2. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2012 Kerobe gratulace, právě jsi si pořídil jedny z mých dreamwatch . Jsou nádherné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kerob Odesláno 2. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2012 Kerobe gratulace, právě jsi si pořídil jedny z mých dreamwatch . Jsou nádherné diky Ti za gratulaci. Staly za to napeti a jsem rad, ze mohu potesit i oko pratel z tohoto fora! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 2. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2012 spadla me brada, prijmi mou co nejuprimnejsi gratulaci, jsou naprosto bohovsky.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 2. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2012 Kerob, jeste pls ta moonphase - taky full perpetual? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kerob Odesláno 2. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2012 spadla me brada, prijmi mou co nejuprimnejsi gratulaci, jsou naprosto bohovsky.. diky za uprimnou gratulaci!! A ze jsou bohovsky, potvrzuji, zacinam z nich mit ve svetle vsech Vasich gratulaci jeste vetsi radost nez kdyz mi je vcera privezla zasilkova sluzba. Nastaveni soucasneho casu pohoda, presne jak pisou v navodu.Jestli trvalo 2 min, tak to bylo hodne a uz jedou.Amik nezklamal, vsak jsem mu taky patricne podekoval tak az vyleze z postele, uvidim jeho reakci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 2. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2012 diky za uprimnou gratulaci!! A ze jsou bohovsky, potvrzuji, zacinam z nich mit ve svetle vsech Vasich gratulaci jeste vetsi radost nez kdyz mi je vcera privezla zasilkova sluzba. jj, si zvyknes, ja si rolexy taky kupuju spis kvuli klukum tady, nez sobe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kerob Odesláno 2. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2012 jj, si zvyknes, ja si rolexy taky kupuju spis kvuli klukum tady, nez sobe to je dobrej joke, ale kdyz na to je, proc si neudelat radost a podelit se s kamarady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 2. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2012 to je hlavni duvod, proc se tu schazime, doma nam reknou takovejch penez - nebo si to aspon mysli - kdezto tady nam reknou jezis, ty sou krasny.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 2. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2012 podelit se s kamarady Ja to rikam furt. At se podeli, ze to sam neunosi. Proc? Protoze sdilena radost je dvojnasobna radost... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kerob Odesláno 2. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2012 hmmm, ze bych udelal poradnik, kdo ktery den by si je vzal na paradu? Ale to bych je mozna ani za rok neuvidel, jaka by byla fronta. A nebo za cenu jenoho piva/den = 20Kc, a nez by se rozpadly, mozna by se zaplatily Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milli Odesláno 2. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2012 Zlepšil jsi mi náladu ... Jsou naprosto skvostný, ať ti nosí jenom radost! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pafelik Odesláno 2. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2012 Teda, to je paráda!!! Jsem rád, že to všechno dobře dopadlo a že se z nich můžeš těšit!!! Tohle jsou hodinky s velkym H! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kerob Odesláno 2. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2012 Zlepšil jsi mi náladu ... Jsou naprosto skvostný, ať ti nosí jenom radost! to jsou, dik, ze mas radost i Ty i samozrejme ostatni,kteri uz mi poprali. Jedou jako nove!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kerob Odesláno 2. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2012 Teda, to je paráda!!! Jsem rád, že to všechno dobře dopadlo a že se z nich můžeš těšit!!! Tohle jsou hodinky s velkym H! ani me nemluv, svoje jsem si uzil. Nicmene amik se od zacatku choval happy, byl vstricnej a i neco slevil, takze i jemu jsem sve diky sdelil a jeho pricinenim jsem do toho sel! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FiXilVer Odesláno 2. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2012 su uplne SUPER! gratulujem jedna otazka.. pocul som, ze tento perpetual kalendar je tak "zprevodovany" ze sa neda vratit spat datum.. tedy, ak nahodou prekliknes pri nastavovani jeden den, musis nechat vytiahnutu korunku a cakat do druheho dna, kym sa zrovnaju datumy.. lebo keby si chcel datum pretosim cez 31, preskocil by automaticky aj mesiac.. je to tak? v tom pripade si treba davat bacha na nastavovanie ked ti zastanu a rano ich v rychlosti budes chciet nastavit a zrazu klik a uz mas na datume "zajtrajsok" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jumbo Odesláno 2. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2012 Velká gratulace. Jsou to jedny z nejlepších strojů na fóru, tak ať šlapou!Ani vlastně nevím, jestli to není jediný věčný kalendář. Watchfan1 má ""JENOM"" anuální kalendář, ale věčný si nevybavím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 2. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2012 mt01 ma vecny kalendar, IWC Husak LE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jumbo Odesláno 2. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2012 (upraveno) a zrazu klik a uz mas na datume "zajtrajsok" To není problém, vytáhneš korunku, zastavíš hodinky a den je nenosíš a další den už je to OK. Upraveno 2. března 2012 uživatelem Jumbo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se