Rodeo65 Odesláno 25. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2021 Mas procenta z propagace? Bohužel ne, jen těch 13% rocne z peněženky Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 26. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2021 Matic jede za dva dny z 1 na 2,25. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 26. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2021 Tjn...já ho nechytil.. když byl nízko nešlo mě poslat peníze. Ted nevím, jestli ještě naskočit nebo zase počkat.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 26. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2021 Ja na zkousku smenil trochu BTC na Matic, kdyz ho tu Rodeo65 tak protlacuje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodeo65 Odesláno 26. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2021 Ja na zkousku smenil trochu BTC na Matic, kdyz ho tu Rodeo65 tak protlacuje Ja pro změnu nakupuju trošku Ady.Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trololo Odesláno 26. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2021 Na ADA už taky delší dobu koukám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uff Odesláno 26. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2021 Myslite Cardano ADA? Co vas k tomu vede? Docela se ten BTC a ETH zmatoril a uz tolik netecu, tak v ramci diverzifikace koukam dal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 26. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2021 ADA je v podstatě konkurence k ETH. Dlouhodobě tam něco hodím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 26. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2021 Do Ada mam zainvestovano do budoucna, vidim tam potencial tak budu drzet (nejspis), ale neptej se me proc, ja jsem dost strelec. Dneska jsem vzal matic, jen ze to tu nekdo propagoval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 26. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2021 Ada mám taky něco málo. Mohl by vystoupat btc, abych ho pak směnil za Ada nebo matic... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 26. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2021 Ja za matic menil dneska neco malo kdyz byl btc nekde pres 40. Letos jsem mel v planu sypat do btc, ale ted po tom poklesu mi ten intraday trading nejak zmaha. Asi to prehodnotim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
busdriver Odesláno 26. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2021 Sem zvedavej az se zmeni ETH z PoW na PoS, jestli na to Musk zareaguje a co to udela s ADA.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 26. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2021 No je to zelenejsi cesta a o tom uz neco blekotal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 26. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2021 Takže vše sypat do ADA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uff Odesláno 26. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2021 Neco jsem do ty ADA hodil, ze sem na to forum lezu... Kazdopadne uz jsem proinvestoval pres limit, tak ted pockam, az to vyleze a pulku vyberu. Uz aby to bylo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trololo Odesláno 28. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2021 Tak bude zase víkendový sešup dolů?:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 28. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2021 jak dlouho to jeste bude skakat nez se to zase na rok - dva propadne a na cele krypto se tak trochu zapomene? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 28. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2021 Vypadá to zatím slibně. Máte připravený šrajtofle? A pak se přes víkend klepat jak drahej pinč jestli to náhodou neklesne ještě víc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 28. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2021 ja uz neco malo nabral Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 28. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2021 tak kam az? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se