velorexar Odesláno 17. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2013 (upraveno) Když vidím ta kvanta nádherných hodinek (ať už jsou to ty Sporty2 nebo Diplomaty či skoroDiplomaty), tak je mi smutno.. Tolik práce a shánění je ještě přede mnou. Trošku mě to deprimuje. Hodně mě to deprimuje. Ne, se.e mě to...!!!Pánové, to tedy klobouk dolů, co dodat ? Začal jsem pozdě. Ještě že těch primek v tom Eltonu vyrobily (někde jsem to četl) skoro 20milionů. Tak snad ještě nejsou všechny u vás doma !!! Já v to pevně věřím. Dnes mi přes posla dorazil krásný starý cestovní budíček Prim v možno koženém pouzdře, na televizi tikají malé sloupkové hodiny Prim s kyvadélkem, do toho hučí ventilátor komplu a jemně tiká několik skromných kusů náramkových made in Czechoslovakia, u kterých zatím měřím délku a přesnost chodu. Začínám se tu cítit v tom tikotu příjemně, byť to s nákupy u mne bude ještě za dlouho a na dlouho a skromně )). Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 17. března 2013 uživatelem velorexar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 17. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2013 Ja su tak rad, ze jsem proti tomuhle imunni :-))))No ale úplně přesně tohle jsem si před pár lety taky říkal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 17. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2013 Díky, je to tak, lehoučký Mac Baren original.Mc Barens jsem si kupoval v takové velké piksle a byly tam oddělené čtyři druhy tabáku, všechny moc dobrý, nakonec jsem to promíchal a kouřil tak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischa Odesláno 17. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2013 velorexal- jo, jo, skromnost je výsadou králů.... Tak ať Ti to dlouho vydrží i bez toho krále, alespoň týden, dva.... Většina těch králů je ale opravdu velmi skromných, prakticky k životu celkem nic moc z toho, co je pro normální smrtelníky nutností, nepotřebují. Kompenzují to se skromností sobě vlastní tucty Rollsů, vilami a zámky po celém světě, několika destítkami hodinek v ceně několika malinkých miliónků dolárečků za kus, takové maličkosti jako malůvky od Picassa jsou snad jen na zabalení salámu na svačinu pro děti. Jo a starožitnosti? Ech, ty mají jen proto, aby nikde nepřekážely na skládkách....Mě na jejich skromnosti aktuálně nejvíce lákají sbírky manželek, kteroé mají k dispozici a je zajímavé, že ani ti nejbohatší králové si ani ty nejobyčejnější kousky nepůjčují...No, my králové nikdy nebudeme, ale čestně se s nimi v rámci svých možností popasujeme. A nezapomeň, vždy budeš potřebovat vydat na hodinky o něco málo korunek více, než kolik je potřeba na to, aby Tvá rodina neumřela hlady. Co jsou Tvé další akvizice na Aukru s výhledem na dnes, případně příští týden? Už na to máš alespoň zbytek peněz z toho, co vyděláš v dubnu? Vítej v klubu, chlapče zlatej.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
velorexar Odesláno 17. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2013 velorexal- jo, jo, skromnost je výsadou králů.... Tak ať Ti to dlouho vydrží i bez toho krále, alespoň týden, dva.... Většina těch králů je ale opravdu velmi skromných, prakticky k životu celkem nic moc z toho, co je pro normální smrtelníky nutností, nepotřebují. Kompenzují to se skromností sobě vlastní tucty Rollsů, vilami a zámky po celém světě, několika destítkami hodinek v ceně několika malinkých miliónků dolárečků za kus, takové maličkosti jako malůvky od Picassa jsou snad jen na zabalení salámu na svačinu pro děti. Jo a starožitnosti? Ech, ty mají jen proto, aby nikde nepřekážely na skládkách....Mě na jejich skromnosti aktuálně nejvíce lákají sbírky manželek, kteroé mají k dispozici a je zajímavé, že ani ti nejbohatší králové si ani ty nejobyčejnější kousky nepůjčují...No, my králové nikdy nebudeme, ale čestně se s nimi v rámci svých možností popasujeme. A nezapomeň, vždy budeš potřebovat vydat na hodinky o něco málo korunek více, než kolik je potřeba na to, aby Tvá rodina neumřela hlady. Co jsou Tvé další akvizice na Aukru s výhledem na dnes, případně příští týden? Už na to máš alespoň zbytek peněz z toho, co vyděláš v dubnu? Vítej v klubu, chlapče zlatej....Tak nějak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 17. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2013 Pořád na tom nejsme tak špatně, abychom museli chlastat stará vína, žrát plesnivý sýr a jezdit autem bez střechy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 18. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2013 I ten zvířecí instinkt mu velí něžně se přitulit ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 18. