kutilprim Odesláno 21. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2010 Díky za ocenění :-) V tom případě na ně dám asi řemínek a zkusím je nafotit trochu líp. Jinak přesně jak píšeš, poskládané z dílu. Jak moc je ale ciferník originální, to nevím. No každopádně mohu mít dobrý pocit, že už mám i svoje Diplomaty Jsou moc hezké, také se přikládám k názoru, že když jsou sestavené z origo dílů, tak to není žádné bastlení. Mám doma podobné hodinky, ale s trochu jiným pouzdrem a nápisem INCABLOC. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 21. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2010 Jsou moc hezké, také se přikládám k názoru, že když jsou sestavené z origo dílů, tak to není žádné bastlení. Mám doma podobné hodinky, ale s trochu jiným pouzdrem a nápisem INCABLOC. Sakra, tak to já zbastlím něco jiného Jinak vím, který model myslíš a ten se mi líbí víc než (slavné) Diplomaty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pevo Odesláno 21. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2010 Jo, ty s tím incablokem mám taky, pouzdro v super stavu, ale ciferník prachbídný. Proč si Bigesi myslíš, že cifr z tvých diplomatů nemusí být origo? On se dá někde sehnat neoriginál? Jinak jsou to moc pěkné diplomaty a hlasuji s ostatními, že poskládané hodinky tímhle způsobem jsou originál! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orlando1 Odesláno 21. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2010 Jo, ty s tím incablokem mám taky, pouzdro v super stavu, ale ciferník prachbídný. Proč si Bigesi myslíš, že cifr z tvých diplomatů nemusí být origo? On se dá někde sehnat neoriginál? Jinak jsou to moc pěkné diplomaty a hlasuji s ostatními, že poskládané hodinky tímhle způsobem jsou originál! Souhlasím. To, že jsou poskládané, víš jedině ty, nebo je na nich něco viditelně neoriginálního? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 21. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2010 Jo, ty s tím incablokem mám taky, pouzdro v super stavu, ale ciferník prachbídný. Proč si Bigesi myslíš, že cifr z tvých diplomatů nemusí být origo? On se dá někde sehnat neoriginál? Jinak jsou to moc pěkné diplomaty a hlasuji s ostatními, že poskládané hodinky tímhle způsobem jsou originál! Tak asi je to originál, ale takovýhle ciferník jsem ještě neviděl. Podle mně se jedná o nějakou zaměstnaneckou iniciativu z Eltonu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orlando1 Odesláno 22. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2010 Dobroušeno, vyleštěno, zbývá už jen nachromovat. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kutilprim Odesláno 24. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2010 Dobroušeno, vyleštěno, zbývá už jen nachromovat. Vypadá to dobře, po nachromování to bude překrásný kousek z limitované série jednoho kusu . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 24. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2010 Dobroušeno, vyleštěno, zbývá už jen nachromovat. Každopádně dobrá práce! Už se těším na fotky v chromu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischa Odesláno 24. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2010 budou to takové dětské Prim sport ve větší velikosti. Ta představa toho broušení se mi jeví děsivá, jak jsi to provozoval? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orlando1 Odesláno 25. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2010 Dětské přece vypadají úplně jinak. Broušení trvalo cca 2-3 hodiny. Nejdříve orýsovat, potom pilník, pak diamantový pilník, potom smirek od drsnosti 400 až do 2000 a nakonec leštička. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kutilprim Odesláno 1. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2011 Pustil jsem se do výroby zadního víčka pro Prim Sport AUTOMATIC. Použil jsem dost poničené víčko z PS2 a nějaké vypuklé víčko co jsem našel v šuplíku. Vše už mám skoro hotové, jen nevím jak je origo víčko vysoké. Nerad bych, aby bylo víčko zbytečně vysoké, nebo aby závažíčko drhlo. Moc by mi pomohly rozměry origo víčka. Zde pár fotek z výroby . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orlando1 Odesláno 1. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2011 Ja jsem to delal zkusmo, napodruhe se mi to povedlo, hodinky i s dynkem maji tloustku 13.5 mm, mereno od dynka po sklo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 1. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2011 Dobroušeno, vyleštěno, zbývá už jen nachromovat Velice pěkná prácička, ač se mi Igeny moc nelíbí tak tento klon má něco do sebe. Gratuluji a už se těším na finální pochromovanou verzi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orlando1 Odesláno 1. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2011 Velice pěkná prácička, ač se mi Igeny moc nelíbí tak tento klon má něco do sebe. Gratuluji a už se těším na finální pochromovanou verzi Finální verze už je dávno na světě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orlando1 Odesláno 1. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2011 Tady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 1. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2011 (upraveno) Tak to se omlouvám, tak to dopadá když se člověk nepodívá na datum...ale i tak velice povedená úprava Upraveno 1. února 2011 uživatelem sashator Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kutilprim Odesláno 1. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2011 Ja jsem to delal zkusmo, napodruhe se mi to povedlo, hodinky i s dynkem maji tloustku 13.5 mm, mereno od dynka po sklo. Já mám komplet tloušťku 12,8 mm , ale zatím jsem to ještě nezkoušel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orlando1 Odesláno 2. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2011 Jaký kalibr máš uvnitř? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kutilprim Odesláno 2. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2011 Jaký kalibr máš uvnitř? 96 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 2. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2011 Tak jsem změřil "origo původní bastly 68automat" a PS2 automat a obojí mají 13mm. Ale myslím si, že tam musí být velká rezerva. Minimálně 96ka se tam musí vejít - je o 1mm tenčí než 69ka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se