m4stic Odesláno 23. července 2017 Nahlásit Odesláno 23. července 2017 Ahoj vsemNie som tu sice dlho, ale rad by som vyuzil Vase odoborne sluzby znova. Hladam hodinky pre brata k narodeninam. Chcel by som nieco co sa mu bude pacit, oblekovky nepotrebuje. Malo by to byt nieco osobne.On ma velmi rad serialy ako: Walking Dead, Fear The Walking dead a celkovo Zombie / Survival tematiku. Preto hladam nieco co by splnovalo dane tema a zaroven:- Automaty- Priemer do 44mm- cena do 15k- aby boli " survival " - tzn., vela vydrzali, v podstate tool watches, vodotesne aspon 10atm Z prvu ma napadli tieto kusky: - Seiko skx009 / 007 - ako som niekde tu na fore cital, je to presne ten typ hodiniek ktore si predstavite u rybara niekde v japonsku, stary pan rybar, rano sa zobudi a ide na ryby, nemas cas riesit hovadiny ako servis atd... je vtom 7s26, ktora je oslahana casom- Seiko SARB017 - co dodat ?- Orange Monster - hodinky na apokalypsu asi stvorene, zistit presny cas a potom s nimi umlatit zombie a zabit klinec do dreva Napada Vas este nejaky iny tip ?Dakujem
m4stic Odesláno 23. července 2017 Autor Nahlásit Odesláno 23. července 2017 Traser, Marathon, G-shock.G-Shock ma automaty ?
Lamiczka Odesláno 23. července 2017 Nahlásit Odesláno 23. července 2017 Máš docela slušnej budget na to jaký vybíráš hodinky. Monstra by jsi za to koupil minimálně dvoje, pokud je teda ještě seženeš nový... V této relaci a na danou tematiku by se mi asi nejvíc zamlouvaly ty Marathony - bohužel do 15k budou jen baterkový, takže zadání nesplňují na 100%https://www.armed.cz/hodinky-marathon-divers-quartz-medium-tsar-ocelovy-tah/d-103850/ Pokud to mají být fakt nezničitelný hodinky, tak bych možná ten automat i lehce přehodnotil, sám mám monstra a nechovám se k ním zrovna krásně, ale vím, že to nesnese všechno... Stačí se podívat třeba do armády co ti borci používají... Vybíral bych krom těch Marathonů v těchto vodáchG shocky - opět baterka, navíc vštšinou digi - to nesplňuje půlku zadání, ale na zombie apokalypsu bych si je klidně vzal...Traser, Luminox - s automatem ale nebudou do 15kSeiko - tam bude na výběr asi nejvíc od levných pětek jako jsou SNZG přes SKX a monstra třeba až po tuňáky? (pokud by nevadil kinetic SUN019P1)Ještě mě napadl Wenger a Victorinox, ale nevím proč, spíš bych od nich chtěl kudlu jak hodinky, ale třeba Inoxy tu mají dobrou recenzi tuším od cegyho Dobral bych mu k tomu nějakej nato strap a případně kompas na řemen, ať to trochu podpoří to téma...
Arkham Odesláno 23. července 2017 Nahlásit Odesláno 23. července 2017 Když postapo watch tak jedině bronzovky.Jinak výše uvedené platí na 100%,když něco odolného a bezúdržbového pak solární géčka.
m4stic Odesláno 23. července 2017 Autor Nahlásit Odesláno 23. července 2017 Jo jo tie Ghetto-Shocky sa priamo ponukaju, sam mam niekolko. Obdarovany ich, ale nema rad Tie INOX su sice quartz ale vyzeraju paradne
JanNovakJan Odesláno 24. července 2017 Nahlásit Odesláno 24. července 2017 - Seiko skx009 / 007 - ako som niekde tu na fore cital, je to presne ten typ hodiniek ktore si predstavite u rybara niekde v japonsku, stary pan rybar, rano sa zobudi a ide na ryby, nemas cas riesit hovadiny ako servis atd... je vtom 7s26, ktora je oslahana casom- Seiko SARB017 - co dodat ?- Orange Monster - hodinky na apokalypsu asi stvorene, zistit presny cas a potom s nimi umlatit zombie a zabit klinec do dreva Odolnost strojku je úplně stejná, jako odolnost kteréhokoliv jiného srovnatelného automatu. Možná mate vzhled hodinek, ale na strojek to vliv nemá. To se spíš poohlédnout po manuálním nátahu, kde aspoň nelze utrhnout rotor (protože tam není).