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2013 No jak znám kočky, tak jsi počkal, až se uvelebí a pak to tam podstrčil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borodov Odesláno 18. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2013 Hele a neni vycpana...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speedwalker Odesláno 1. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2013 (upraveno) No když je dnes ten svátek velikonoční, tak trochu tématicky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 1. dubna 2013 uživatelem speedwalker Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrM Odesláno 1. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2013 Pár dopoledních fotek...a trochu hádanka...z ostravské ranní sněhové apokalypsy. Je to rukojeť, ale hádejte z čeho ? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Tak přidáme víc, ať to zjednodušíme.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Tak fajn...ranní úklid sněhu.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. No a když jsou ty velikonoce.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. A zpět na ruku... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 1. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2013 Tak jedna nehádanka ze slunečné Prahy Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadakii Odesláno 1. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2013 Tak jedna nehádanka ze slunečné Prahy Vesvel13 c.JPGTak dekujem, kterej je Bob a kterej Bobek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadakii Odesláno 1. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2013 Pár dopoledních fotek...a trochu hádanka...z ostravské ranní sněhové apokalypsy. Je to rukojeť, ale hádejte z čeho ? DSCN2205.JPG Tak přidáme víc, ať to zjednodušíme.. DSCN2201.JPG Tak fajn...ranní úklid sněhu.. DSCN2202.JPG No a když jsou ty velikonoce.. DSCN2211.JPG A zpět na ruku... DSCN2215.JPGTak tohle je uz ale prece ulet, ten snih myslim. Jsem na Febiofestu videl Belgickej film o tom jak na jare jaro nerislo........ tak snad se nam to nestane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 1. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2013 Je o tom hezká písnička, tuším, že od Rangers. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 2. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2013 Trochu nesportovní řemínek, ale já jsem to prostě musel vyzkoušet. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 2. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2013 Pár dopoledních fotek...a trochu hádanka...z ostravské ranní sněhové apokalypsy. Je to rukojeť, ale hádejte z čeho ? DSCN2205.JPG Tak přidáme víc, ať to zjednodušíme.. DSCN2201.JPG Tak fajn...ranní úklid sněhu.. DSCN2202.JPG No a když jsou ty velikonoce.. DSCN2211.JPG A zpět na ruku... DSCN2215.JPG Jsem zvědavý, jaké hodinky si vezmeš na úklid sněhu zítra!!!Má napadnout dalších 15-20cm nového bělounkého "bordelu"!!! To už snad bude na PRIM SPORT "potápky"!!!!! :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrM Odesláno 2. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2013 Jsem zvědavý, jaké hodinky si vezmeš na úklid sněhu zítra!!!Má napadnout dalších 15-20cm nového bělounkého "bordelu"!!!To už snad bude na PRIM SPORT "potápky"!!!!! :-)Včera mi při práci s tím hrablem hvízdlo v zádech, tak nevím, nevím. Uklízet se nebude. A potápky mám jedny, hezké, ale nejsem si jist, zda by přežily zkoušku vodotěsnosti. A vůbec, už mě nestraš s tím sněhem...mám toho za tuhle zimu plné zuby. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodna Odesláno 3. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2013 (upraveno) Nejlepší terapie na bolest zad je pohyb při práci.Dneska ti tam zase něco málo připadlo.Doufám, že jsi je řádně rozhýbal, a že tě záda už nebolí.Neboli čím jsi se pokazil, tím se naprav.Já to tak dělám každou sobotu ráno po tom, co zajdu s kamarádama zapít poslední pátek v týdnu Upraveno 3. dubna 2013 uživatelem skodna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrM Odesláno 3. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2013 Nejlepší terapie na bolest zad je pohyb při práci.Dneska ti tam zase něco málo připadlo.Doufám, že jsi je řádně rozhýbal, a že tě záda už nebolí.Neboli čím jsi se pokazil, tím se naprav.Já to tak dělám každou sobotu ráno po tom, co zajdu s kamarádama zapít poslední pátek v týdnu Neblázni, vždyť sotva lezu. Ale ta rada na pátek, tak ta se mi líbí. Tu určitě použiju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se