Peta-Biker Odesláno 6. února 2008 Nahlásit Odesláno 6. února 2008 (upraveno) Chtěl bych vás , kolegové, poprosit o rady . Koncem dubna plánuji nákup nějakých hezkých automatů-chronograph. Cena bude maximálně do 15 000Kč. V této cenové kategorii si moc vybírat asi nemohu, přesto bych se chtěl zeptat, zda všichni doporučujete Hamiltony, konkrétně W-Windy( ty se mi totiž zamlouvají nejvíce) Požadavky: mechanika, automat, chronograph, velikost ( minimálně 42mm ). Předem díky za všechny vaše tipy. Upraveno 6. února 2008 uživatelem Peta-Biker
Baker Odesláno 6. února 2008 Nahlásit Odesláno 6. února 2008 (upraveno) X-Wind jsou dobry, pocitej s tim, ze pokud je koupis na kovovem tahu, budes na ruce nosit pekny tezitko Tusim ze je to nejakych 245g. Upraveno 6. února 2008 uživatelem Baker
Peta-Biker Odesláno 6. února 2008 Autor Nahlásit Odesláno 6. února 2008 Baker: Mám rád, když ty hodinky " pořádně cítím ", když ty hodinky něco "váží" Konečně budu mít náhradu za Monstra a Samuraie :-), ikdyž ocelové Mariny taky váží docela dost, až jsem byl překaven
Filipes Odesláno 6. února 2008 Nahlásit Odesláno 6. února 2008 (upraveno) doporučuji Seiko 6138 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 6. února 2008 uživatelem Filipes
Baker Odesláno 6. února 2008 Nahlásit Odesláno 6. února 2008 ... a nebo Seiko. Asi bych se vyhnul ruskym hodinkam. Mel jsem troje a mam spatne zkusenosti.
Peta-Biker Odesláno 6. února 2008 Autor Nahlásit Odesláno 6. února 2008 (upraveno) Filipes : No, tak abych se přiznal, ty stříbrné na té kůži mne dostaly , nějaké info o nich, prosím??? Upraveno 6. února 2008 uživatelem Peta-Biker
Peta-Biker Odesláno 6. února 2008 Autor Nahlásit Odesláno 6. února 2008 (upraveno) Baker: Rusku se asi budu taky chtít vyhnout, v poslední době na foru nejsou dobré zkušenosti s Ruskem, zvlášť pak s Vostoky... , myslím, že více dodávat nemusím :-) Jen v poslední době mi příjdě, že ty Hamiltony se začínaj hodně množit, začínají být hodně profláknuté... Nicméně si protiřečím , co vlastně taky chci, že??? Hamiltony mi přijdou ryze sportovní na kovu, ta Seika jsou taková decentní, ale krásná Upraveno 6. února 2008 uživatelem Peta-Biker
Filipes Odesláno 6. února 2008 Nahlásit Odesláno 6. února 2008 ..tak info najdeš dost, stačí googlit seiko 6138 8020 a tady máš galerii Seiko chronografů, stačí si vybrat http://www.pbase.com/elveez/chronographs
Peta-Biker Odesláno 6. února 2008 Autor Nahlásit Odesláno 6. února 2008 (upraveno) Filipes : Už mne to taky napadlo, poptat se na to " strejdy Googla ", že mi pomůže :-), každopádně ta Seika jsou fakt krásná ! To je jen dobře, aspoň mám o čem uvažovat a nad čím přemýšlet Upraveno 6. února 2008 uživatelem Peta-Biker
Peta-Biker Odesláno 6. února 2008 Autor Nahlásit Odesláno 6. února 2008 Tak do těhle Seik jsem se zamiloval, tyhle bych chtěl, přesně tak, jak jsou na obrázku... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
kubson Odesláno 6. února 2008 Nahlásit Odesláno 6. února 2008 ¨pěkný, ale až je budeš mít, pořiď si na ně řemen se správnou šířkou
Peta-Biker Odesláno 6. února 2008 Autor Nahlásit Odesláno 6. února 2008 kubson: No, jo, máš pravdu, až teď jsem si všiml, že tam ten řemen nesedí , ale nějaký podobný by se mi tam líbil
spiderer Odesláno 7. února 2008 Nahlásit Odesláno 7. února 2008 Peta-Biker - jo ty Seika maji neco do sebe, taky jsem o podobnych modelech uvazoval, ale problem byl, ze vetsina peknych/zajimavych Seiko na ktere jsem narazil byly pekne dobity Ale tyhle jsou fakt dobry! Ten remen je to nejmensi, neni problem sehnat prakticky ten samej v jiny sirce nebo si ho nechat usit
pavel23 Odesláno 7. února 2008 Nahlásit Odesláno 7. února 2008 Jo jo taky se mi moc líbí, ale sehnat je v super stavu, nebude lehký. Počkám třeba je bude jeden člen fóra prodávat.Má je taky super.
