Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ajta krajta, to vypadá hodně dobře.

Škoda jen toho safíru, plexi by tomu slušelo víc a nekazilo odečet času ze strany. Ale jinak pecka.

Čekačka asi klasicky, až budou strojky co?

Odesláno

PROČ??!! Ach jo, už jsem byl rozhodnutý, že si Tiselly nekoupím, ale takhle..

Pokud budou za podobnou cenu, tak mi asi nezbyde nic jiného než si je pořídit a doufat, že se mě nikdo nezeptá, jestli mám na ruce fakt Rolexky :-)

Odesláno
  V 22. 6. 2017 v 19:43, Kostra napsal:

Kde jsi je vůbec vyhrabal? Šmejdím po netu a kde nic, tu nic.

Na Facebooku :-) Už odpověděli. Cena 230USD a objednání od poloviny července. Na tomhle emailu je možné požádat o zařazení na čekací listinu a neváhal bych dlouho :-) oshyare33@naver.com

Odesláno
  V 23. 6. 2017 v 7:30, Sborez napsal:

Na Facebooku :-) Už odpověděli. Cena 230USD a objednání od poloviny července. Na tomhle emailu je možné požádat o zařazení na čekací listinu a neváhal bych dlouho :-) oshyare33@naver.com

Díky za info. 

S tím čekáním to myslíš jak? bude to nějaká limitka nebo jde jen o ty čekačky na strojky?

Odesláno

Většinou už to mají hotové když spustí objednávky, takže 14dni. Ale muže to být jinak. Detaily nevím.

Sent from my iPhone using Tapatalk

• po 4 týdnech...
Odesláno
  V 28. 7. 2017 v 10:53, Sborez napsal:

Tak už jsou na cestě, teď už se pouze těšit :-) 

To jakože měsíc uplynul mezi zaplacením a odesláním?  :eek: Blee

Odesláno
  V 28. 7. 2017 v 15:25, Frostie napsal:

To jakože měsíc uplynul mezi zaplacením a odesláním?  :eek: Blee

No, ve skutečnosti jsem musel pozdržet platbu a platil jsem, až tuto středu. Příspěvek jsem napsal před platbou a pak přišla žena :-) A chvíli to trvalo než na to zapomněla :-)

Odesláno
  V 28. 7. 2017 v 16:12, Sborez napsal:

No, ve skutečnosti jsem musel pozdržet platbu a platil jsem, až tuto středu. Příspěvek jsem napsal před platbou a pak přišla žena :-) A chvíli to trvalo než na to zapomněla :-)

Tak to je jiná, rozumím...  :)

• po 3 týdnech...
Odesláno

Tak jsou doma :-)Trochu průtahy spojené s dovolenou a chvíli si je nechali v Praze celníci, ale jinak celkem rychlost. Krásnej kousek a lumi svítí i ve dne :-) Víc postřehů posléze.

post-34009-0-63191400-1503063016_thumb.jpg

• po 2 týdnech...
Odesláno
  V 24. 8. 2017 v 21:22, code2 napsal:

Na kolik tě vyšlo clo?

Tak to mě taky zajímá. Vzhledem, k tomu, že mám v plánu HELM Vanuatu anebo tyhle potápky, budu rád připraven na výši "výpalného"...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...