redd Odesláno 11. října Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října Nechci zasírat vlákno o čokoládě, ale příprava velká bída Kdyby tě to zajímalo víc, je tu vlákno nebo napiš SZ. Double espresso vypadá nějak takhle… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanzero Odesláno 11. října Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října před 2 hodinami, redd napsal: Nechci zasírat vlákno o čokoládě, ale příprava velká bída Kdyby tě to zajímalo víc, je tu vlákno nebo napiš SZ. Double espresso vypadá nějak takhle… Moje chyba jestli jsem použil špatný výraz. Asi správně tedy doppio, prostě dvě dávky kávy a vody, moje má 70ml. V pohodě já přípravu kávy už neřeším mám to za sebou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanzero Odesláno sobota v 13:42 Nahlásit Sdílet Odesláno sobota v 13:42 (upraveno) Adventní kalendář Amrdei. Dokonalost… objednáno Upraveno sobota v 13:43 uživatelem Humanzero 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jone Odesláno sobota v 16:07 Nahlásit Sdílet Odesláno sobota v 16:07 …hezkej překlep 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se