bicista Odesláno 15. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2018 Asi ten Koscom ne ? viz vyse.
Chumpus Odesláno 26. listopadu 2018 Autor Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2018 (upraveno) Oživím téma. Jak tu někteří odborníci (resp. jeden odborník) lamentovali nad tím, že u nás nelze udělat tlakovku na víc než 100 metrů, tak pozor, všichni se můžete radovat. V Koscomu mají nově tlakovku na 300 metrů. Ceny včetně výměny baterie: 100 m - 450 Kč200 m - 600 Kč300 m - 750 Kč Kdo má hodinky koupené v Koscomu s razítkem na doživotní výměnu baterie zdarma, tak ten nic platit nebude. Pro jistotu bych připomněl, že riziko, že se hodinky při tlakovce vysypou, je u 200 a 300 metrů podstatně vyšší. Takže se nedivte, když vám je kvůli škrábnutému sklíčku nebo naštípnutému pouzdru nevezmou. Upraveno 26. listopadu 2018 uživatelem Chumpus
Návštěvník Ondra Odesláno 26. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2018 teda, co vsechno ti ty koscomacky holky nevykecaj...
Panchart Odesláno 17. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2019 Kolegové, mám nárok uplatnit záruku, pokud mám k hodinkám jen kartu, vyplněnou tak nějak ledabyle?Fakturu jsem někam zašil a hodnky chci seřídit, dělají cca +50s/d a samozřejmě s tlakovkou.Víte někdo, kam se případně v Praze obrátit?
Frostie Odesláno 17. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2019 Kolegové, mám nárok uplatnit záruku, pokud mám k hodinkám jen kartu, vyplněnou tak nějak ledabyle?Fakturu jsem někam zašil a hodnky chci seřídit, dělají cca +50s/d a samozřejmě s tlakovkou.Víte někdo, kam se případně v Praze obrátit?Koscom
Panchart Odesláno 17. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2019 Děkuji, šlo mi o to, jestli tak karta je vyplněná správně, na ostatních mám razítka prodejce...
Panchart Odesláno 19. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2019 Tak moje obavy byly na místě, s takto vyplněnou kartou a bez fakury mám u Koscomu (jistě i jinde) smůlu, pokud jde o záruku.Poladění i tlakovku jinak samozřejmě provedou!
Panchart Odesláno 10. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2019 Kolegové, je třeba se do Pražského na servis objednávat?
Cess Odesláno 3. června 2020 Nahlásit Odesláno 3. června 2020 Zakoupil jsem v Anglii hodinky Seiko a tyto mi byly doručeny poštou, v balení je pouze faktura a není přiložena záruční karta. V případě, že mi prodejce nepošle dodatečně tuto kartu, tak jsou hodinky bez záruky, nebo postačuje faktura?
sashator Odesláno 3. června 2020 Nahlásit Odesláno 3. června 2020 Součástí balení by měla vždy být správně vyplněná záruční karta, určitě bych ji po prodejci požadoval. A je to autorizovanej dealer? Pokud jo, tak máš samozřejmě právo případně reklamovat u nás. Pokud ne, tak to budeš muset řešit přímo s ním
Cess Odesláno 3. června 2020 Nahlásit Odesláno 3. června 2020 díky za odpověď, je to AD, psal jsem mu zprávu, aby mi záruční kartu poslal, tak čekám na reakci, přinejhorším bych mohl odstoupit od smlouvy, ale to se mi nechce, protože jsem kupoval hodinky co již nejsou v ČR (Seiko 5, Brian May)
