Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník Strocek
Odesláno
  V 18. 3. 2016 v 17:08, Ace.Rimmer napsal:

taky jsem si dnes udělal malou radost :-D

Ty vole starý dobrý ajry asi IMHO nejhezčí model . Taky jsem měl tenhle model, tmavě modrá s oranžovou fajfkou co se ztrácela do jiný barvy už nevim asi bílý, do dneška na ně vzpomínám. Zaregistroval jsem, že se zase začaly dělat, Kde si je koupil?  

Odesláno

na černym mostě v prodejně která se jmenuje sizeer... www.sizeer.com a máš pravdu, já je někdy tusšim v roce 1995 kupoval v Nike na můstku a od tý doby jsem je nikde neviděl, až dnes a hned jsem si je koupil :-D dvoje..... :-D

V 18. 3. 2016 v 19:59, Strocek napsal:

Ty vole starý dobrý ajry asi IMHO nejhezčí model . Taky jsem měl tenhle model, tmavě modrá s oranžovou fajfkou co se ztrácela do jiný barvy už nevim asi bílý, do dneška na ně vzpomínám. Zaregistroval jsem, že se zase začaly dělat, Kde si je koupil?  

Návštěvník Strocek
Odesláno (upraveno)

za oboje by byly jedny Red wingy, ale tak chápu, že to je kvalitní model a nostalgie a taky sme byli mladý, že jo... ale 4 je docela dost teda, ale co už  :)

Upraveno uživatelem Strocek
Odesláno

Ace.rimmer-bomba airy,já jsem měl okolo 96 ty samý,ale světlehnědý,to byly moje první Nike.-)Tenkrát jsem s nima byl za slušnýho frajera:-)

Odesláno

panedge: Prosím tě, Huarache raději kupovat na prodejně nebo lze risknout internet? Jde mi o velikost, mám všechny Nike v UK11, ale všude píšou, že raději kupovat o půl až celé číslo větší, tak nevím... Máš stejnou zkušenost?

Odesláno

m.n.-já mám o půl čísla větší než airmax,když jsem měl svoje číslo,bylo to tak tak.Větší ti nebudou,protože ta pata ti sama tlačí nohu trošku dopředu.Každopádně jak jsem psal,airmaxy jsou co se týče pohodlí proti Huarache dřeváky:-)

Odesláno
  V 17. 3. 2016 v 10:48, quest987 napsal:

Rano jsem koukal na footshop. Zbytek barev je pouze dnes instore a co zbyde hodi na net.

Tvl tak jsem nasr.anej jak pes.Vcera mi prisel email z adidasu,ze objednavka nejde dokoncit.Takze proste nebyly uz kdyz jsem objednaval.A vsude jsou vyprodany.

Odesláno
  V 19. 3. 2016 v 10:08, panedge napsal:

Tvl tak jsem nasr.anej jak pes.Vcera mi prisel email z adidasu,ze objednavka nejde dokoncit.Takze proste nebyly uz kdyz jsem objednaval.A vsude jsou vyprodany.

Myslim, ze nemusis byt moc nastvany. Podle prvnich dojmu sneakerheadu na netu nejsou NMD ani zdaleka tak pohodlne jako ultra nebo pure boost

Odesláno
  V 19. 3. 2016 v 11:42, efreeti napsal:

Myslim, ze nemusis byt moc nastvany. Podle prvnich dojmu sneakerheadu na netu nejsou NMD ani zdaleka tak pohodlne jako ultra nebo pure boost

Tak svete div se sehnal jsem je ve Footlockeru,nahoda jak svina:-))

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...