roon Odesláno 7. února 2008 Nahlásit Odesláno 7. února 2008 (upraveno) Peta-Biker - jo ty Seika maji neco do sebe, taky jsem o podobnych modelech uvazoval, ale problem byl, ze vetsina peknych/zajimavych Seiko na ktere jsem narazil byly pekne dobity Ale tyhle jsou fakt dobry! Ten remen je to nejmensi, neni problem sehnat prakticky ten samej v jiny sirce nebo si ho nechat usit Dat ty hodinky do super stavu neni neresitelnej problem, pouzdro je nerez, takze se da bez problemu prelestit. Cifernik se da koupit novej, rucky a sklicko taky. Servis sveris sikovnemu hodinari a nakonec jsouz toho hodinky jako nove a za 15k si pri trose stesti muzes poridit i dvoje. Jinak mam celkem ctvery Seika 6138, jedny 7016 a jsem velmi spokojen, hodinky jsou pekne, velikost je akorat,a s presnosti na vteriny si hlavu nelamu, stejne se spatne meri jelikoz nemaji vterinovku . Upraveno 7. února 2008 uživatelem roon
spiderer Odesláno 7. února 2008 Nahlásit Odesláno 7. února 2008 roon - vsechno se da, kdyz ma clovek chut, cas a penize.. Verim, ze koupit srot a dat ho dohromady je mozny, ale je to narocny casove i financne a clovek u toho musi mit trochu stesti aby to vyslo (napriklad na cifernik, rucky..). Kdyz vezmu jak simon daval do kupy svoje vintazni Seamastery, trvalo to strasne dlouho a ve finale ho to vyslo na prumernej ceskej plat.. Da se vsechno, ale nekdy clovek potrebuje hodne stesti aby to vyslo, myslim, ze shanet ciferniky na tyhle hodinky bude docela drina, lestit nejaky hluboky drapance na pouzdru bude mit nasledky.. Radsi bych vyckaval a koupil nejakej alespon prumernej, ne-li dobrej kus a ten pak kosmeticky hodil do vybornyho stavu, protoze ze srotu to bude sakra tezky, alespon ja si to myslim Ale kazdopadne musim rict, ze jsem o jejich koupi uz taky uvazoval, ale bud jsem nasel nejaky co se vydrazily na me draze a nebo byly v dost spatnym stavu
roon Odesláno 7. února 2008 Nahlásit Odesláno 7. února 2008 roon - vsechno se da, kdyz ma clovek chut, cas a penize.. Verim, ze koupit srot a dat ho dohromady je mozny, ale je to narocny casove i financne a clovek u toho musi mit trochu stesti aby to vyslo (napriklad na cifernik, rucky..). Kdyz vezmu jak simon daval do kupy svoje vintazni Seamastery, trvalo to strasne dlouho a ve finale ho to vyslo na prumernej ceskej plat.. Da se vsechno, ale nekdy clovek potrebuje hodne stesti aby to vyslo, myslim, ze shanet ciferniky na tyhle hodinky bude docela drina, lestit nejaky hluboky drapance na pouzdru bude mit nasledky.. Radsi bych vyckaval a koupil nejakej alespon prumernej, ne-li dobrej kus a ten pak kosmeticky hodil do vybornyho stavu, protoze ze srotu to bude sakra tezky, alespon ja si to myslim Ale kazdopadne musim rict, ze jsem o jejich koupi uz taky uvazoval, ale bud jsem nasel nejaky co se vydrazily na me draze a nebo byly v dost spatnym stavu Ja samozrejme nemyslel kupovat srot, ale slusny hodinky co potrebujou jen par drobnost a ty dily zas takovej problem nejsou. Ale mas vzasade pravdu, protoze kazda sranda neco stoji p.s. tady jsou jedny pekny 6138 za rozumnou cenu ve velmi slusnem stavu, prodejce muzu s klidem doporucit.
spiderer Odesláno 7. února 2008 Nahlásit Odesláno 7. února 2008 Ty vypadaji dobre, bohuzel ale maji jine pouzdro nez ty od Peti, jinak bych do nich asi sel (bohuzel tohle pouzdro me moc nebere)
spiderer Odesláno 7. února 2008 Nahlásit Odesláno 7. února 2008 A nebo tyhle, ale za 300 USD je uplne akutne nepotrebuju, za 200 uz bych asi nakupoval ;-) http://cgi.ebay.com/MINT-SEIKOS-BIGGEST-MO...1QQcmdZViewItem
roon Odesláno 7. února 2008 Nahlásit Odesláno 7. února 2008 (upraveno) Pokud by jsi chtel tak vsecny tri modely z teto diskuse ti muzu ukazat nazivo, treba pak zjistis, ze bez nich nemuzes zit Upraveno 7. února 2008 uživatelem roon
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se