Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Vraby: super info  ;)

Ak to nie je tajomstvo koľko si za ne dal? Škoda tej WR20 a toho nelícovania. Radšej sa mohli s tým lepšie pohrať aj za cenu mierne vyššej ceny. 

• Odpovědi 106
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Při podrobném prohlídnutí jeden index trochu ulítl,jinak to je v pohodě a na tom bílém ciferníku se to ztrácí. U takových Seiko už to musí na . rat,ale tady je cena trochu jiná. (129 + 15 pošta a celníci  :frusty: )

Hodinky jsem nechal cca 30min na zářivce a po 15min už to bylo slabé. Chtělo by to slunce,ale u těchto hodinek bych to moc neřešil.

Odesláno

Při podrobném prohlídnutí jeden index trochu ulítl,jinak to je v pohodě a na tom bílém ciferníku se to ztrácí. U takových Seiko už to musí na . rat,ale tady je cena trochu jiná. (129 + 15 pošta a celníci  :frusty: )

Hodinky jsem nechal cca 30min na zářivce a po 15min už to bylo slabé. Chtělo by to slunce,ale u těchto hodinek bych to moc neřešil.

Vraby, cena je prosím v EUR nebo USD?

Návštěvník Zmizík
Odesláno

Ale ani ne, Vraby, jen mne to prijde lito. Asi tady s tebou spatne pracujem nebo ses nenapravitelnej rebel. :)

Odesláno

Ale ani ne, Vraby, jen mne to prijde lito. Asi tady s tebou spatne pracujem nebo ses nenapravitelnej rebel. :)

Twl, Zmizík pedagogem, aneb jak se náhle pos.at... :lol2:

• po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...