Návštěvník maxipesfik Odesláno 24. července 2017 Nahlásit Odesláno 24. července 2017 https://www.formexwatch.com/en/sales/ Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Lamiczka Odesláno 24. července 2017 Nahlásit Odesláno 24. července 2017 Ty jo, tak tuhle komplikaci jsem moc nepobral, k čemu je...ale pro frikulíny azi toprý Navíc jsou dost velký, 46,5 už je pořádnej orloj...aspoň je v nich ETA 2824-2 Nicméně mě fíkovy objevy nepřestanou asi nikdy překvapovat (nemyslím to zle)...
Návštěvník maxipesfik Odesláno 24. července 2017 Nahlásit Odesláno 24. července 2017 Díky, nicméně Formex není žádný objev, jedná se o rozšířenou značku. https://www.formexwatch.com/en/our-story/.
KAL Odesláno 24. července 2017 Nahlásit Odesláno 24. července 2017 A co Borealis Scout Sniper 300m?Pokud by ho netankovalo, že na nich nebude logo Marathon..Je tam tritium a uvnitř Seiko 4R35.Cenovka cca 10.000,- foto z netu.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Cyril Odesláno 24. července 2017 Nahlásit Odesláno 24. července 2017 Průměr / výška / váha: 42 mm / 13 mm / 100 g Materiál Pouzdra: Nerezová ocel Materiál Sklíčka: Safír Barva ciferníku: Černá Strojek: Mechanický - automatický nátah Typ strojku: ETA 2824-2 Pouzdro: Nerezová ocel - černá DLC úprava Sklíčko: Safírové konvexní, vnitřní antireflex Voděodolnost: 10 ATM (100 m) Rozteč nožiček: 22 mm Průhled dýnkem: Anocena 12880,-
Tondaa73 Odesláno 24. července 2017 Nahlásit Odesláno 24. července 2017 SKX 007...ale já je cpu všem, bez rozdílu...
Lamiczka Odesláno 24. července 2017 Nahlásit Odesláno 24. července 2017 A co Borealis Scout Sniper 300m?Pokud by ho netankovalo, že na nich nebude logo Marathon..Je tam tritium a uvnitř Seiko 4R35.Cenovka cca 10.000,- foto z netu.. Fu o těch jsem nevěděl. Asi bych měl vybráno Ty štajny taky dobrý, ale asi by mě štval ten nápis military. Nevím proč, připomnělo mi to ty hrůzy co si nechal dělat Žito44 https://www.hodinky.cz/jacques-lemans-daniel-landa-lagu-shark.html
Americkej Odesláno 24. července 2017 Nahlásit Odesláno 24. července 2017 Pobavilo: jméno Scout sniper VS lesklý pouzdro i tah. Kdo tyhle hovadiny vymejšlí?SKX 007 jsou jedy z nej postapo, co jsem kdy měl. Jenom kalibr 7S26 si na můj vkus dělal moc co chtěl. Ve světě po sklonku civilizace bude asi lehký problém posílat je co rok Tondakovi :-)
m4stic Odesláno 24. července 2017 Autor Nahlásit Odesláno 24. července 2017 Pobavilo: jméno Scout sniper VS lesklý pouzdro i tah. Kdo tyhle hovadiny vymejšlí?SKX 007 jsou jedy z nej postapo, co jsem kdy měl. Jenom kalibr 7S26 si na můj vkus dělal moc co chtěl. Ve světě po sklonku civilizace bude asi lehký problém posílat je co rok Tondakovi :-)Uloha kazdeho chronomagora bude udrzat Tondaka nazive Tie Borealis vyzeraju super, akurat ich nikde neviem naist na predaj ako nove. Iba used a na ebay
McStinger Odesláno 24. července 2017 Nahlásit Odesláno 24. července 2017 Ak by to nemuseli byť automaty, tak Luminoxy s kompasom, alebo s baterkou (Surefire sa tuším volajú)
m4stic Odesláno 1. srpna 2017 Autor Nahlásit Odesláno 1. srpna 2017 Dakujem vsem, nakoniec to nebude nic, vyberem iny dar.
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.