Onipep Odesláno 21. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2015 Pěkná rytinka ?! Otázka pro odborníky?Copak je to za pouzdro??Materiál 14kt zlato. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 21. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2015 V 21. 4. 2015 v 16:42, Onipep napsal: Pěkná rytinka ?! Otázka pro odborníky?Copak je to za pouzdro??Materiál 14kt zlato.Budou nějaké detaily té rytinky? Nějaké detaily punců? Pohled i na druhou stranu? Nedokážu ani odhadnout barvu zlata...Za písmenem M je špína nebo dírka? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onipep Odesláno 21. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2015 Fotky přikládám U M-ka špína! Musím jim dát nějakej čas! A určitě jinou korunku si zasloužej?! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 21. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2015 (upraveno) takhle je to na věštění z koule tak už je více fotek - za mne normální zlaté pouzdro, kde si někdo dal práci s vyrytím loga na dýnku Upraveno 21. dubna 2015 uživatelem p3k Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 21. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2015 A není to jen zlacené pouzdro PoSpartak s dodělaným celozlatým dýnkem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onipep Odesláno 21. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2015 Jak budu u pocitadla a fotaku nafotim punc na dne u nozek! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 22. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2015 2x full gold P+C Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 22. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2015 Jů, Tys taky koupil zlaťásky od Rexe? Jaké jsou na nich puncy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 22. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2015 Jo,jo.Neříkej,že ty máš ty černé.Na dýnku helmice s 0,585 a na pravé nožce je taky.Ale bez lupy nemám šanci.V pátek je vezu mému kamarádovi zlatníkovi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 22. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2015 Stráša né, ale já je mám, ale už dýl. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 22. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2015 V 22. 4. 2015 v 17:18, Honza.manta napsal: Stráša né, ale já je mám, ale už dýl. DSC_0041.jpgPěkný Pouzdro je asi stejné a průměr? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 22. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2015 V 22. 4. 2015 v 17:05, mlsoun1 napsal: Jo,jo.Neříkej,že ty máš ty černé.Na dýnku helmice s 0,585 a na pravé nožce je taky.Ale bez lupy nemám šanci.V pátek je vezu mému kamarádovi zlatníkoviTo bude zajímavé zjistit kam ty puncy patří. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 22. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2015 Pouzdro bude totožné a průměr je 35mm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 22. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2015 Tak je to to samé pouzdro.Nic nemění na tom,že to jsou krásky.Osobně,je chci na běžné nošení k obleku-saku na střídačku k Movádům.Mě těch Cortébertů je moc líto.A z druhé stránky,dnes jsem měl jednání s dodavatelem litinových koster z Indie a ten byl z nich unešen.Nikoliv z pouzdra,ale z cifru atoho krásného tikotu.Já byl zase překvapen,když mu z pod rukávu vykoukly krásné Diplomaty.Dostal je k promoci od svého profesora na UK. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 22. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2015 Marcel a v primky,mě klepne :-) Ruce dřevorubce,Nautily mu sedí jak prdel na hrnec a cpe se nám do primek.Svět se v prdel obrací Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 22. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2015 Teď si mě pobavil Bohuši Já za to nemožu,že se ty Primky dělaj tak prťavý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 22. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2015 Větší jsou jedině traktory /rozměr pouzdra 36mm/ a nebo Sporty 1 /38mm/. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 22. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2015 To vím a snad jednou natrefím na traktory ve zlatě.Moc se mi líbí ta moderní limitka s lvíčkem na cifru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 22. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2015 (upraveno) Jedna fotka pro Marcela,pro potěchu oka .Jinak odpočívají v krabičce doma. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 22. dubna 2015 uživatelem bohus76 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 22. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2015 No nádhera .Díky Bohuši Raději utíkám.Grilované žebra a Radegast již čekají Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se