Valderek Odesláno 10. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2018 proč nebezpečně ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1roman Odesláno 11. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2018 Nedeľná dvojka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
philiper Odesláno 11. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2018 Cifr zatím v nouzovém režimu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 11. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2018 Pyžama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sonny919 Odesláno 11. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2018 pozrime sa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sonny919 Odesláno 11. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2018 krásne zátišie s valentínskym pyžamom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
philiper Odesláno 11. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2018 pozrime sa Jj, inspirovaly mě ty Tvé. Diky. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
philiper Odesláno 11. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2018 (upraveno) pozrime sa Jj, inspirovaly mě ty Tvé. Diky. :-) Edit: Nějak to zlobí :-) Upraveno 11. února 2018 uživatelem philiper Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 14. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sonny919 Odesláno 14. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2018 Jj, inspirovaly mě ty Tvé. Diky. :-)to rád počujem tebe chýba ciferník, mne zas ručky, mohli by sme si jedny hodinky rozdeliť na diely Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 14. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2018 Jan_Jan_2006: Koukám, že i v Bruselu čepují Radegast, to je fajn. Mně dnes pošťák přivezl sourozence s mimostředkou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr_Ropotamo Odesláno 14. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2018 20180214_180924.jpgAhoj. Můžu se zeptat co je to za řemen s podložkou pod tvýma Bruselama? Vypadá skvěle :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
philiper Odesláno 14. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2018 to rád počujem tebe chýba ciferník, mne zas ručky, mohli by sme si jedny hodinky rozdeliť na diely To by byla škoda, ale zkusím prošmejdit krabicky, jestli nějaké ručky ještě nenajdu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prim-ky Odesláno 17. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2018 Olympijské Sporty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 17. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2018 Jan_Jan_2006: Koukám, že i v Bruselu čepují Radegast, to je fajn. Mně dnes pošťák přivezl sourozence s mimostředkou.Bruselky mají své kouzlo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 17. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2018 Ahoj. Můžu se zeptat co je to za řemen s podložkou pod tvýma Bruselama? Vypadá skvěle :-).Je to takový rozevírací náramek. Já ho koupil takto, v kompletu s hodinkama. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 17. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2018 Tenhle typ náramku si pamatuju z mládí, systém dvou předpružených ocelových planžet zabalených do jakési "koženky". Někdy byly planžety vidět, když koženka na hranách začala praskat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jurda Odesláno 17. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2018 Olympijské SportyMoc pěkná kombinace sportů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 17. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2018 Tenhle typ náramku si pamatuju z mládí, systém dvou předpružených ocelových planžet zabalených do jakési "koženky". Někdy byly planžety vidět, když koženka na hranách začala praskat. Lépe by znělo, že náramek je z eko kůže... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klasik51 Odesláno 20. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2018 Tenhle typ náramku si pamatuju z mládí, systém dvou předpružených ocelových planžet zabalených do jakési "koženky". Někdy byly planžety vidět, když koženka na hranách začala praskat. Jj, taky jsem ho nosil i můj táta. Uplně jsem na něj zapomněl, díky Jan_Jan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se