Jerryl Odesláno 7. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2021 Podle toho, co jsem se o to zajímal, tak ztráta by měla být uplatnitelná pouze u investičního aktiva stejné kategorie ve stejném roce. Takže v tomto případě by to asi šlo, ale nejsem daňař Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 7. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2021 Jak pise Jerryl, ztratu jedine zase proti krypto a ve stejnem roce. Je to jak u akcii, pokud si fyzicka osoba, ztratu nemuzes prevadet do dalsi roku nebo si odmazavat danovy zaklad z jineho zdroje prijmu.Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 7. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2021 To by bylo fajn, ale nejsem si jistej, ze tam muzes dat i ztratu. I kdyz ty ses vetsi bitcoin guru, ty jsi asi netratil nic...Dokud to clovek nevymeni za penize, je to porad jen nerealizovanej zisk A guru teda rozhodne nejsem Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
markwagner Odesláno 7. listopadu 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2021 K tomu nerealizovanemu zisku- https://nypost.com/2021/10/24/dems-plan-billionaires-unrealized-gains-tax-to-help-fund-2t-bill/Nastesti anebo spise bohuzel se me to netyka...LetsGoBrandenOdesláno z mého SM-G781B pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rendyG Odesláno 7. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2021 před 3 hodinami, Prochy68 napsal: Dokud to clovek nevymeni za penize, je to porad jen nerealizovanej zisk A guru teda rozhodne nejsem Sent from my iPhone using Tapatalk To jsem si myslel taky, ale pak jsem se někde dočetl že i třeba směna ADA za ETH po tom co ADA udělala třeba 5x, už se bere jako zisk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 7. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2021 To jsem si myslel taky, ale pak jsem se někde dočetl že i třeba směna ADA za ETH po tom co ADA udělala třeba 5x, už se bere jako zisk Ja to samozrejme nemyslel ve smyslu ucetnim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uff Odesláno 7. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2021 Snad se nam z toho aspon bude pocitat duchod Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomNguyen Odesláno 8. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2021 před 13 hodinami, markwagner napsal: K tomu nerealizovanemu zisku- https://nypost.com/2021/10/24/dems-plan-billionaires-unrealized-gains-tax-to-help-fund-2t-bill/ Nastesti anebo spise bohuzel se me to netyka... LetsGoBranden Odesláno z mého SM-G781B pomocí Tapatalk Když tak je to Let´s Go Brandon když chceš hrát na toho světoznalého. Fascinuje mě, že lidí co si vydělávají top pár milion $ si obávají daň určené miliadářům, které se krátějí daně různými triky. Napři. Trump jakožto "miliardář" zaplatil asi 700$ daň z přijmů za rok 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 9. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2021 kdo zase sahal na co nemel? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 9. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2021 Nekdo zmacknul cerveny tlacitko Vsechno jsem vysypal, tak snad to zase za cas spadne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 9. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2021 hmmmm a akcie zacly padat nekdo me chce dneska udelat smutnym Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
markwagner Odesláno 9. listopadu 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2021 Když tak je to Let´s Go Brandon když chceš hrát na toho světoznalého. Fascinuje mě, že lidí co si vydělávají top pár milion $ si obávají daň určené miliadářům, které se krátějí daně různými triky. Napři. Trump jakožto "miliardář" zaplatil asi 700$ daň z přijmů za rok 2017Mas bod NgueneOdesláno z mého SM-G781B pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 9. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2021 před 4 minutami, Ajaj napsal: hmmmm a akcie zacly padat nekdo me chce dneska udelat smutnym 70% CEZu jsem taky rano vysypal, ale co ted s tema prachama? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 9. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2021 Do vodiku. Ti to rikam uz 2 mesice, ale ty me vubec neposlouchas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
markwagner Odesláno 9. listopadu 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2021 https://www.idnes.cz/ekonomika/zahranicni/bitcoin-kryptomena-dan-rakousko-finance.A211109_150038_eko-zahranicni_matoOdesláno z mého SM-G781B pomocí TapatalkRakousko zdani btc 27,5% Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 9. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2021 jenom je ten clanek trochu blbe podanej. Tady je to trochu lepe: https://www.bmf.gv.at/en/topics/taxation/Tax-treatment-of-crypto-assets.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
markwagner Odesláno 9. listopadu 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2021 Dik za odkazOdesláno z mého SM-G781B pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 9. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2021 Nechce se mi to cist, ale predpokladam, ze na idnes to popsali spatne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 9. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2021 Do vodiku. Ti to rikam uz 2 mesice, ale ty me vubec neposlouchas Ale posloucham, jen jsem jeste nenasel odvahu expandovat mimo nas region Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AweOne Odesláno 10. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2021 před 20 hodinami, Prochy68 napsal: 70% CEZu jsem taky rano vysypal, ale co ted s tema prachama? prečo si sa zbavoval ČEZu? Ja keby nemám novú pokladničku, tak ešte dokupujem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se