gmic@1986 Odesláno 26. června 2017 Nahlásit Odesláno 26. června 2017 Ahoj, protože jsem se trochu zbláznil a začal zvelebovat dovolenkovou chalupu,tak bych Vás rad poprosil,jestli se nebudete zbavovat něceho,co sami doma nevyuzite, popr. budu rad i za tip, co byste na dovolené sami uvítali. Chalupa je hodně zaměřena na děti, tzn. máme šipky, automat na ice hockey,trampolínou, bazen,piskoviste,fotbálek. Pro rodiče 2 sauny, sklípek, bazen s brouzdalkem.. Co by Vám udělalo na dovolené radost? Přemýšlím o vycepnim zařízení. Hodilo by se vybavení dílny, pojezd na vrata, .. Nezbavujete se někdo výčepní ho zařízení?popr. budu rad i za doporučení nějakého ověřené ho řešení pro domácí použití,jde mi o 30l sudy. Díky moc za tipy a omlouvám se,jestli jsem zařadil do nesprávné kategorie.
gmic@1986 Odesláno 26. června 2017 Autor Nahlásit Odesláno 26. června 2017 Začal bych pendlovkama nebo kukačkama Jedny kukačky tady máme
Návštěvník YPO Odesláno 26. června 2017 Nahlásit Odesláno 26. června 2017 myslím, že na chalupu by se hodilo duokolo Mrázek a koupací šortky
5etter Odesláno 26. června 2017 Nahlásit Odesláno 26. června 2017 Daruji čtyři disky z Mazdy 626, třeba by z toho šly udělat sedátka k ohništi nebo něco. Ale asi by se musely opískovat, jsou rezavý.
Návštěvník tolja Odesláno 26. června 2017 Nahlásit Odesláno 26. června 2017 myslím, že na chalupu by se hodilo duokolo Mrázek a koupací šortky a dvě minigolfový hole
Návštěvník YPO Odesláno 26. června 2017 Nahlásit Odesláno 26. června 2017 a dvě minigolfový holeto bezpochyby .... já bych moch nabídnout spacák vzor 67 (kdyby byla nějaká bojovka nebo tak něco) .... asi zadarmo .... teda plus pošta (váží asi 9kilo, takže to úplně zdarma nebude) ..... pak tu mám několik balíků ponožek od zaměstnavatele, které taky nevyužiji, daly by se použít jako vaky na vodu (nesajou) .... mám tu i rybářskou vestu, kterou jsem si v pomatení koupil zároveň s rybářským lístkem ... určitě si na něco ještě vzpomenu
Návštěvník Zmizík Odesláno 26. června 2017 Nahlásit Odesláno 26. června 2017 (upraveno) Ja mam prasklou olejovou vanu na Triumph Tiger, dala by se z ni udelat hlinikova cepice v zime pro snehulaka. Upraveno 26. června 2017 uživatelem Zmizík
Návštěvník YPO Odesláno 26. června 2017 Nahlásit Odesláno 26. června 2017 Ja mam prasklou olejovou vanu na Triumph Tiger, dala by se z ni udelat hlinikova cepice v zime pro snehulaka.to bych si vzal já .... kdyžtak .... jestli je ještě volná
Návštěvník Zmizík Odesláno 26. června 2017 Nahlásit Odesláno 26. června 2017 Tak si na ni ale prines pytlik, je strasne zavolejovana.
tommas4 Odesláno 26. června 2017 Nahlásit Odesláno 26. června 2017 Jestli je to z hliníku tak by se to dalo použít na palici proti chemtrails.
gmic@1986 Odesláno 26. června 2017 Autor Nahlásit Odesláno 26. června 2017 (upraveno) a dvě minigolfový holeSuper nápad, jdu kopat par jamek :-) Upraveno 26. června 2017 uživatelem gmic@1986
gmic@1986 Odesláno 26. června 2017 Autor Nahlásit Odesláno 26. června 2017 (upraveno) to bezpochyby .... já bych moch nabídnout spacák vzor 67 (kdyby byla nějaká bojovka nebo tak něco) .... asi zadarmo .... teda plus pošta (váží asi 9kilo, takže to úplně zdarma nebude) ..... pak tu mám několik balíků ponožek od zaměstnavatele, které taky nevyužiji, daly by se použít jako vaky na vodu (nesajou) .... mám tu i rybářskou vestu, kterou jsem si v pomatení koupil zároveň s rybářským lístkem ... určitě si na něco ještě vzpomenuSpacak i vestu bych bral, to by mohla být dobra dekorace :-) Upraveno 26. června 2017 uživatelem gmic@1986
Murphy97 Odesláno 26. června 2017 Nahlásit Odesláno 26. června 2017 Jako je tady mrak vlaken kam jet, co videt, vypit, vyhulit, prefiknout, ponosit, kudy jezdit, kudy ne, ale kam nejezdit - to je tady prvni. Dik.
Vojta3 Odesláno 28. června 2017 Nahlásit Odesláno 28. června 2017 Určitě by to chtělo vzduchovku... Odesláno z mého SM-G920F pomocí Tapatalk
odjinud Odesláno 28. června 2017 Nahlásit Odesláno 28. června 2017 ping-pong, kulečník, petanque, volejbal, kola, stolní hry když prší a pro dětí wi-fi :-)
mondeo2 Odesláno 28. června 2017 Nahlásit Odesláno 28. června 2017 no hlavně aby tam bylo tohle https://www.pivnichlazeni.cz/vycepni-zarizeni-pygmy-20-k/?gclid=CKS7nLO54dQCFVUo0wodPwYCmA
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se