Jivl Odesláno 3. února 2008 Nahlásit Odesláno 3. února 2008 Ahoj, když tu teď diskutujeme to křeslo..... 1) Marně delší dobu hledám firmu, nabízející takové ty (sorry, nevím jak se tomu říká) pružné "bužírky" až do průměru ca 5 cm, do kterých schovám ona kabelová "vrabčí hnízda" od počítače, tiskárny atd. Něco málo má Bauhaus, ale rozměr mi nevyhovuje a ta cena... 2) Také sháním elegantní držák na LCD monitor na psací stůl, ideálně na kloubu, uchycení alá mlýnek na maso. Dtto pro fax. Dá někdo typ? Díky.
Berbatow Odesláno 3. února 2008 Nahlásit Odesláno 3. února 2008 Ty buzirky jsem videl v jednom normalnim elektru,kde prodavaji kabely,vypinace atd. A ten drzak jsem videl dneska, ale nevim kde, az si vzpomenu napisu.
rorda Odesláno 3. února 2008 Nahlásit Odesláno 3. února 2008 Něco má taky IKEA.Jo, někdo v mym okolí si to tam koupil, pravda ...
1Lachtan Odesláno 3. února 2008 Nahlásit Odesláno 3. února 2008 Ahoj, když tu teď diskutujeme to křeslo..... 1) Marně delší dobu hledám firmu, nabízející takové ty (sorry, nevím jak se tomu říká) pružné "bužírky" až do průměru ca 5 cm, do kterých schovám ona kabelová "vrabčí hnízda" od počítače, tiskárny atd. Něco málo má Bauhaus, ale rozměr mi nevyhovuje a ta cena...Jestliže máš na mysli "spirály", tak naposledy jsem je kupoval v OBI, jinak doporučuji GES, nebo GM Electronics.
PepaSFI Odesláno 3. února 2008 Nahlásit Odesláno 3. února 2008 držák na monitor jsem si kdysi koupil v bazaru,je stavěný na CRT monitor takže je masivní. LCD ho zdaleka nevytíží a na stolečku zbývá dost místa na drandění myší když se pro pohodlí odšoupnu od stolu. S tím splétáním kabelů opatrně, je potřeba oddělit napájecí kabely od datových a signálových. Nemusí to nic dělat ale taky může prolézat rušení a třeba snižovat rychlost dat. Přebytečné kabely je nejlepší splétat do věnečků,je to skladné a úhledné a snadno se z toho odmotá potřebný kus když je potřeba něco přemístit. Taky to působí jako VF tlumivka proti rušení a prý snad i proti napěťovým špičkám ale to už bych bral s rezervou.
utrejch Odesláno 3. února 2008 Nahlásit Odesláno 3. února 2008 Nejjednodusii je to svazat na dvou mistech takovejma tema plastovejma jednosmernyma tamtema, co se pouzivaj na svazovani rukou pri unosech ...
Duke650 Odesláno 3. února 2008 Nahlásit Odesláno 3. února 2008 mrkni na toto Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jivl Odesláno 3. února 2008 Autor Nahlásit Odesláno 3. února 2008 mrkni na toto Jo. To je ono, resp. asi to nejlepší. Takže Hettich? Díky. Díky všem
Jivl Odesláno 3. února 2008 Autor Nahlásit Odesláno 3. února 2008 mrkni na toto Ahoj, na www.hettich.cz to ale marně hledám. Můžeš poslat link? Díky.
Duke650 Odesláno 4. února 2008 Nahlásit Odesláno 4. února 2008 Ahoj, na www.hettich.cz to ale marně hledám. Můžeš poslat link? Díky. Mrkni na www.hettich.cz do sekce Katalogy ke stažení - je to v katalogu Nábytkové kování, podle čísla stránky si najdeš kapitolu a stránku v té kapitole. Distributoři = menu Prodej / Distributoři kování
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se