financ Odesláno 29. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2015 V 29. 7. 2015 v 8:51, zekon7302 napsal: plná výbava musí bejt DSC_1522.JPGDSC_1523.JPGty ses rozjel :-) V 24. 7. 2015 v 11:06, Fade napsal: Tak jsem se nechal zlákat do Provence kavárny :-)IMG_20150724_112919.jpg Odesláno z mého LG-D802 pomocí Tapatalkneměly by se fejky mazat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 29. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2015 V 29. 7. 2015 v 9:55, financ napsal: ty ses rozjel :-) neměly by se fejky mazat?Aby ses nepokakal. Mimochodem, pokud vím, fake to není, protože na Prim už Elton nějak nemá výhradní právo ;-) Ale pro klid tvé duše, už řeším nový ciferník a lunetu. Odesláno z mého LG-D802 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 29. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2015 Parexo nemá oprávnění od výrobce vyrábět PRIM nd,tady se cení originál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 29. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2015 Kdo má právo na značku Prim? Odesláno z mého LG-D802 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 29. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2015 (upraveno) V 29. 7. 2015 v 11:36, Fade napsal: Kdo má právo na značku Prim? Odesláno z mého LG-D802 pomocí TapatalkParexo to není O značku se soudí Elton a MPM, zatím bez jednoznačného vítěze a ať vyhraje jeden, všichni, nebo oba, z Parexa pořád polezou jen fejky Je mi šumák kdo co nosí, když to dělá radost, klidně si nos i padělky. Upraveno 29. července 2015 uživatelem financ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 29. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2015 Takže na ni nemá právo nikdo, ale zároveň každý, pokud to dobře chápu. Odesláno z mého LG-D802 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 29. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2015 zbytečně hledáš důvody, tady na tomto fóru se takovéto hodinky necení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 29. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2015 V 29. 7. 2015 v 11:46, Fade napsal: Takže na ni nemá právo nikdo, ale zároveň každý, pokud to dobře chápu. Odesláno z mého LG-D802 pomocí Tapatalkchápeš to blbě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 29. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2015 V 29. 7. 2015 v 11:51, financ napsal: chápeš to blběMůžeš mi to prosím osvětlit? Klidně do SZ Odesláno z mého LG-D802 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 29. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2015 V 29. 7. 2015 v 11:52, Fade napsal: Můžeš mi to prosím osvětlit? Klidně do SZ Odesláno z mého LG-D802 pomocí Tapatalkviz post č 1905. Co víc chceš vysvětlit?Soudí se 2 firmy, Elton a MPM. Vyhraje jedna, druhá, nebo to bude tak jak to je teď. A Parexo dělá fejky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 29. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2015 Tak podle Wikipedie ochrannou známku vlastní zrovna MPM, takže fake vyrábí jak Parexo, tak Elton. Už to asi chápu. Odesláno z mého LG-D802 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 29. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2015 na tuhle diskuzi máš supr nickwiki je hodně "důvěryhodný zdroj", tady se to omílá furt dokola, hledej, studuj. Zatím to chápeš blbě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 29. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2015 Nevím co má slovo Fade společného se slovem fake, ale asi na to budu taky muset studovat. Pro všechny ostatní, mým cílem vůbec není obhajovat Parexo věci. Financ si prostě musel rýpnout jinak by se mu těžce spalo. Odesláno z mého LG-D802 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 29. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2015 V 29. 7. 2015 v 12:58, Fade napsal: Nevím co má slovo Fade společného se slovem fake, ale asi na to budu taky muset studovat. Pro všechny ostatní, mým cílem vůbec není obhajovat Parexo věci.Financ si prostě musel rýpnout jinak by se mu těžce spalo. Odesláno z mého LG-D802 pomocí Tapatalkspolečný máte jen 3 písmenka, neber to osobně. Podobnost čistě náhodnáZpět k tvému dotazu - už chápeš jak je to s Parexem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 29. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2015 V 29. 7. 2015 v 12:27, Fade napsal: Tak podle Wikipedie ochrannou známku vlastní zrovna MPM, takže fake vyrábí jak Parexo, tak Elton. Už to asi chápu. Odesláno z mého LG-D802 pomocí TapatalkA co ses tam teda dočetl o parexo, každý si vybere dle libosti že?https://cs.wikipedia.org/wiki/PRIM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 29. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2015 V 29. 7. 2015 v 13:55, zekon7302 napsal: A co ses tam teda dočetl o parexo, každý si vybere dle libosti že?https://cs.wikipedia.org/wiki/PRIMO Parexo nic. Ale chápu to tak, že pokud Elton prodal značku Prim, nepatří jim (právně) a dělají to, co Parexo. Nemluvím o nějakém duševním vlastnictví a o těch čínských hodinkách co prodává MPM. Tam je jasné, že to s původním Prim nemá nic společného a o kvalitě ani nemluvím. Odesláno z mého LG-D802 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 29. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2015 V 29. 7. 2015 v 15:49, Fade napsal: O Parexo nic. Ale chápu to tak, že pokud Elton prodal značku Prim, nepatří jim (právně) a dělají to, co Parexo. Nemluvím o nějakém duševním vlastnictví a o těch čínských hodinkách co prodává MPM. Tam je jasné, že to s původním Prim nemá nic společného a o kvalitě ani nemluvím. Odesláno z mého LG-D802 pomocí TapatalkChápeš to blbě.Elton značku neprodal. Byla firma na hodinky (Elton) a firma na budíky (Chronotechna), ty se privatizovaly (vlastník stát) a přitom vznikl tenhle binec s ochrannýma známkama. MPM koupilo ochrannou známku co byla na budíky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 29. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2015 Mimochodem, nechci tímhle kazit téma. Původně jsem se jen chtěl ohradit vůči zbytečné připomínce od Finance. Pokud v tomhle ale budeme pokračovat, navrhuji separátní téma. Hlavně bych chtěl říct, že sám Parexo nechci, ale na hodinkách ho mám dočasně než se vyřeší součástky z Eltonu. Taky mi Parexo nevoní, ale nevidím to jako důvod, proč bych nemohl tady hodit svoji fotku aniž bych četl posměšné komentáře. Odesláno z mého LG-D802 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 29. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2015 V 29. 7. 2015 v 15:53, financ napsal: Chápeš to blbě.Elton značku neprodal. Byla firma na hodinky (Elton) a firma na budíky (Chronotechna), ty se privatizovaly (vlastník stát) a přitom vznikl tenhle binec s ochrannýma známkama. MPM koupilo ochrannou známku co byla na budíkySuper, tohle jsem potřeboval slyšet. Už mi to dává smysl. Děkuji. Odesláno z mého LG-D802 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 29. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2015 V 29. 7. 2015 v 15:54, Fade napsal: Mimochodem, nechci tímhle kazit téma. Původně jsem se jen chtěl ohradit vůči zbytečné připomínce od Finance. Pokud v tomhle ale budeme pokračovat, navrhuji separátní téma. Hlavně bych chtěl říct, že sám Parexo nechci, ale na hodinkách ho mám dočasně než se vyřeší součástky z Eltonu. Taky mi Parexo nevoní, ale nevidím to jako důvod, proč bych nemohl tady hodit svoji fotku aniž bych četl posměšné komentáře. Odesláno z mého LG-D802 pomocí Tapatalktak ten důvod je jednoduchý, je to fejk a vpravo dole máš odkaz na pravidla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se