Přejít na obsah

Co nosíte (tentokrát na nohou)

Doporučené příspěvky

Návštěvník LukeD

Mám troje, žena dvoje a spokojenost. Trochu užší kopyto, takže to není bota na moc širokou nohu. Ty z hladké kůže jou tužší a chvilku trvá než se rozchodí. Semišky jsou pohodlnější.

Díky moc! Nohu mám spíše užší, zato pekelně dlouhou, takže tohle by neměl být problém. A libí se mi jedny semišky z nové kolekce. Teď už jen zbývá najít, kde si je můžu vyzkoušet...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jak,mas objednano?

No chance, fiasko...byl sem ve strehu od rana a status tech co se mi libily se rovnou zmenil z 'pripravujeme' na 'vyprodano'. Objednat se daly chvili jeste ruzove a modre v cislech 39,46 a 47

Upraveno uživatelem efreeti
Odkaz ke komentáři

Footlocker v Ostrave kupodivu mame, v pondeli se tam mrknu, ale nedelam si velke nadeje. Asi na leto budu muset koupit neco jineho. Na forgi.cz sem objevil slevnene ultraboost, ale ta barevna kombinace me fakt vubec nebere:

https://www.forgi.cz/panske/boty/bezecke/performance-panske-sportovni-bezecke-boty-ultra-boost-m-cerne-aq4004

Odkaz ke komentáři

Footlocker v Ostrave kupodivu mame, v pondeli se tam mrknu, ale nedelam si velke nadeje. Asi na leto budu muset koupit neco jineho. Na forgi.cz sem objevil slevnene ultraboost, ale ta barevna kombinace me fakt vubec nebere:

https://www.forgi.cz/panske/boty/bezecke/performance-panske-sportovni-bezecke-boty-ultra-boost-m-cerne-aq4004

Pozoruji zde vzrůstající nervozitu, chlapci tuty ády mají v každým shopu v D, alespoň před 14 dny i vcera
Odkaz ke komentáři

Rad verim, ze skopcaci maj ty tenisky v kazdem obchode, ale na pout za nimi se nehodlam vypravit ani do prahy ani do nemecka :). Tady na cesko slovensko polskem trojmezi je sice levne veprove a kureci, ale poradnych tenisek se jaksi nedostava :) To co se tu koupit da je jsou nekolik let stare modely, ktere v de nebo us nikdo nekoupi ani ve vyprodeji...ovsem u nas za plnou cenu. Takze je to spis takove povzdechnuti

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...