Backgramond Odesláno 13. února 2024 Nahlásit Odesláno 13. února 2024 V 19. 7. 2017 v 21:33, Chumpus napsal: V poslední době se tu množily dotazy ohledně servisu Seika nebo třeba uplatnění záruky u hodinek kupovaných v zahraničí. Hodně z vás psalo i přímo mně, tak jsem pro vás ve spolupráci s českým distributorem připravil odpovědi na pár základních otázek, aby se to vyjasnilo a abychom si všichni ušetřili čas Pro úplnost ještě jednou dodám, že sice spravuji Seiko Instagram, ale nepracuji ani u distributora, ani v Koscomu, tak mi prosím nevolejte s tím, že "byste chtěli slevu 25% na hodinky", jak už se mi bohužel stalo. Hodně lidem jsem tu pomohl a udělám to rád znova, umím zařídit dost věcí, ale myslete na to, že to dělám ve svém volném čase 1) Kam mám dát v ČR na servis svoje hodinky Seiko? V ČR jsou dvě servisní místa: Koscom (Pasáž Florentinum, Na Poříčí 30, Praha 1) napistenam@koscom.cz Deal Klenotnictví (28.října 49, Ostrava) deal@deal-klenotnictvi.cz, servis@deal-klenotnictvi.cz 2) Jaký rozsah oprav v Koscomu zvládnou? Servisuje se u nás všechno, nebo se něco musí posílat do jiné evropské země, případně do Japonska? Koscom může opravovat všechny quartzové, kinetické, solární i mechanické hodinky ze standardních i elitních kolekcí. Výjimkou jsou Astrony a Grand Seiko, které se posílají do centrálního servisu v Holandsku. Tam hodinky buď opraví, nebo posílají do Japonska. 3) Potřebuji náhradní díly nebo příslušenství. Na koho se mám obrátit? Díly, případně strojek, mi prodáte samotné, nebo musím dodat hodinky a výměna proběhne v Koscomu? Náhradní díly i příslušenství může objednávat Koscom i Deal. Samotné náhradní díly nelze prodávat, samostatně se dodávají pouze řemínky a tahy. Individuálně, např. pro sběratele, je ale možné v Koscomu domluvit výjimku. 4) Koupil jsem si Seiko v zahraničí a hodinky potřebuji reklamovat/servisovat. Bude mi uznána záruka? Koscom i Deal uznávají mezinárodní záruku. Je k tomu potřeba správně vyplněná záruční karta, potvrzená od autorizovaného prodejce. 5) Potřebuji zjistit dostupnost konkrétního modelu. Mám se obrátit na svého lokálního prodejce, Koscom nebo distributora Design Trade? Dostupnost hodinek mohou zjistit všichni autorizovaní prodejci Seiko (seznam na www.designtrade.cz) a samozřejmě i Koscom. Distributor vám dostupnost sdělí také, ale hodinky vám napřímo neprodá. Ahoj prosímtě, už jsem si zkoušel i založit vlákno a pak jsem narazil na tady toto vlíkno. Nevíš jestli by někdo dokázal sehnat celočernou lunetu z SSC935P1 a a hodit mi ji na SSC911P1. Dík
checkmyflow Odesláno 14. března 2024 Nahlásit Odesláno 14. března 2024 ahoj, nejde sice přímo o seiko jako spíš casio, ale dotaz zní jak funguje ten autorizovaný prodej? jestliže např. na alze.cz která je autorizovaným prodejcem pro zmíněné casio zakoupíte hodinky, vemou vám je v případě problému ( záruka 2 roky) i na jiné pobočce která je autorizovaným prodejcem? nebo stejně musím zasílat poštou na alzu?? díky.
Jiří Sedlák Odesláno 15. března 2024 Nahlásit Odesláno 15. března 2024 Casio řeší Fast. Pokud máš správně vyplněnou kartu.
checkmyflow Odesláno 18. března 2024 Nahlásit Odesláno 18. března 2024 jasně a co to pro mě jako zákazníka znamená? kartu bych měl obdržet při objednávce z alzy. a v případě že ano tak lze tedy reklamovat kde? pouze online prostřednictvím alzy? díky za upřesnění
childe Odesláno 19. března 2024 Nahlásit Odesláno 19. března 2024 Seiko/Casio obě japonské firmy,ale tím podobnost končí. Casio má fajn některé modely,ale fakt řešit Casia u Seika?
checkmyflow Odesláno 19. března 2024 Nahlásit Odesláno 19. března 2024 jj. nechtel jsem zakladat novy topic jde mi ciste o ten servis
prischera Odesláno 20. března 2024 Nahlásit Odesláno 20. března 2024 Pokud mas potvrzenou zaruku od AD vezme ti hodinky na zarucni servis kterykoliv jiny AD. Pokud ma servis, probehne servis u nej, jinak je posle dovozci a ten je bud opravi, nebo vymeni. To plati jak u Seika, tak u Casia nebo jakekoliv znacky. Ale jen v rozsahu celosvetove zaruky, coz je obecne rok, i kdyz nektere znacky nabizi vic. Po teto dobe muzes vyzadovat zaruku pouze u prodejce. Staci to takto?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se