budo Odesláno 31. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2008 (upraveno) Chodím sem chvilku, ale propadl jsem okamžitě. Jak řeknu "hodinky", přítelkyně už obrací oči vsloup. A to podotýkám, že ani náznakem nejsme ve fázi některých z Vás. Ano, mám na mysli onu fázi, kdy se slibuje, že "tyhle už jsou fakt poslední" a vypočítává, "kolik už jsi do těch krámů nacpal?!". A protože jí chci udělat radost a tak trochu si ji pro tuto nádhernou oblast zájmu získat, rád bych jí daroval nějaké pěkné, co jiného, než hodinky. No, a od Vás zkušených a protřelých bych rád získal onu cennou radu - mezi jakými vybírat? Moje představa o ceně je maximálně kolem 2000,-Kč. Samozřejmě varianta "kolem 1000,-Kč" je lepší, pokud taková existuje a jeví se jako rozumná. Děkuji Upraveno 31. ledna 2008 uživatelem budo
Rimsy Odesláno 31. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2008 TEz jsem dostal ukol, poohlizim se po nejakych Seiko, nebo Orient, ale libi se ji nejake DKNY, ci co...
rorda Odesláno 31. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2008 No, nevim, nevim, tady bude každá rada drahá ...
Andreas.ks Odesláno 31. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2008 (upraveno) Podivejte se na Východ... U nás doma se osvědčili např. Pobědy - s bílo-růžovým ciferníkem a červeným koženým řemínkem... Momentálně jsou v nabídce v jiné barevné kombinaci, ty červené se čas od času objeví... Upraveno 31. ledna 2008 uživatelem Andreas.ks
NIGHTinGALE Odesláno 1. února 2008 Nahlásit Odesláno 1. února 2008 (upraveno) zodiac z ebay Kubo, jen to nééé, to je cesta do pekel Vysvětlení pro neznalé: aby žena nenadávala, že pořád utrácím, koupil jsem jí přes Kubsona jedny Zodiac na ebay. Jedny už měla doma, tedy by měla dvoje (ony se hezky sbírají, barvičky jedna báseň). Dopadlo to tak, že zasedla k ebay a během 14 dnů jich nám tam Kubson vydražil dalších 10. Během týdne je snad budu mít všechny doma, pak je nafotím a hodím sem. Ale mám dojem, že tím to neskončilo, žena chce kupovat Zodiac dál... Ale je nutno říci, že Zodiac, který stojí v ČR na internetu kolem 5.000Kč, je na ebay (nový, originální balení) kolem 20 - 40 EUR. To celkem jde Jinak to jsou jedny z mála quartzek, které se mi svým mixem moderního a retro designu opravdu líbí. http://www.zodiacwatches.com/women/caoutch...p?view_mode=all Jinak velmi oceňuji Kubovu trpělivost a ochotu, je pro nás pořád kupovat... Upraveno 1. února 2008 uživatelem NIGHTinGALE
Conrad Odesláno 1. února 2008 Nahlásit Odesláno 1. února 2008 Vyšel bych se základní úvahy, téměř všem ženám by stačily hodinky které by ukazovaly dopoledne a odpoledne, hlavně aby vypadaly nádherně a ani nemusí připomínat hodinky, spíše náramek.Zaměřil bych se tedy v první řadě na design.
budo Odesláno 1. února 2008 Autor Nahlásit Odesláno 1. února 2008 Vyšel bych se základní úvahy, téměř všem ženám by stačily hodinky které by ukazovaly dopoledne a odpoledne, hlavně aby vypadaly nádherně a ani nemusí připomínat hodinky, spíše náramek.Zaměřil bych se tedy v první řadě na design. Moc pěkně řečeno ;-)
Baker Odesláno 7. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2008 Pri hledani hodinek pro kamaradku jsem narazil na tyto Seiko SNZC73. Docela pekne za 100 babek. Treba to bude pro nekoho inspirace.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se