Sacíbagr Odesláno 5. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2017 OgařiCérky sportují jako ďas a dostalo se to do fáze, že mají předepsané tréninky v určitých tepových hladinách, intervalové tréninky atd. Potřeboval bych teda poradit, co je vhodné koupit. Nepotřebují nějaké GPS funkce, monitor tlaku pneumatik a podobné ptákoviny, ale funkční měřič tepu s možností nastavení tepových zón a akustickým upozorněním na překročení zóny plus možnost stažení dat do počítače...vůbec tomu nerozumím.Bonus by byl cyklokopjůtr, ale není podmínkou. Prosím o tipy. Díky Bedjasson Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sacíbagr Odesláno 5. června 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2017 ..jo a děvenky mají útlá zápěstí...tak orloje typu Garmin Fénix Puk raději neee. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 5. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2017 Akorát jsem řešil něco podobného, přitelkyně chtěla sportracker, akorát nebyla funcemi tolik náročná, takže volba padla na Fitbit Alta HR, který je hodně decentní, takže to ani nevypadá až tak blbě. Zkus na to mrknout, jestli by nestačil, případně toho pak má Fitbot i víc, takže by třeba padl lépe jiný model. Každopádně je to jedno z toho nej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sacíbagr Odesláno 5. června 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2017 Díky, já právě na funkce náročný nejsem. Priorita je pulsmetr a bonus cyklokoputer. Myslím, že hrudní pásový snímač je kvůli přesnosti nutnost. GPS raději nee, tracking taky není třeba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 6. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2017 Skus pozriet nejake Suunto, moc sa tiez nevyznam, kamos ich ma, a nevie si ich vynachvalit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Albertino Odesláno 7. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2017 Xiaomi Miband 2 by mal tvojim poziadavkam zodpovedat (okrem toho cyklocomputera). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sacíbagr Odesláno 9. června 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2017 Xiaomi Miband 2 by mal tvojim poziadavkam zodpovedat (okrem toho cyklocomputera)....ciwe, díky, studoval jsem to, ale myslím, že zrovna tyto náramky ti vysledují ranní erekci, kroky, schody, pohyb po kanclu, ale tepové funkce jsou asi dost mizerné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 9. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2017 Zkus mrknout ještě na TomTom Adventurer, umí cardio, kolo, plavání a kdo ví co ještě všechno (hrudní pás je samozřejmostí), myslím, že to bude zhruba to pravé ořechové, nebo ještě nějaký Garmin Forerunner, tam je toho hafo, ale minimálně vyšší modely by měly mít funkce, jako TT. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sacíbagr Odesláno 9. června 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2017 Zkus mrknout ještě na TomTom Adventurer, umí cardio, kolo, plavání a kdo ví co ještě všechno (hrudní pás je samozřejmostí), myslím, že to bude zhruba to pravé ořechové, nebo ještě nějaký Garmin Forerunner, tam je toho hafo, ale minimálně vyšší modely by měly mít funkce, jako TT....díky. To už jsem lehce projížděl...vypadá to dobře, ale hůře pro peněženku. Musím koupit dva. Co se dá dělat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 9. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2017 Tyhle od Polaru maji ty zony, co potrebujes. https://www.amazon.de/Polar-Herzfrequenz-Messger%C3%A4t-Fitness-Schwarz-90054890/dp/B00WB99VQ2/ref=sr_1_25?s=sports&ie=UTF8&qid=1497018776&sr=1-25&keywords=polar+m400 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 9. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2017 ...díky. To už jsem lehce projížděl...vypadá to dobře, ale hůře pro peněženku. Musím koupit dva. Co se dá dělat. No ceny zrovna nejlepší nejsou, to souhlasím, ale funkcemi to odpovídá asi nejlépe. Vida, Filo nadhodil Polar, na ten jsem úplně zapomněl a přitom je taky osvědčený. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sacíbagr Odesláno 9. června 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2017 Tyhle od Polaru maji ty zony, co potrebujes. https://www.amazon.de/Polar-Herzfrequenz-Messger%C3%A4t-Fitness-Schwarz-90054890/dp/B00WB99VQ2/ref=sr_1_25?s=sports&ie=UTF8&qid=1497018776&sr=1-25&keywords=polar+m400...díky, ten je v širším výběru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 9. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2017 A tady jsou dve holcici verze s kratsim reminkem. https://www.amazon.de/Polar-Damen-Herzfrequenz-Messger%C3%A4t-Fitness-0725882012988/dp/B00F0MPYRM/ref=pd_bxgy_200_2?_encoding=UTF8&psc=1&refRID=X2P3WMQVFK9MCQ90GCGT https://www.amazon.de/POLAR-Sportuhr-FT4F-Green-0725882012865/dp/B00F42RGLA/ref=pd_sim_200_4?_encoding=UTF8&psc=1&refRID=T7HMCW6Y8TW9GJFAV565 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 13. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2017 Nedávni jsem kupoval Sigmu. Levná a měří spolehlivě. Mám jen základní model bez možnosti exportu dat, ale asi dělají i lepší. Suunto jsem měl (model T1), ale nic moc, furt se s*alo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se