Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

:helpsmilie: Chtěl bych vás , kolegové, poprosit o rady . Koncem dubna plánuji nákup nějakých hezkých automatů-chronograph. Cena bude maximálně do 15 000Kč. V této cenové kategorii si moc vybírat asi nemohu, přesto bych se chtěl zeptat, zda všichni doporučujete Hamiltony, konkrétně W-Windy( ty se mi totiž zamlouvají nejvíce)

Požadavky: mechanika, automat, chronograph, velikost ( minimálně 42mm ). Předem díky za všechny vaše tipy. :helpsmilie:

Upraveno uživatelem Peta-Biker
Odesláno (upraveno)

X-Wind jsou dobry, pocitej s tim, ze pokud je koupis na kovovem tahu, budes na ruce nosit pekny tezitko :)

Tusim ze je to nejakych 245g.

Upraveno uživatelem Baker
Odesláno

Baker: Mám rád, když ty hodinky " pořádně cítím ", když ty hodinky něco "váží" :thumbsup_anim: Konečně budu mít náhradu za Monstra a Samuraie :-), ikdyž ocelové Mariny taky váží docela dost, až jsem byl překaven :o

Odesláno (upraveno)

doporučuji Seiko 6138 :speak_cool:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem Filipes
Odesláno (upraveno)

Baker: Rusku se asi budu taky chtít vyhnout, v poslední době na foru nejsou dobré zkušenosti s Ruskem, zvlášť pak s Vostoky... :thumbsdown_anim: , myslím, že více dodávat nemusím :-) Jen v poslední době mi příjdě, že ty Hamiltony se začínaj hodně množit, začínají být hodně profláknuté... Nicméně si protiřečím , co vlastně taky chci, že??? :suicide_anim: Hamiltony mi přijdou ryze sportovní na kovu, ta Seika jsou taková decentní, ale krásná :)

Odesláno (upraveno)

Filipes : Už mne to taky napadlo, poptat se na to " strejdy Googla ", že mi pomůže :-), každopádně ta Seika jsou fakt krásná ! To je jen dobře, aspoň mám o čem uvažovat a nad čím přemýšlet :)

Odesláno

Peta-Biker - jo ty Seika maji neco do sebe, taky jsem o podobnych modelech uvazoval, ale problem byl, ze vetsina peknych/zajimavych Seiko na ktere jsem narazil byly pekne dobity :( Ale tyhle jsou fakt dobry! Ten remen je to nejmensi, neni problem sehnat prakticky ten samej v jiny sirce nebo si ho nechat usit ;)

Odesláno (upraveno)
Peta-Biker - jo ty Seika maji neco do sebe, taky jsem o podobnych modelech uvazoval, ale problem byl, ze vetsina peknych/zajimavych Seiko na ktere jsem narazil byly pekne dobity :( Ale tyhle jsou fakt dobry! Ten remen je to nejmensi, neni problem sehnat prakticky ten samej v jiny sirce nebo si ho nechat usit ;)

Dat ty hodinky do super stavu neni neresitelnej problem, pouzdro je nerez, takze se da bez problemu prelestit. Cifernik se da koupit novej, rucky a sklicko taky. Servis sveris sikovnemu hodinari a nakonec jsouz toho hodinky jako nove :) a za 15k si pri trose stesti muzes poridit i dvoje.

Jinak mam celkem ctvery Seika 6138, jedny 7016 a jsem velmi spokojen, hodinky jsou pekne, velikost je akorat,a s presnosti na vteriny si hlavu nelamu, stejne se spatne meri jelikoz nemaji vterinovku ;).

Upraveno uživatelem roon
Odesláno

roon - vsechno se da, kdyz ma clovek chut, cas a penize.. Verim, ze koupit srot a dat ho dohromady je mozny, ale je to narocny casove i financne a clovek u toho musi mit trochu stesti aby to vyslo (napriklad na cifernik, rucky..). Kdyz vezmu jak simon daval do kupy svoje vintazni Seamastery, trvalo to strasne dlouho a ve finale ho to vyslo na prumernej ceskej plat.. Da se vsechno, ale nekdy clovek potrebuje hodne stesti aby to vyslo, myslim, ze shanet ciferniky na tyhle hodinky bude docela drina, lestit nejaky hluboky drapance na pouzdru bude mit nasledky.. Radsi bych vyckaval a koupil nejakej alespon prumernej, ne-li dobrej kus a ten pak kosmeticky hodil do vybornyho stavu, protoze ze srotu to bude sakra tezky, alespon ja si to myslim ;)

Ale kazdopadne musim rict, ze jsem o jejich koupi uz taky uvazoval, ale bud jsem nasel nejaky co se vydrazily na me draze a nebo byly v dost spatnym stavu ;)

Odesláno
roon - vsechno se da, kdyz ma clovek chut, cas a penize.. Verim, ze koupit srot a dat ho dohromady je mozny, ale je to narocny casove i financne a clovek u toho musi mit trochu stesti aby to vyslo (napriklad na cifernik, rucky..). Kdyz vezmu jak simon daval do kupy svoje vintazni Seamastery, trvalo to strasne dlouho a ve finale ho to vyslo na prumernej ceskej plat.. Da se vsechno, ale nekdy clovek potrebuje hodne stesti aby to vyslo, myslim, ze shanet ciferniky na tyhle hodinky bude docela drina, lestit nejaky hluboky drapance na pouzdru bude mit nasledky.. Radsi bych vyckaval a koupil nejakej alespon prumernej, ne-li dobrej kus a ten pak kosmeticky hodil do vybornyho stavu, protoze ze srotu to bude sakra tezky, alespon ja si to myslim ;)

Ale kazdopadne musim rict, ze jsem o jejich koupi uz taky uvazoval, ale bud jsem nasel nejaky co se vydrazily na me draze a nebo byly v dost spatnym stavu ;)

Ja samozrejme nemyslel kupovat srot, ale slusny hodinky co potrebujou jen par drobnost a ty dily zas takovej problem nejsou.

Ale mas vzasade pravdu, protoze kazda sranda neco stoji :)

p.s. tady jsou jedny pekny 6138 za rozumnou cenu ve velmi slusnem stavu, prodejce muzu s klidem doporucit.

Odesláno (upraveno)

Pokud by jsi chtel tak vsecny tri modely z teto diskuse ti muzu ukazat nazivo, treba pak zjistis, ze bez nich nemuzes zit :D

Upraveno uživatelem roon

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...