mengelis Odesláno 30. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2008 (upraveno) celkem věřím, že se ty původní IWC brzy objeví na chrono24 a budou tak za 7-8k ? :-) Upraveno 30. prosince 2008 uživatelem mengelis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 30. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2008 objeví se na ruce mého známého... s hodinkama nekšeftuje, jen má spoustu peněz a zamiloval se do nich.... Je to jako s blondýnou kterou miluje prachatej chlap... ona také nemá větší cenu než Mařena ze sousedství, ale pracháč jí obalí penězma protože se mu prostě líbí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mnovace Odesláno 30. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2008 no reálná cena je sice taková, kterou je někdo ochoten dát, ale přesto si myslím, že ty původní popšopácké iwc mají cenu max 2000tojro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 30. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2008 jj, pro mně větší cenu rozhodně neměly... neměly ten "spirit" co od hodinek požauju jako základní devizu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaDriva Odesláno 30. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2008 jaké? OT: To je na dlouhy vypraveni, zmitam se v nerozhodnosti .. libi se mi IWC Pilot Chrono, ale taky PAMy, muzu koupit ale jenom jedno .. rychlonavsteva Carollina uplne nepomohla (Pilot Chrono se mi zdaji male, ale jsou krasny). Sraz s Ypem byl supr, ale prisel jsem na to, ze 088 jsou krasny, ale neberou me u srdce. A jsem tam, kde jsem byl .. Takze zitra asi zase Carollinum, trochu detailneji, a uvidime. Des . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leo Odesláno 30. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2008 OT: To je na dlouhy vypraveni, zmitam se v nerozhodnosti .. libi se mi IWC Pilot Chrono, ale taky PAMy, muzu koupit ale jenom jedno .. rychlonavsteva Carollina uplne nepomohla (Pilot Chrono se mi zdaji male, ale jsou krasny). Sraz s Ypem byl supr, ale prisel jsem na to, ze 088 jsou krasny, ale neberou me u srdce. A jsem tam, kde jsem byl .. Takze zitra asi zase Carollinum, trochu detailneji, a uvidime. Des . Asi jsi Ypa nakazil už je prodává a asi jde do IWC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 30. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2008 Asi jsi Ypa nakazil už je prodává a asi jde do IWC IWC je na mě moc nóbl záležitost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 30. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2008 OT: To je na dlouhy vypraveni, zmitam se v nerozhodnosti .. libi se mi IWC Pilot Chrono, ale taky PAMy, muzu koupit ale jenom jedno .. rychlonavsteva Carollina uplne nepomohla (Pilot Chrono se mi zdaji male, ale jsou krasny). Sraz s Ypem byl supr, ale prisel jsem na to, ze 088 jsou krasny, ale neberou me u srdce. A jsem tam, kde jsem byl .. Takze zitra asi zase Carollinum, trochu detailneji, a uvidime. Des . Zkus si na ruce spitfiry já to udělal a byl jsem lapen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 30. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2008 OT: To je na dlouhy vypraveni, zmitam se v nerozhodnosti .. libi se mi IWC Pilot Chrono, ale taky PAMy, muzu koupit ale jenom jedno .. rychlonavsteva Carollina uplne nepomohla (Pilot Chrono se mi zdaji male, ale jsou krasny). Sraz s Ypem byl supr, ale prisel jsem na to, ze 088 jsou krasny, ale neberou me u srdce. A jsem tam, kde jsem byl .. Takze zitra asi zase Carollinum, trochu detailneji, a uvidime. Des . šel bych tam klíďo s tebou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaDriva Odesláno 30. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2008 šel bych tam klíďo s tebou Diky . Ja zitra 100% nic nekoupim - jen se chci rozhodnout a mit ten spravny "chtic", kterej me tam potom dokope s penezma o par dni pozdeji . Kdyztak poslu SZ . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 30. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2008 Nevadí, klidně se přidám i když nic kupovat nebudeš... každej důvod prošmejdit to tam se hodí... prostě jen udělat rozruch a zmizet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 30. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2008 Diky . Ja zitra 100% nic nekoupim - jen se chci rozhodnout a mit ten spravny "chtic", kterej me tam potom dokope s penezma o par dni pozdeji . Kdyztak poslu SZ . tak zlom vaz jediné co ve mne budí emoce v IWC stáji je tenhle model s popshonion kalibrem , ale chtíč ukojím vintage archimédama a budu mít klid Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXXfazerXXX Odesláno 30. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2008 Zdravim-od dnesniho dne jsem majitelem Aquatimeru a jsem velice spokojen --fotky a kratke dojmy v Pochlubte se novymi prirustky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 30. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2008 tak zlom vaz jediné co ve mne budí emoce v IWC stáji je tenhle model s popshonion kalibrem , ale chtíč ukojím vintage archimédama a budu mít klid jo, YPO, to jsou také parádní... měl jsem je na ruce a šly pryč z ruky strašně těžko ... a ty Archimede... hmm, úvahu jsem měl stejnou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 31. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2008 Zkus si na ruce spitfiry já to udělal a byl jsem lapen Opožděně, ale díky Kibimu ještě letos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alessio Odesláno 31. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2008 nedá mi to a pochválím je znovu! Paráda, krásné hodinky + šikovný fotograf = moje jediné hodinářské předsevzetí pro rok 2009...budu je mít Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaDriva Odesláno 31. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2008 (upraveno) Krasny hodinky, o tom zadna .. akorat to datum mi tam nesedi, pokud jste fotili dneska (edit: vcera) Upraveno 31. prosince 2008 uživatelem DaDriva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXXfazerXXX Odesláno 1. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2009 Zdravim -jedna fotka na predstaveni -mimochodem za 50 hodin chodu rozdil 0 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 1. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2009 Nemáte někdo ceník na IWC ? Docela by mě zajímalo kolik tyhle skvosty stojí, třeba oproti Rolexu nebo Panerai. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXXfazerXXX Odesláno 1. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2009 Nemáte někdo ceník na IWC ? Docela by mě zajímalo kolik tyhle skvosty stojí, třeba oproti Rolexu nebo Panerai. Díky. urcite tuto stranku znas-ja na ni porovnavam vetsinou ceny je jednoducha a prehledna-------http://www.thewatchquote.com/The-Luxury-Watches-Portal-No_5.htm-----pozor na aquatimery je tam chyba--ty levnejsi jsou na kaucuku,ale vyfoceny je tah---to mi poradili mistni clenove Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se