bicista Odesláno 8. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2018 Na neprofi fotkach bile cifry a zlate rucky vypadaji vzdy tak nejak divne - blbe. Na zivo budou urcite pekny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 8. března 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2018 Tak když už jsem se zapojil do debaty, tak jsem nakonec jedny pořídil. Nikoliv však ruční nátah, ale automaty. Přímo z jejich shopu. Doručení z Německa DHLkem za příplatek 15 dolarů. Tak jsem zvedavej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 8. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2018 Vraby seš tady skoro deset let, tak ze sebe nedělej pitomce. jsem tady skoro deset let,to neznamená,že nejsem pitomec. počkám co tím Liqid asi myslel. Jinak díky za věcnou Milisáku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 8. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2018 (upraveno) jsem tady skoro deset let,to neznamená,že nejsem pitomec. počkám co tím Liqid asi myslel. Jinak díky za věcnou Milisáku.No já to myslel s tebou hezky - dyť todle přece není žádný homage ale jen sprostě vykradenej design. Prostě si nepřeju abys to kupoval a tropil tady našemu kolektivu někde vostudu. Upraveno 8. března 2018 uživatelem Zmizík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 8. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2018 jako kdybych už to tady někde četl,tady,ty woe větší ostuda už tady bejt nemůže. VYKRADENÝ DESIGN to si musím poznamenat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 8. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2018 tomu noc nerozumím,vadí ti něco konkrétně? Datumka totálně křivě, na cifru 4 fonty písma, ručičky asi z jiného modelu, protože jsou malý, koncovky vocumlaný. Vůbec netuším, proč by to někdo chtěl kupovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 8. března 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2018 Navíc je zajímavý, že jsem to na stránkách Seagull US, Europe vůbec nenašel, čímž nechci tvrdit, že tu hrůzu nedělají Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 8. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2018 Datumka totálně křivě, na cifru 4 fonty písma, ručičky asi z jiného modelu, protože jsou malý, koncovky vocumlaný. Vůbec netuším, proč by to někdo chtěl kupovat.necháme se překvapit až budou doma,ta fotka není nic moc....pravda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 8. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2018 Tys to fakt objednal a ještě za to zaplatil? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 8. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2018 (upraveno) necháme se překvapit až budou doma,ta fotka není nic moc....pravda.Vraby, donutils mě citovat/parafrázovat sám sebe: Chudý lidi chtěj všechno, co máme my a pro to aby si aspoň vzdáleně připadali jako my, udělaj naprosto cokoli. Upraveno 8. března 2018 uživatelem Zmizík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 8. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2018 Vy toho naděláte,hned musíte chudákovi zkazit radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 8. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2018 Ses nejakej smirlivej, sem myslel, ze se me bude jebat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 8. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2018 (upraveno) Ses nejakej smirlivej, sem myslel, ze se me bude jebat.proč? máte na ně jiný pohled, názor a je to dobře ne. Upraveno 8. března 2018 uživatelem vraby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 9. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2018 (upraveno) . Upraveno 9. března 2018 uživatelem vraby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 9. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2018 Do Chomutova dobrý.Ne-er Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 10. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2018 Do Chomutova dobrý.to nejsou ještě ty objednané :-) dal jsem jen foto,že nevypadají tak špatně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasič Odesláno 15. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2018 Vraby, donutils mě citovat/parafrázovat sám sebe: Chudý lidi chtěj všechno, co máme my a pro to aby si aspoň vzdáleně připadali jako my, udělaj naprosto cokoli.Výstižný! ( treba takovevej malej cernej malovanej Müllerem, bydlici v noře, pod krtincem) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 15. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2018 Výstižný! ( treba takovevej malej cernej malovanej Müllerem, bydlici v noře, pod krtincem)kdyby jsi vylezl dřív z nory , ach jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikymik Odesláno 16. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2018 Vraby, donutils mě citovat/parafrázovat sám sebe: Chudý lidi chtěj všechno, co máme my a pro to aby si aspoň vzdáleně připadali jako my, udělaj naprosto cokoli. Taky jsem znal jednoho, kterému z prachů hráblo. V postkomunistických zemích asi relativně běžná věc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 16. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2018 Vraby, donutils mě citovat/parafrázovat sám sebe: Chudý lidi chtěj všechno, co máme my a pro to aby si aspoň vzdáleně připadali jako my, udělaj naprosto cokoli.tak to ti jebe pravidelne, ci len obcas? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se