martar Odesláno 18. května 2017 Nahlásit Odesláno 18. května 2017 (upraveno) Naproti Prašné bráně, v objektu ČNB, nedaleko od "butiku" Prim v Pánské pasáži, je Pasáž českého designu (Karlosi, jestli mám blb? velká písmena, předem sorry). Šel jsem si tam zařídit něco do pojišťovny, přišel jsem moc brzy, a tak jsem si krátil čas prohlídkou jednotlivých expozic. Nejvíc času jsem samozřejmě strávil před expozicí Prim, tak alespoň pár fotek... Na malém prostoru je vzdušné aranžmá, které ale nabízí poměrně dost pro oko primkaře, od nástrojů, zkoušeček, přes výkresy až po polotovary a hotové současné i historické výrobky. Bohužel některé zavěšené hodinky se otočily xichtem ke st?n? i tak ale bylo co fotit. Moderní model primek.. Na následujícím záběru je vzácný model 50 030 3 z r.1959 A tady pěkný pospartak 50 002 1 z r. 1957 Nakonec ješt? jedna fotka pospartaků (50 004 1), tentokrát před expozicí Jestli tu o expozici už někde je vlákno, klidně to slučte. Jo, a důležitá informace pro opravdu vášnivé sběratele - všude jsou kamery Upraveno 18. května 2017 uživatelem martar
ragu Odesláno 18. května 2017 Nahlásit Odesláno 18. května 2017 Hezký. Jenom tak info stranou - pokud se nepletu, PRIM už nemá prodejnu v Pánské pasáži ale v Kotvě.
martar Odesláno 18. května 2017 Autor Nahlásit Odesláno 18. května 2017 No vida, to je možný, primky mne už pár let neberou (až na výjimky teda, na VintageLoverovo Orlíky v inzerci koukám pravidelně ). Dík za upřesnění.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se