Přejít na obsah

PRIM zátiší

Doporučené příspěvky

jj oboje jsou velikost 38 mm. A jen tak mimochodem, ty l.e 45 jdou super přesně, přesněji než ty "datumové" s ETOU.....

To mi nedělej,zrovna jsem si říkal,že se mi ty s Etou líbí čím dál víc a že i určitě jsou přesnější jak inhaus prim a zatím je to naopak,Kdo by to řekl.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To mi nedělej,zrovna jsem si říkal,že se mi ty s Etou líbí čím dál víc a že i určitě jsou přesnější jak inhaus prim a zatím je to naopak,Kdo by to řekl.

No každopádně, tragédie to není, vejdou se do předepsané tolerance -6 + 24 s/den, ale ty l.e. 45 mají toleranci cca 2 s.

Odkaz ke komentáři

Jojo, získáním prvního kusu tomu propadáš a získáním druhého kusu jsi už téměř ztracený.

Jo, souhlasím, a po získání druhého kusu toužíš po dalších a dalších a nakonec po tom, co má na zadním dýnku číslo 65-xxx....

Odkaz ke komentáři

Moje malá dcerka se dnes zmocnila vodovek, tak jsem obrázek vylepšil o pár prachotěsných Primek a vrznul jsem to sem. To by mě zajímalo, kolik variant těch prachotěsných existuje.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...
  • po měsíci...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...