Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 41
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Haha, toto je vyborne, som myslel ze som divny ze by som si taketo nieco kupil a nosil, ale ked to tu tak citam, asi sa pridam do klubu MM:)

Odesláno (upraveno)

Koukal jsem po nich, ale to bude asi klasika 36mm, takže tak pro mojí drahou, ale nevím, jestli by měla pochopení pro mé infantilní choutky :lol2:

Nabídnu jí Minnie

https://www.amazon.com/Disney-Womens-W001877-Minnie-Display/dp/B00QWK2BE0/ref=pd_sim_241_2?_encoding=UTF8&psc=1&refRID=C6DHQGRDYEFNH8NM93AN

Upraveno uživatelem Tikal
Odesláno

Tikal-jo to máš pravdu. Teď na to taky koukám. A ta moje by mě s nima asi taky poslala do háje. Ale já bych je možná pro tu srandu prubnul. Škoda že nemaj nějaký s černym cifrem. No v každym případě obědnám tu klasiku a s tim bílým.

Odesláno

Jsou super. Tlemím se ještě teď a to je mám už skoro hodinu na ruce. Jen jsem si musel vyměnit řemen, byl mi krátký.

Ještě mohli udělat lumi na rukavicích a bylo by to dokonalé ;-)4da24219bc3c3cd60db734600ebef5d7.jpg

Odesláno

A ptáš se na co ? 

Jestli na to, kdo všechno dělal hodinky s Disney figurkama, tak těch bylo fakt dost, včetně bezvýznamných firem typu Rolex a většina měla i svolení Disney...

20170719_082949.jpg

20170719_082921.jpg

20170719_083103.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...