Prochy68 Odesláno 11. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2021 Ted koukam do te jejich apky, da se tam nastavit default mena USD?Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luidis Odesláno 11. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2021 Profile and settings -> Native currency Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 11. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2021 Profile and settings -> Native currencyNa webu ano, v apce nic neni, ale ta je stejne tragicka. Teda na android tabletu.Ted koukam, ze jsem nainstaloval tu pro verzi, takze asi tim.Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uff Odesláno 11. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2021 před 6 hodinami, Gustaf napsal: Cardano má vyletět do konce roku...nakupujte. já už něco přisypal. Diky za tip. Jdu tam nasypat rodinne uspory a na novej rok letime na Tahiti :)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 11. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2021 Ja uz koukam na baraky https://www.tahiti-homes-immobilier.com/Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 11. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2021 před 4 hodinami, Prochy68 napsal: Ja bych nakupoval, jak duchodce v kauflandu, ale na binance mi nejde karta a u coinbase cekam na dokonceni registrace.... Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk Já dneska platil kartou na Binance a pohoda... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matejcaha Odesláno 11. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2021 před 7 hodinami, Gustaf napsal: Cardano má vyletět do konce roku...nakupujte. já už něco přisypal. Jdu vybirat novy rolexky . Cardano se tedka trochu flakalo, ale zalezi co udela zbytek krypta. Ja taky neco malo mam. Ono je do konce roku par tydnu, tak zazraky necekej. Na konci roku pocitej, ze muze par lidi neco prodat kvuli danim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 11. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2021 Já dneska platil kartou na Binance a pohoda...Ja nevim co se mi tam posralo....Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 11. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2021 před 8 minutami, Prochy68 napsal: Ja nevim co se mi tam posralo.... Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk Asi už si tam nasypal přes limit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 11. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2021 před 16 minutami, matejcaha napsal: Jdu vybirat novy rolexky . Cardano se tedka trochu flakalo, ale zalezi co udela zbytek krypta. Ja taky neco malo mam. Ono je do konce roku par tydnu, tak zazraky necekej. Na konci roku pocitej, ze muze par lidi neco prodat kvuli danim. Tak já ho mám na dlouhodobé drzeni... počkám na důchod... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 11. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2021 před 4 minutami, Gustaf napsal: Tak já ho mám na dlouhodobé drzeni... počkám na důchod... jsem to tam právě nasypal lopatou. Hnulo se to? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 11. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2021 Jaxfiňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 11. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2021 Jsem to tušil. 30% konta muselo něco udělat jdu to vybrat…… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 12. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2021 Tvl mne to vazne neni souzeny. Registrace Coinbase, jako zeme mi tam skocilo Rakousko, jel jsem pres rakouskej proxy server, prepisu to na Cesko, po registraci tam mam Rakousko. Vcera menim na Cesko, opet sken dokladu apod.. Dnes tam kouknu a dotaz, jaky je mu pribuzensky vztah k ceskemu konzulovi v Sao Paulu, tak to proklikam a blizi se finale abych dokoncil registraci a opet zeme Rakousko, kouknu se do nastaveni profilu, mam tam Cesko, pri dotazniku predvyplnene Rakousko a nelze zmenit.....Jo a jeste jsem vlastne skenoval nejakej doklad z posty, kde byla uvedena moje adresa, chteli neco pro overeni bydliste.Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luidis Odesláno 12. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2021 Jo, mají to nějaké pojebkané. Mě tam hodilo Německo, registroval jsem se přes pracovní komp. Tak jsem se na to vybodl a registroval se znova na jiný mail přes můj osobní komp a vše ok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaem Odesláno 12. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2021 Na iDnes som cital clanok, ze niektore ceske banky automaticky vyhodnocuju niektore platby na Coinbase ako podozrive a overuju, ci tu platbu zadal majitel uctu/karty. Vraj sa cez Coinbase casto pachaju bankove podvody... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luidis Odesláno 12. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2021 https://www.idnes.cz/ekonomika/zahranicni/coinbase-kryptomena-ztrata-stiznost.A210826_103536_eko-zahranicni_kou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 12. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2021 před 19 hodinami, Prochy68 napsal: Ja uz koukam na baraky https://www.tahiti-homes-immobilier.com/ Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk teď jsem se na to díval a tam je to levnější než v Praze. Já furt váhal, kam se vydám na důchod…. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 12. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2021 Na duchod si koupis svuj ostruvek Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 12. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2021 před 5 hodinami, Prochy68 napsal: Na duchod si koupis svuj ostruvek Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk Hele asi mě vezmete do hry. A stačí mi malej ostrůvek v Norsku a malej člun. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se