Přejít na obsah

Kdo všechno tu vlastní IWC a jaký?!?

rorda

Doporučené příspěvky

Je k nim taky ta nahradni soucastka? Do roku 2100 ( nevim jiste ) by mely byt naprogramovany...

EDIT: Tehdy tu preci nekdo prodaval ty K. Klaus Da Vinci a k nim nejaka soucastka byla...

Upraveno uživatelem Dantechno
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Je k nim taky ta nahradni soucastka? Do roku 2100 ( nevim jiste ) by mely byt naprogramovany...

EDIT: Tehdy tu preci nekdo prodaval ty K. Klaus Da Vinci a k nim nejaka soucastka byla...

na te prvni fotce kouka takova oranzova cepicka, to je ta tubicka s nahradnimi cisly

Odkaz ke komentáři

spadla me brada, prijmi mou co nejuprimnejsi gratulaci, jsou naprosto bohovsky..

diky za uprimnou gratulaci!! A ze jsou bohovsky, potvrzuji, zacinam z nich mit ve svetle vsech Vasich gratulaci jeste vetsi radost nez kdyz mi je vcera privezla zasilkova sluzba. Nastaveni soucasneho casu pohoda, presne jak pisou v navodu.Jestli trvalo 2 min, tak to bylo hodne a uz jedou.Amik nezklamal, vsak jsem mu taky patricne podekoval tak az vyleze z postele, uvidim jeho reakci.

Odkaz ke komentáři

hmmm, ze bych udelal poradnik, kdo ktery den by si je vzal na paradu? Ale to bych je mozna ani za rok neuvidel, jaka by byla fronta. A nebo za cenu jenoho piva/den = 20Kc, a nez by se rozpadly, mozna by se zaplatily :rolleyes:

Odkaz ke komentáři

Teda, to je paráda!!! Jsem rád, že to všechno dobře dopadlo a že se z nich můžeš těšit!!! Tohle jsou hodinky s velkym H!

ani me nemluv, svoje jsem si uzil. Nicmene amik se od zacatku choval happy, byl vstricnej a i neco slevil, takze i jemu jsem sve diky sdelil a jeho pricinenim jsem do toho sel!

Odkaz ke komentáři

su uplne SUPER! gratulujem :)

jedna otazka.. pocul som, ze tento perpetual kalendar je tak "zprevodovany" ze sa neda vratit spat datum.. tedy, ak nahodou prekliknes pri nastavovani jeden den, musis nechat vytiahnutu korunku a cakat do druheho dna, kym sa zrovnaju datumy.. lebo keby si chcel datum pretosim cez 31, preskocil by automaticky aj mesiac.. je to tak? v tom pripade si treba davat bacha na nastavovanie :) ked ti zastanu a rano ich v rychlosti budes chciet nastavit a zrazu klik a uz mas na datume "zajtrajsok" :)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...