Mipa Odesláno 14. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2014 Již se tady před nějakou dobou diskutovalo o zlatých slitinách na hodinková pouzdra (nemám čas to nyní hledat) a tam se taky mluvilo o lisování (zhutňování) pro dosažení lepších mechanických vlastností. Že se v Eltonu zlatá pouzdra zhutňují lisováním pro zlepšení vlastností zlaté slitiny mi říkal přímo hlavní konstruktér Eltonu. Proto jsem před chvílí napsal, že se správná zlatá hodinková pouzdra lisují. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 14. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2014 Již se tady před nějakou dobou diskutovalo o zlatých slitinách na hodinková pouzdra (nemám čas to nyní hledat) a tam se taky mluvilo o lisování (zhutňování) pro dosažení lepších mechanických vlastností. Že se v Eltonu zlatá pouzdra zhutňují lisováním pro zlepšení vlastností zlaté slitiny mi říkal přímo hlavní konstruktér Eltonu. Proto jsem před chvílí napsal, že se správná zlatá hodinková pouzdra lisují.No- a proto asi Elton materiál zhutňuje a pak frézuje. No- ale tudy cesta nevede, protože to u Eltonu stojí asi tak čtvrt mega... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borodov Odesláno 14. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2014 No- a proto asi Elton materiál zhutňuje a pak frézuje. No- ale tudy cesta nevede, protože to u Eltonu stojí asi tak čtvrt mega...zrejme maji "hutny" zlato... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 14. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2014 Technologie výroby je připravená, hrubý rozpočet taky, nějaký zlato jsem už taky narýžoval. Já je mít budu.Akorát je to v pořadí projektů na chvostu. Dávat 20-30 tisíc za pouzdro, který pak bude ležet na poličce se mi ještě nechce. Spíš těch 30, za 15 to nikdo neudělá.Letos to nevidím. Třeba půjde zlato ještě dolů :-) Tak vo tomhle nemluv ani ve srande.... Sotva zaplatim zalohu za NoDate Igeny, tak uz tady "vyrite" takovyhle zlaty speky.... Copak kradu?!?!?! Ale myslenka je to luxusni a zlato ztraci na cene... Tak do toho bych šel. Fullgold Traktor. Ještě musím prověřit, zdali nemám alergii na žlutý zlato, to by byl pech, kdybych jí zjistil až potom, co budou hotový . Hele, kluci, a kdo si to vezme na triko. Všichni víme, že je Vás tady jenom pár, který to ukočírujou po odborné stránce s tím zlatníkem... Já mezi ně určitě nepatřím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borodov Odesláno 14. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2014 Alespon jeden rozumnej tu je... Diky Davide, zrejme si zachranil muj zivot. Pro letosek Technologie výroby je připravená, hrubý rozpočet taky, nějaký zlato jsem už taky narýžoval. Já je mít budu.Akorát je to v pořadí projektů na chvostu. Dávat 20-30 tisíc za pouzdro, který pak bude ležet na poličce se mi ještě nechce. Spíš těch 30, za 15 to nikdo neudělá.Letos to nevidím. Třeba půjde zlato ještě dolů :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 14. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2014 Technologie výroby je připravená, hrubý rozpočet taky, nějaký zlato jsem už taky narýžoval. Já je mít budu.Akorát je to v pořadí projektů na chvostu. Dávat 20-30 tisíc za pouzdro, který pak bude ležet na poličce se mi ještě nechce. Spíš těch 30, za 15 to nikdo neudělá.Letos to nevidím. Třeba půjde zlato ještě dolů :-)Myslím že se to dá zvládnout o dost levněji. Zkusím na to najít někoho kdo to zvládne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 14. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2014 Myslím že se to dá zvládnout o dost levněji. Zkusím na to najít někoho kdo to zvládne. Hlavně to moc nehoň, pro letošek stačilo :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 14. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2014 Nespěchám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ouskavl Odesláno 30. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2014 TV dvojka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georgeisin Odesláno 30. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2014 Chronomagorovo jarní idylka, pěkný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doktor584 Odesláno 1. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2014 A já jsem jim na jaro přídil nový pelíšky.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 1. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2014 A já jsem jim na jaro přídil nový pelíšky.... To mi připomnělo mýho kolegu, který má 40 stejných bílých košil. :-)Trochu nuda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 1. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2014 A já jsem jim na jaro přídil nový pelíšky....Nevěřím tomu, že jsi doktor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 1. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2014 Narodily se nové Traktory. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doktor584 Odesláno 1. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2014 To mi připomnělo mýho kolegu, který má 40 stejných bílých košil. :-)Trochu nudaAle já mám i nějaký barevný..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doktor584 Odesláno 1. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2014 Narodily se nové Traktory.Kujva ty jsou ale pěkňoučký Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 1. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2014 Kujva ty jsou ale pěkňoučkýOny jsou zajímavé i technicky viz vlákna LE... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doktor584 Odesláno 1. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2014 Ony jsou zajímavé i technicky viz vlákna LE...Poctivě pročteno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georgeisin Odesláno 2. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2014 Zavání to monopolem na jeden model hodinek. Tady by měla zasáhnout antimonopolní autorita (Honza.Manta třeba) a uložit Ti trest přerozdělení části Tvé sbírky ostatním členům. Trh by se měl regulovat ku prospěchu těch, co mají méně A já jsem jim na jaro přídil nový pelíšky.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georgeisin Odesláno 2. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2014 Aeskulapí duo pro Tebe a manželku?Narodily se nové Traktory. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se