Honza49 Odesláno 31. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2008 Nešlo by nějak zařídit, aby člověk, který už prodal, koupil, v inzerátu označil, že už není aktuální? Aby to bylo vidět dřív, než ten inzerát rozkliknu? Díky
Návštěvník tolja Odesláno 31. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2008 Nešlo by nějak zařídit, aby člověk, který už prodal, koupil, v inzerátu označil, že už není aktuální? Aby to bylo vidět dřív, než ten inzerát rozkliknu? Díky Stačí po prodeji vlákno zamknout, a většinou se tak i děje.
redd Odesláno 31. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2008 Jj, uzamčená vlákna jsou označená, ale lepší by ještě bylo, aby v sekci Prodej byla podsekce Prodané (ukončené), aby v hlavnim okně byly pouze aktivní inzeráty... Myslím, že by to bylo o mnoho přehlednější.
Vit Odesláno 31. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2008 Myslím, že není ideální zamykat to hned po prodeji, nechal bych ještě nějakou dobu místo pro reakce kupujícího.
rorda Odesláno 31. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2008 Myslim, že označení PRODÁNO v textu názvu nebo možná lépe do popisu prodejního vlákna musí bohatě stačit ... Teď jen, aby se toho všichni drželi ...
spiderer Odesláno 31. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2008 Myslim, že označení PRODÁNO v textu názvu nebo možná lépe do popisu prodejního vlákna musí bohatě stačit ... Teď jen, aby se toho všichni drželi ... Tohle dava smysl..
redd Odesláno 31. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2008 Tohle dava smysl.. Nesouhlasím. Nemůžu si pomoct, ale pro přehlednost by měla být podsekce...
Drummer Odesláno 31. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2008 Tohle dává taky smysl. Myslím, že není ideální zamykat to hned po prodeji, nechal bych ještě nějakou dobu místo pro reakce kupujícího.
spiderer Odesláno 2. února 2008 Nahlásit Odesláno 2. února 2008 Ale ted jeste jak na to doplnit do nazvu tematu text PRODANO, kdyz neni mozne prispevek upravovat po 30 minutach nebo jake dobe.. nebo jsem neco nekde prehledl?
Návštěvník Kamil Odesláno 2. února 2008 Nahlásit Odesláno 2. února 2008 Ale ted jeste jak na to doplnit do nazvu tematu text PRODANO, kdyz neni mozne prispevek upravovat po 30 minutach nebo jake dobe.. nebo jsem neco nekde prehledl? Nejde to, jen moderátor může.
rorda Odesláno 2. února 2008 Nahlásit Odesláno 2. února 2008 No, snad by to nemělo bejt tak těžký to udělat, ne?!?
spiderer Odesláno 2. února 2008 Nahlásit Odesláno 2. února 2008 Kamil - aha, ja jsem si rikal ze driv jsem to umel a zacal jsem se bat ze jsem jenom neschopnej Tak pokud bys mel nekdy chut a cas tak bys mi mohl v prodejnim vlakne dopsat prodano u LANCO SWISS a GALCO SWISS Dik
Qvido Odesláno 2. února 2008 Nahlásit Odesláno 2. února 2008 Kamil - aha, ja jsem si rikal ze driv jsem to umel a zacal jsem se bat ze jsem jenom neschopnej Tak pokud bys mel nekdy chut a cas tak bys mi mohl v prodejnim vlakne dopsat prodano u LANCO SWISS a GALCO SWISS Dik Kamil ti už nic nedopíše, není červenej.
Návštěvník YPO Odesláno 2. února 2008 Nahlásit Odesláno 2. února 2008 Ale ted jeste jak na to doplnit do nazvu tematu text PRODANO, kdyz neni mozne prispevek upravovat po 30 minutach nebo jake dobe.. nebo jsem neco nekde prehledl? můžu to dělat - stačí napsat SZ pokud si toho nevšimnu
spiderer Odesláno 2. února 2008 Nahlásit Odesláno 2. února 2008 Qvido - no jo vlastne, jsem na to nejak zapomnel.. YPO - OK dik, poslu ti SZ
B.F.G. Odesláno 2. února 2008 Nahlásit Odesláno 2. února 2008 Chtělo by to spíše nějaké systémové řešení. Prozatím to jistě může změnit moderátor.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se