Datel Odesláno 8. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2021 (upraveno) Pánové, pořád mi jeden výraz vrtá hlavou. TŘETIŠROUBEK. ZaBoha nemůžu nikde najít co to je a proč se to takto nazývá. Jen mi něco říká, že by to mohl být nějaký PRIMa šroubek ;o) a mám podezření na jeden konkrétní, ale rád se nechám ochotně překvapit díky moc Upraveno 8. ledna 2021 uživatelem Datel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 8. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2021 Původně v kal. 66.3 a 68.3 byly v okolí natahovačky tři šroubky, později se stroj obešel jen se dvěma šroubky, tak jak je běžné na 66.4 a 68.4. Někde to tady najdeš... ,,Třetišroubek" je vžitý žargon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 8. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2021 Dík za objasnění. Takže je to konstrukční detail, "soušroubí" podle vzoru "sousoší". to jsou pro mne posvátné věci, na které není radno šahat, kdepak bastlení, rozebrat by to šlo, ale zpátky bych to už nedostal u svých primek zamlada jsem akorát poštelovával páčku regulující délku vlásku - fakt je, že už proto jsem si připadal jako borec ;o) protože jsem je dostal do +/- 1 sec oproti časovému znamení... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 8. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2021 ,,Soušroubí" haha to mě dostalo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vomi Odesláno 9. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2021 před 10 hodinami, Datel napsal: Pánové, pořád mi jeden výraz vrtá hlavou. TŘETIŠROUBEK. ZaBoha nemůžu nikde najít co to je a proč se to takto nazývá. Jen mi něco říká, že by to mohl být nějaký PRIMa šroubek ;o) a mám podezření na jeden konkrétní, ale rád se nechám ochotně překvapit díky moc Je to také vodítko k určení stáří hodinek. K vypuštění jednoho ze tří šroubků můstku perovniku došlo v květnu 1972. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 9. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2021 dík i za tuto informaci, když budu tedy chtít primky z roku narození, tak třetišroubek to (docela s rezervou) bude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vomi Odesláno 9. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2021 (upraveno) před 14 minutami, Datel napsal: dík i za tuto informaci, když budu tedy chtít primky z roku narození, tak třetišroubek to (docela s rezervou) bude Já jsem zase bez třetího šroubku, ale ne moc dlouho. Upraveno 9. ledna 2021 uživatelem Vomi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kachnička Odesláno 9. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2021 Vomi, hlavně že jinak máš všechno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vomi Odesláno 9. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2021 před 22 minutami, kachnička napsal: Vomi, hlavně že jinak máš všechno Kdo, ví?? Kachničko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petanprim Odesláno 2. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2021 Jelikož je víc času tak jsem si trochu zabastlil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 3. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2021 Jako dost zajímavý a i hezký. Ale bohužel ti nesedí armovák, je pootočený. A jak jsi usadil cifr a jak jsi vysekl datové okénko? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 3. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2021 V 26. 2. 2019 v 2:44, petanprim napsal: Pekne Petane. Este ti zostali nejake ciferniky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 3. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2021 V 26. 2. 2019 v 2:42, petanprim napsal: Jak jsem nedávno bastlil autohodiny,tak jsem koupil od jednoho pána který pracoval v Eltonu pár drobností(lunety na sporty 2,ručičky,ciferníky,a byly nezi nima 2 zajimavé kousky,ciferníky z autohodin přispůsobené (zmenšené)do pouzdra na PS2,i s otvorem na kalendář,myslím že to bylo udělané ve fabrice a ne koleně doma,má to přispůsobené kolíčky na uchycení na strojek,(originál ciferník z autohodin má korunku na 6)a i okraj je perforován přesně jak na originálu PS2,myšlenka dát ciferník z autohodin do hodinek na ruku není jenom moje.. Vypadol mi text Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petanprim Odesláno 3. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2021 Tak ciferník je určitě z Eltonu,vzniklo jich určitě víc,já mněl dva tyhle ciferníky,ten ciferník je přispúsobený na ps2,určitě noční směna,a armovák narovnám,dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 3. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2021 Taky jsem jedny sporty s tímhle cifrem měl, jen byl v metalíze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 3. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2021 Pamatuju si na ně- hnědé ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 3. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2021 před 9 minutami, straspol napsal: Pamatuju si na ně- hnědé ? Jojo a nemůžu je najít. Možná jsem je střelil a nepamatuji si to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filda35 Odesláno 4. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2021 Hezké hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petanprim Odesláno 4. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2021 S hnědým cifrem to vypadá super,hodně zajímavé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filda35 Odesláno 4. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2021 Jo zajímavé.Moc se to designově povedlo. Hodinky Prim nesbírám ale sbírám budíky ale něco o takových hodinkách vím Moc pěkné.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se