Přejít na obsah

TAG HEUER AQUARACER

350Z

Doporučené příspěvky

Ahoj, kúpil som si asi pred rokom nové hodinky Tag Heuer Aquaracer a chcel by som sa spytat ci som podla vas kupil dobre. Hodinky som kupoval ako náhradu za stare obnosene a samozrejme som si predtym co to pozistoval ale myslim ze sa zo mna velky odborník nestal. Vyberal som hlavne podla vzhladu / tieto sa mi naozaj pacili/ a samozrejme podla ceny. Dal som si limit 80 000,. SKK, nie ze by som nebol ochotny zainvestovat pripadne aj viac, ale mal som podmienku aby to boli automaty a aby boli s chronografom a vzhladom na moje zaujmi pri ktorych sa mozu hodinky poskodit, stratit.. som si povedal ze som ochotny pripadne obetovat hodinky max. v tejto cene :o). V cca. tej cene mi vtedy pripadali najlepsie. Teraz to ale pride: Za prve musim poznamenat ze som s nimi naozaj spokojny. Aj po roku denného nosenia sa mi stale velmi pacia, myslim ze idu relativne presne na to ze nemaju C.O.S.C. /robia mi presne 5,3 sec./24h testoval som ich mesiac v kuse/ a ani ziadne ine problemi s nimi zatial neboli. V poslednom case som sa ale strasne nadchol pre Omegy Seamaster Chrono - diver a neviem sa toho pocitu zbavit a tak uvazujem ze Tag Heueri dam brachovy k narodeninam a ze kupim Omegy! Ja viem ze kopec ludi by bolo stastných ze ma tie Tag Heueri a tiez niesom ziaden rozhadzovacny typ ale neviem sa tej myslienky zbavit... Prosim, vyhovorte mi to alebo doporucte lebo ja fakt neviem... Dakujem za rady. Inak soz Bratislavy a priznam sa ze som ani len netusil ze existuje nejake forum o hodinkach az som nahodou natrafil teraz na to vase! Skoda ze nie skor:o)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No vitej mezi postizenymi! :wheelchair:

bude ti tu povetsinou dobre. Ted k otazce:

Coz o to, koupi Omeg chybu neudelas, kvalita a prestiz zaruceny, rozhodne jsou vys (i cenove) nez TH. Nevim jestli myslis Bondovky nebo Seamaster Planet Ocenan Coaxial Chronograf (boze to je dlouhy jmeno). V druhem pripade se jedna o novej original kalibr, coz se mezi chronomagikama ceni. Sice tu budou skarohlidi co budou rikat, ze je to prece jen masovka, ale tyhle hodinky delaj DOJEM. Pokud by se jednalo o Bondovky chrono, tak bych si kacirsky dovolil rict ze by sis nejak vyrazne nepolepsil.

Odkaz ke komentáři

Ahoj, kúpil som si asi pred rokom nové hodinky Tag Heuer Aquaracer a chcel by som sa spytat ci som podla vas kupil dobre. Hodinky som kupoval ako náhradu za stare obnosene a samozrejme som si predtym co to pozistoval ale myslim ze sa zo mna velky odborník nestal. Vyberal som hlavne podla vzhladu / tieto sa mi naozaj pacili/ a samozrejme podla ceny. Dal som si limit 80 000,. SKK, nie ze by som nebol ochotny zainvestovat pripadne aj viac, ale mal som podmienku aby to boli automaty a aby boli s chronografom a vzhladom na moje zaujmi pri ktorych sa mozu hodinky poskodit, stratit.. som si povedal ze som ochotny pripadne obetovat hodinky max. v tejto cene :o). V cca. tej cene mi vtedy pripadali najlepsie. Teraz to ale pride: Za prve musim poznamenat ze som s nimi naozaj spokojny. Aj po roku denného nosenia sa mi stale velmi pacia, myslim ze idu relativne presne na to ze nemaju C.O.S.C. /robia mi presne 5,3 sec./24h testoval som ich mesiac v kuse/ a ani ziadne ine problemi s nimi zatial neboli. V poslednom case som sa ale strasne nadchol pre Omegy Seamaster Chrono - diver a neviem sa toho pocitu zbavit a tak uvazujem ze Tag Heueri dam brachovy k narodeninam a ze kupim Omegy! Ja viem ze kopec ludi by bolo stastných ze ma tie Tag Heueri a tiez niesom ziaden rozhadzovacny typ ale neviem sa tej myslienky zbavit... Prosim, vyhovorte mi to alebo doporucte lebo ja fakt neviem... Dakujem za rady. Inak soz Bratislavy a priznam sa ze som ani len netusil ze existuje nejake forum o hodinkach az som nahodou natrafil teraz na to vase! Skoda ze nie skor:o)

Som na tom dost podobne...Tiez som si kupil Tag Heuer Aquaracer,som s nimi strasne spokojny a poskulujem po dalsich...Na tvojom mieste by som este trocha sledoval toto forum /ja ho sledujem asi polroka a casto menim nazor/ a dobre si rozmyslel predaj a naslednu kupu za podobne,aj ked troska prestiznejsie..Ja som teraz v stadiu,ked si chcem ,,Tagy,, nechat a kupit si k nim ,,nejake oblekovky,,

Odkaz ke komentáři

Tiež myslím, že chronografy Aquaracer a Bondovky sú parametrami aj kalibrom rovnaká haluz. A ktoré sú vzhľadnejšie, je vec názoru. Ja som dal prednosť Bondovkám, ale keby som sa inak vyspal, možno by dostal prednosť Aquaracer. Ak ti vyhovujú, škoda niečo meniť. Možno si časom prikúpiš niečo odlišnejšie vzhľadom aj štýlom. Oi., tie Planet Ocean sú naozaj iné kafe, aj keď na prvý pohľad nenajdú toľko priaznivcov ako Bondovky.

Odkaz ke komentáři

Pripajam sa k nazoru "Omega = rovnake hodinky s inym logom " ak si s Tagmi spokojny, nie je dovod na zmenu radsej si kup nieco co este nemas.... nejake oblekovky, pripadne divers bez chrona a tak podobne. A ak chces darcek pre brata, kup mu radsej nove, hoc aj lacnejsie, kupit si nove hodinky a stare darovat bratovi mi nepride uplne vhodne. (Pokial ovsem tvoj brat nema 15 rokov, potom by ho hoc aj pouzite Tagy za 80K urcite nemali urazit :) )

Odkaz ke komentáři

Pripajam sa k nazoru "Omega = rovnake hodinky s inym logom " ak si s Tagmi spokojny, nie je dovod na zmenu radsej si kup nieco co este nemas.... nejake oblekovky, pripadne divers bez chrona a tak podobne. A ak chces darcek pre brata, kup mu radsej nove, hoc aj lacnejsie, kupit si nove hodinky a stare darovat bratovi mi nepride uplne vhodne. (Pokial ovsem tvoj brat nema 15 rokov, potom by ho hoc aj pouzite Tagy za 80K urcite nemali urazit :) )

Já bych volil slova takto: "Omega = stejné hodinky s podstatně hodnotnějším logem a historií", nebudu-li hodnotit slůvko "rovnaké".... :thumbsup_anim:

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...