orlando1 Odesláno 24. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2017 Na hrubo jemným brusným kotoučem na vrtačce, pak pilník, pak diamantový pilník, pak smirek 800, 1200, 2000 ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 24. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2017 Řezničina. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orlando1 Odesláno 24. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2017 Pouzdro bylo před úpravou samozřejmě na odpis ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skarohlid Odesláno 24. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2017 Dej prosím i fotky zespod a z boku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 24. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2017 (upraveno) Pouzdro bylo před úpravou samozřejmě na odpis ... To dá rozum, že nebudeš hoblovat NOS pouzdro. Také jsem zkoušel v dobách brass vlny sundat chrom ze šrotového pouzdra PS2 Edit: doplnění foto. Upraveno 24. srpna 2017 uživatelem Jeronimo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orlando1 Odesláno 26. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2017 Ještě pár slíbených fotek ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 26. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2017 Moc pěkné!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doriaan Odesláno 1. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2017 Tak mi to vyslo...doladim cifr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doriaan Odesláno 1. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2017 Strojek 68 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lespol Odesláno 1. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2017 Ahoj, jsem o pár desítek levelů, co se bastlení týče, níže než ostatní, ale chtěl bych se podělit o můj dnešní homemade výtvor sklíčka na jedny mé staré PRIMky. V hodinářství mi vstříc nevyšli a tak jsem to vzal za své...Vyndal jsem strojek a vyloupnul prasklé sklíčko a vše, krom pouzdra, uložil do krabičky. V dílně jsem objevil plastové vajíčko (kapsli) od nějaké dětské hračky, co se mi zdála vhodná. Byla sice dost podřená, ale za zkoušku nic. Kružítkem jsem vykroužil kružnici (co taky jiného) jen o něco větší (cca 2mm) než byl průměr původního sklíčka. Pak vzal lupenkovou pilku a na prasáka odříznul budoucí sklíčko. Na smirku pak růčo zbrousil nejdříve spodní hranu a když už to vypadalo, že je sklíčko jen o málo větší než otvor v pouzdře, začal jsem jemně brousit po obvodu a přirovnával s pouzdrem. Dokud to nebylo o.k., jen o chlup větší, tak aby šlo sklíčko trochu větší silou zacvaknout.Na závěr začala fáze leštění. No, udělal jsem školáckou chybu hned na začátku, když jsem si bláhově myslel, že důlek po kružítku nebude moc hluboký a půjde zbrousit. Nešel. Nejdříve smirek, potom silichrom a na závěr zubní pasta. To původní vajíčko bylo sice vypouklé, ale zevnitř uprostřed má asi 1cm rovnou plošku, takové zesílení. Ta ploška byla matná a tak jsem ji musel vyleštit i zevnitř.Zatím mám sklíčko jen nacvaklé, sice drží, ale při nějakém prudším pohybu či změně teploty by mohlo vypadnout, tak zvažuju, že ho přilepím.A tak to dopadlo...Omlouvám se, jestli plevelím, či jsem použil nevhodné vlákno. Když tak to smažte. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lespol Odesláno 1. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2017 Ještě foto s páskem.a další chlupatá ruka :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 1. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2017 Dobrá pakárna. Sis docela vyhrál. Jen pro orientaci - jak ti to trvalo dlouho? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajkus Odesláno 1. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2017 Tak to my mě asi leplo. To bych nedal. Super bastlík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lespol Odesláno 1. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2017 No, začal jsem poobědě, do toho nějaké to kafe a cigáro... kolem 16.h bylo hotovo. Počítám tak 3h č.č. Nemám kdovíjaké vybavení, všechno na koleni. Když už jsem měl vyleštěné sklíčko a provizorně jej nasadil, vypadlo mi na dvoře i s pouzdrem z ruky na dlažbu. Krve by se ve mně nedořezal. Naštěstí jen škrábanec na sklu, který se dal doleštit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doriaan Odesláno 1. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2017 Ja si vcera slozil ty to Primky. Musim sehnad cifr v lepsim stavu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radorado Odesláno 1. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2017 nepasoval by tam lepsie PS2 cifr a rucky z igenov? Inak z coho si pouzil puzdro, Parnis, alebo nieco podobne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doriaan Odesláno 2. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2017 Pouzdrou jsem pouzil z baterkovych hodinek. Neco podobneho jak Parnis. PSII ma uz maly cifernik. Rucky mam vicero. Ted jsem to slozil tak to a uvidim. Jedny s Igenackymi uz mam. Ted jsem chtel neco decentniho. Zvazuji jeste odstranit ochranu korunky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orol Odesláno 2. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2017 Strojek 68Nebyl vysoký do kvarc pouzdra?Jak to máš s vložkou? Seděla Primácká, nebo je vlastní výroby?Máš foto před složením? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doriaan Odesláno 2. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2017 Sedela primacka jen jsem tam dal dookola jeste 0,7mm tesneni. Vyska byla v poho...jsem hlavne rad, ze sedela delka hridelky. Necekal jsem to.Budu si, ale do nich davat celofosforovy cifernik...jako do jinych co mam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primoš Odesláno 7. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2017 Nestačím se divit, jací jste někteří chronomagoři šikulíni... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se