JaRooN Odesláno 9. července 2017 Nahlásit Odesláno 9. července 2017 Pánové, jak se dají vyndat tlačítka chrona u Seiko 7015-8000? Nějak na to nemůžeme přijít. Poradíte někdo prosím?Předem díky.
Jeronimo Odesláno 9. července 2017 Nahlásit Odesláno 9. července 2017 Foto: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
ramon Odesláno 9. července 2017 Nahlásit Odesláno 9. července 2017 Je to normálně se závlačkama, bych řekl. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jeronimo Odesláno 9. července 2017 Nahlásit Odesláno 9. července 2017 Jo, je to tak. Už se mi podařilo vypajzrovat rámeček strojku, který byl přirezlý. Strojovna je venku. Tlačítka jsou opravdu na závlačkách. Jen nevím jestli se mi na sundání podaří najít vhodné kladivo.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jeronimo Odesláno 9. července 2017 Nahlásit Odesláno 9. července 2017 Je to venku Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
JaRooN Odesláno 9. července 2017 Autor Nahlásit Odesláno 9. července 2017 Šikovný kluk Já to říkal, že ti věřím!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se