Diablo1st Odesláno 22. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2018 Vraby: super info Ak to nie je tajomstvo koľko si za ne dal? Škoda tej WR20 a toho nelícovania. Radšej sa mohli s tým lepšie pohrať aj za cenu mierne vyššej ceny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 22. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2018 Vraby, moc diky ( prosim te, jak dlouho ta lumi vydrzi?). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 22. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2018 Při podrobném prohlídnutí jeden index trochu ulítl,jinak to je v pohodě a na tom bílém ciferníku se to ztrácí. U takových Seiko už to musí na . rat,ale tady je cena trochu jiná. (129 + 15 pošta a celníci )Hodinky jsem nechal cca 30min na zářivce a po 15min už to bylo slabé. Chtělo by to slunce,ale u těchto hodinek bych to moc neřešil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 22. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2018 Při podrobném prohlídnutí jeden index trochu ulítl,jinak to je v pohodě a na tom bílém ciferníku se to ztrácí. U takových Seiko už to musí na . rat,ale tady je cena trochu jiná. (129 + 15 pošta a celníci )Hodinky jsem nechal cca 30min na zářivce a po 15min už to bylo slabé. Chtělo by to slunce,ale u těchto hodinek bych to moc neřešil.Vraby, cena je prosím v EUR nebo USD? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 22. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2018 Vraby, cena je prosím v EUR nebo USD?opomněl jsem pardón USD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 22. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2018 opomněl jsem pardón USDdíky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 22. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2018 Eště že tak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 22. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2018 Eště že tak.když jsem viděl,že reaguješ tak jsem se orosil a nic ! Nejsi nemocný? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 22. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2018 Ale ani ne, Vraby, jen mne to prijde lito. Asi tady s tebou spatne pracujem nebo ses nenapravitelnej rebel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 22. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2018 Ale ani ne, Vraby, jen mne to prijde lito. Asi tady s tebou spatne pracujem nebo ses nenapravitelnej rebel. Twl, Zmizík pedagogem, aneb jak se náhle pos.at... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 22. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2018 Ty di do prdele. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 22. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2018 Ty di do prdele.A jako proč? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 22. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2018 A jako proč?Si delam srandu, nikam nechod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 22. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2018 Si delam srandu, nikam nechod.a tak já jdu do p.či... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 23. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2018 Ale ani ne, Vraby, jen mne to prijde lito. Asi tady s tebou spatne pracujem nebo ses nenapravitelnej rebel. nenapravitelnej rebel. asi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 2. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 2. dubna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2018 Co to datum? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 2. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2018 Co to datum?Starší foto,dnes bych to měl asi rozostřené :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 2. dubna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2018 Jsem zvedavej na zpracování až mi zítra dorazí Seagull D-51 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 2. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2018 Tak se nezapomeň pochlubit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se