p3k Odesláno 10. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2017 (upraveno) Tak to dám i tady, kde to patří. Jen na vysvětlenou, nebastlím, takto už jsem to koupil. Jenom jsem na ně nahodil starý řemen, který ležel shodou okolností vedle nich v šuplíku... Upraveno 10. října 2017 uživatelem p3k Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CsabaC Odesláno 10. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2017 dobre vidim? to je ps2 plastova luneta v kovovej ps1ke? a ps1 puzdro, ci vyfrezovane ps2? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 10. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2017 tak divoké to není, je to ps1 a s narvanou lunetou ps2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 10. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2017 Tak to dám i tady, kde to patří. Jen na vysvětlenou, nebastlím, takto už jsem to koupil. Jenom jsem na ně nahodil starý řemen, který ležel shodou okolností vedle nich v šuplíku... 20171010_105857 up.jpgPěkný šroubovák!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 10. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2017 Dělám si legraci...Moc pěkné jsou i ty hodinky!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 10. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2017 Až teď jsem si všiml, že mají i datumovku! Je to pecka!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 10. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2017 Pěkný šroubovák!!! Vystěžejkovávač. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 13. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2017 Vystěžejkovávač. Já vím, jen jsem si dělal takovou malou legraci s P3K... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 13. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2017 i ty zlobidlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alojz Odesláno 13. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2017 Ahoj, nevite prosim nekdo jak nejlepe sehnat bombirovane rucicky na Igen s bilou luminiscenci? Dekuji moc vsem za pripadnou radu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lumikko Odesláno 17. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2017 Prosím o shovívavost, je to můj pokus o amatérské bastlení. Měl jsem k dispozici funkční prim kalibr 68 v naprosto zničeném pouzdře, tak s pomocí dřeva, plexiskla a s vykradením díla Tove Janson jsem se pokusil vytvořit něco použitelného. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lumikko Odesláno 17. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodna Odesláno 18. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2017 Dóóóóbrý ! To muselo dát práce a přitom taková blbost. Né nic ve zlým, oceňuji šikovnost a zručnost . Sám bych se do toho nikdy nepustil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lumikko Odesláno 19. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2017 Hlavně jsem zjistil, jak už to nedělat, byla to strašná drbárna :-P Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 19. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2017 Jedinečný exemplář!!!Druhý takový jen těžko najdeš!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Soviet_prince Odesláno 19. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2017 Tak to se jen tak nevidí, dokonce včetně Majky z mumínků máš i nafocený proces výroby? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Soviet_prince Odesláno 19. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2017 Já se taky pochlubím mým bastlíkem krapet inspirovaným "rolex explorer" ... Pouzdro jsem vybrousil z nějakých Poljotů, následně nechal nachromovat. Byla to moje první zkušenost s chromováním, takže výsledek nic moc, teď už vím, že před chromem je nutný mít pouzdro vyleštěné jako zrcadlo bez jakýchkoliv mikrooděrek, vážně jde vidět každá nerovnost. Jinak flek na cifru vznikl pokusem připájit nožky k ciferníku, teplo z pájky nedělá barvě na druhý straně cifru úplně dobře (chybama se člověk učí ). Na quartz strojek zatím není moc hezký pohled v případě průhlednýho dýnka, ale třeba tam časem nacpu nějakou tu mechaniku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orol Odesláno 19. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2017 Průhled na kvarc strojek Ale snaha se cení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Soviet_prince Odesláno 19. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2017 Já tam jednou narval mechanickej, ale bohužel nesedly mi tam ty rolexácký ručky, takže jsem se vrátil zase ke quartzu je to spíš jen takovej kousek na vyblbnutí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 19. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2017 Tak to se jen tak nevidí, dokonce včetně Majky z mumínků máš i nafocený proces výroby?To je z moduritu, jen by mne zajímalo, jestli tam dával.strojek před uvařením nebo až po něm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se