siwi Odesláno 30. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2019 První foto Laco se mi líbí nejvíc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joe75 Odesláno 2. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2019 Ahoj Nooski,nerozumím fotografování, jsem naprostý laik, ale dle mého názoru jsou Tvoje fotky geniální.Ta hra světla která nechá ožívat barvy a vystupovat je z poza temného pozadí mně fascinuje.Když se dívám na vyfocenou vteřinovou ručičku, zdá se mi jako bych byl účastníkem jejího pohybu.Nečetl jsem celé toto fórum, tak nevím, jestli to tady nezaznělo,ale pokud by jsi chtěl dlpouhodobě zapůjčit nějaké hodinky na focení, jsem k dispozici.Joe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 4. dubna 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2019 Děkuji za pochvalu i nabídku. Já musím s hodinkama nějakou dobu žít a nosit je, abych je poznal. Neuměl bych hodinky jen nafotit. Jinak ten můj tmavý styl je jen z nouze ctnost, protože na focení mám čas opavdu jen výjimečně po večerech a to v hodně limitující podmínkách. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 7. dubna 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2019 Vyšetřil jsem si hodinku času a výsledek je níže. Nazval bych to košilovými/stolními/cyklo hadro sportovními motivy Casio F91 - jedinné hodinky, které by člověk k životu potřeboval. Černá Géčka, v poslední době jsem je vzal na milost a dokonce začal přemýšlet nad další akvizicí z řad digi otloukánků Želvy Zlaťáky sladěné datumem s košilí SARX035 Malé pětečky na stejném podkladu Modrásky vyfocené dcerkou mačkající dálkovou spoušť. Mimochodem hodinky vyloženě zbožňuje :-) SKX007 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 13. dubna 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2019 Nějak flákám makro fotky, tak jsem dneska využil chvilky volna. Zároveň nějak pociťuji digitální obrodu a mám nutkání si nějaké pěkné čísličkové hodinky pořídit... F91 - jsou prostě boží B640 s brutálně poškrábaným sklem a to je nikde netýrám, F91 jsou bez poskrvny a zažívají jiná pekla Pár detailů Géček - jak jsem je roky nemusel, tak jsem si je v poslední době oblíbil Cifr želv Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 13. dubna 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2019 Pokračujem.. SARXy 035. Pořád je numím vyfotit :-( Modrásky s krásným sunburstem SNXS79 Zlaťáky a odlesky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 13. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2019 B640ky jsou už od pohledu choulostivý. Na druhou stranu ale vypadají v nedotčeném stavu nádherně. Proto si je doma jen tak hýčkám v krabičce :-) Tmavý makrostyl opět krása. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 20. dubna 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2019 Díky siwi Dneska Casio vlna, nejsou tam všechna Casia neb některé nejdou a potřebují baterky :-D MRW 200H, tříručky s datem a dnem v týdnu s WR 100 m, obousměrně otočnou lunetou a to vše za pětikilo... Géčka, která jsem vzal na milost a nějak si k nim našel cestu. Dokonce přemýšlím o dalších, protože mám hodinek málo B640 by taky potřebovaly nějaké pseudoocelové sourozence, ach jo Legendy, které mě prostě hrozně moc baví. Někdy je nahodím na víkend na ruku a ani o nich nevím až do pondělního rána. Nejlepší hodinky na kolo. Lehké, přehledné, solární a hlavně červené. Funkcí mají více než géčka a i lumi je na Casio hodně slušná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 21. dubna 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2019 Nějaké makrohrátky Želvy SNXS79 SARX035 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 27. dubna 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2019 Vytáhl jsem k focení svítící strom, který žena koupila jako lampu. Pětky umí přesvítit i poměrně silný zdroj světla Zlaťáci s vypouklým sklem a lunetou umí vytvořit zajímavé efekty SARXy jsou z toho na větvi Stejně jako F91, které brzy dostanou digi sestřičky. Zatím však nebudou z Géčkem ve znaku, ale filozofií blíže levným F91. No a béčka se taky podívala na strom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 27. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2019 Taky jsem svoje Béčka dneska vytáhl... Pěkný fotky máš. Jako vždy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 27. dubna 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2019 Díky siwi! Já vždycky žasnu, jak mám ty svoje dobité a to je nosím sporadicky. F91 beru na domácí práce, na servis kola, koupání čtyřnohé bestie atd. a nic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 27. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2019 Já ty svoje radši vůbec nenosím. Líbí se mi barva pouzdra a nechci ji ošoupat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 30. dubna 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2019 Nový přírůstek! K F91 jsem pořídil F105. Na závěry je brzo, jen pár rychlocvaků pro ilustraci. 490 Kč digitální radosti z ČR včetně poštovného... Jsou to vlastně modrásci !!!Illuminator!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 1. května 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2019 (upraveno) Domlácená SKX Rozpůlený cifr SARXů Šajnící pětečky No a další várka F105, jsou moc příjemné a zatím mám pocit že i přes pár nedostatků jsou i lepší než F91 Upraveno 1. května 2019 uživatelem nooski Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 1. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2019 Kdes ty F-105ky kupoval? U nás nebo v cizině? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 2. května 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2019 Bral jsem je z ČR https://www.timestore.cz/Panske-hodinky/Casio/Casio-Retro-Chronograph-1951 490 Kč vč. poštovného. Některá levná Casia se dají sehnat nejlépe u nás. Jo a ty moje nejsou Made in China, ale z Thajska. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 2. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2019 Tak to je supr. Díky. Já asi nakonec vezmu červené W-215H-1A2 na léto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 2. května 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2019 Ty W-215 vypadají brutálně osmdesátkově - což je super :-) No a ještě jeden nový přírůstek. Malá si od mala ráda hraje s hodinkama, u mechanik ráda poslouchá jak tikají u digitálek zase rádá poslouchá pípání. Tak dnes dostala své první hodinky na hraní (má rok a čtvrt, takže primární funkce hodinek bude jen symbolická). Důležité je, že tikají nahlas, jsou barevné a na silikonovém pásku jsou koníci. Haute horology v praxi Objekty zájmu Koníci jsou důležití, pásek je dost dlouhý i na mé zápěstí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 2. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2019 Děláš to dobře. Lásku k hodinkám je třeba podporovat už v raném věku Píšeš, že tikaj. Jsou to mechaniky nebo je to tikání quartzu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se