hirsch Odesláno 1. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2013 Bratříčkové.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 1. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2013 Velmi povedená kompozice,všechno velikost 38mm ?Škoda,že ty s datumem nemají tu "starou"nažloutlou lumi,ale zelenou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 1. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2013 jj oboje jsou velikost 38 mm. A jen tak mimochodem, ty l.e 45 jdou super přesně, přesněji než ty "datumové" s ETOU..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 1. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2013 Hezký pohled. Vítej mezi pacienty! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luka84 Odesláno 1. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2013 (upraveno) Moc pěkné! Upraveno 1. května 2013 uživatelem Luka84 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 1. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2013 jj oboje jsou velikost 38 mm. A jen tak mimochodem, ty l.e 45 jdou super přesně, přesněji než ty "datumové" s ETOU.....To mi nedělej,zrovna jsem si říkal,že se mi ty s Etou líbí čím dál víc a že i určitě jsou přesnější jak inhaus prim a zatím je to naopak,Kdo by to řekl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 1. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2013 Mně ty s etou šlapou jako hodinky - nemám k ním žádné výhrady. Perfektní toolwatch. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 1. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2013 Hezký pohled. Vítej mezi pacienty!myslím, že mezi pacienty patřím už pár roků.........diagnóza chronobundus........ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 1. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2013 To mi nedělej,zrovna jsem si říkal,že se mi ty s Etou líbí čím dál víc a že i určitě jsou přesnější jak inhaus prim a zatím je to naopak,Kdo by to řekl.No každopádně, tragédie to není, vejdou se do předepsané tolerance -6 + 24 s/den, ale ty l.e. 45 mají toleranci cca 2 s. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 1. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2013 No já myslel vyšší primpacient level - orlopacient. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 1. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2013 No já myslel vyšší primpacient level - orlopacient.jo, souhlasím, to je taky správná diagnóza Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 1. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2013 Jojo, získáním prvního kusu tomu propadáš a získáním druhého kusu jsi už téměř ztracený. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 1. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2013 Jojo, získáním prvního kusu tomu propadáš a získáním druhého kusu jsi už téměř ztracený. Jo, souhlasím, a po získání druhého kusu toužíš po dalších a dalších a nakonec po tom, co má na zadním dýnku číslo 65-xxx.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 1. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2013 A nakonec ještě taky 56 XXX. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 8. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2013 Moje malá dcerka se dnes zmocnila vodovek, tak jsem obrázek vylepšil o pár prachotěsných Primek a vrznul jsem to sem. To by mě zajímalo, kolik variant těch prachotěsných existuje. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michigan5 Odesláno 11. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2013 Podařilo se mi sehnat tuhle soupravu, tak se musím podělit Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 12. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2013 Podařilo se mi sehnat tuhle soupravu, tak se musím podělit Hezký , jaký mají ty Igeny řemínek? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michigan5 Odesláno 13. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2013 (upraveno) Tropic 18mm Upraveno 13. května 2013 uživatelem michigan5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal_l Odesláno 31. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2013 Prim automat - co je víc...... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda_Prim Odesláno 19. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2013 Trochu z jiného soudku - zátiší s kaktusem. Kvete jeden den. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se