Harwey Odesláno 5. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2017 Co tie Steiny z predajneho vlakna? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lou Odesláno 5. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2017 Popravdě, nepochopim, že si někdo místo Seiko Pepsi chce koupit Steinhart. Seiko ma v potapkach aspon nejakou tradici, jak popsano vyse, Stein je prostě hommago-kopirka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 5. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2017 Ja zasa nechápem, čo je na tom také nepochopiteľné. Veď každý máme iný vkus a niekomu sa potápky od Seika skrátka nepáčia či majú tradíciu alebo nie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 5. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2017 Rovnez nechapu, proc ten Stein vyvolava takove emoce. Seiko je urcite lepsi, ale proc Guntera tak zatracovat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 5. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2017 Ja bych dosetril na ty squale. Piskovane pouzdro s matnym cifrem, jsou pomerne kulervouci. A pokud by to melo jit levnejsi cestou, tak ty Orient Ray, ktere uz tu doporucoval kolega vys. Oproti skx jsou vys a pritom za dobre penize (tim samozrejme nezpochybnuju kult skx...) Chces hodinky, ktere ti chvilku zustanou. Nic proti Steinum, ale ta inspiracka se muze casem zajidat. A taky pozor, chces max 42mm, ale stajny se podle me nosi jak o milimetr dva vetsi hodinky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
potapac Odesláno 5. srpna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2017 (upraveno) môžem doplňujúcu otázku chalani? je teda až taký rozdiel v spravovaní púzdra a tahu seiko 009 oproti steinhart ocean one? teda je to vo prospech seika? lebo štajny som v rukách ešte nemal, len kopec videii som prezrel ale s tých to až tak nie je nevidieť.ďakujem krásne. Upraveno 5. srpna 2017 uživatelem potapac Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 5. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2017 AndyAaron: ty Squale na kuzi ne, bud mesh ale kuze jako universal? Upocena po case Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m4stic Odesláno 5. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2017 No uprime Stainy som nemal, mam skx009 - viz prodejni vlakno, su mega super, jediny dovod predaja je ze chcem orange monstra.Za mna skx009 topka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 5. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2017 AndyAaron: ty Squale na kuzi ne, bud mesh ale kuze jako universal? Upocena po case Jo, to souhlas. Obrazek jen ilustracni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 5. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2017 Inak ešte ma tak napodlo, čo tak Glycine combat phantom? Tunajší člen ich kúpil nové za cca. 600?. Alebo potom ešte skús pozrieť na Christopher Ward C60, ale tu by bolo lepšie počkať na akciu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 5. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2017 AndyAaron: ja vedel, ze jsi profik. Prijmi omluvu Ty dacane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomi06 Odesláno 5. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2017 Ako som písal..páčili sa mi seiko skx009..kúpil som ich..ale mne nesedela veľkosť a z toho ich jubilee ťahu som bol sklamaný..ostali priateľke..kúpil som štajny GMT Ocean Forty Four a vybavené..čo sa týka tej čitateľnosti tak je to o zvyku..prvé dva dni to bolo tak že som trosku blúdil koľko je hodín ale teraz už v pohode..nepotreboval som ich ale chcel som ich Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 5. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2017 AndyAaron: ja vedel, ze jsi profik. Prijmi omluvu Ty dacane Netreba se omlouvat. Na te kuzi se mi taky libi, ne ze ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Axel Odesláno 5. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2017 Skoda, ty Squale uz stoji docela raketu, muj favorit je Squale Matic 60 v cerno oranzove, na meshi (tedy varianta bez lestenych indexu), jenze to jsme s cenou pres 30 taliru.. Jsou ale paradni:) Orient ray moc dobra budget volba, pokud tedy budoucimu majiteli netrha usi a oci ten napis Orient na cifru.. nekomu to muze vadit... Ale jinak zpracovanim jsou u me Orienty vyse nez Seika, u kterych jsou nektere detaily fuj fuj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
worm007 Odesláno 6. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2017 Mne do 500 eur s tvojimi predstavami celkom pasujú buď použité alebo v zľave vychytané Chr. Ward Trident. Nejde o takú jasnú kópiu ako u tých Steinov a stoja menej ako Squale. Prípadne by si mohol zostať u seika a skúsiť ísť vyššie, sumo, samurai.. Alebo skúsiť nejaké microbrandy - tam je pomer cena / výkon neskutočná napr. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
potapac Odesláno 7. srpna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2017 ďakujem veľmi pekne chalani za rôznorodé názory a tipy. chcem sa Vás však opäť opýtať keďže to nemám ako porovnať. Je veľký rozdiel spracovania seiko 009 a steinhart ocean one? púzdro, tah, luneta, cifernik a ručky? lebo ak to má byť horšie ako moje stavajuce seiko 009 tak to tým padom nestoji ta to. ďakujem vopred veľmi pekne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toom Odesláno 7. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2017 Popravdě, nepochopim, že si někdo místo Seiko Pepsi chce koupit Steinhart. Seiko ma v potapkach aspon nejakou tradici, jak popsano vyse, Stein je prostě hommago-kopirka. Steinharty od cca 13k jsou osazeny Etou 2824 Elaboré a většině lidí tady z fóra co znám chodí +/- 5s. To je imo nepřehlédnutelný benefit třeba oproti NH 35. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bushman Odesláno 7. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2017 Mám štajny od Velikonoc a jdou s naprosto stabilí odchylkou +3s za 24 hodin. Je v tom ETA 2824-2. Tah má dílky spojené šroubky, takže zkrácení je pohodová záležitost. Měl jsem i několikery seika a takhle přesně nešly žádné hodinky - hlavně nikdy nebyla odchylka takhle dlouhodobě stabilní. Strojek Seiko 7s26 nemá hacking ani manuální nátah, zejména hacking by mi teda chyběl. Seiko minerální sklo, štajny safír. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 7. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2017 Tuším, že potapěč se ptá na něco jinýho ne. Porovnání kvality zpracování pouzdra, tahu atd. takže bych čekal info o povrchovce, lumi, potisku cifru atd. Já v tomto nemůžu šloužit, protože steiny jsem měl v ruce jen párkrát někde na srazu, ale přímý porovnání z vlastního nošení nemám. Čekal bych ale, že bude o něco málo lepší než SKX i vzhledem k ceně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
potapac Odesláno 18. srpna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2017 dakujem za tipy ale uz mam jasnejsie. urcite si chcem vybrat medzi one black ceramic alebo GMT ceramic GMT sice velmi nevyuzijem, ale paci sa mi hlavne na nich pritomnost cervenej farby, ktora trochu viac ozivuje cifernik a tak svieža luneta oproti one black. Ale mam strašnu dilemu a neviem sa rozhodnut :/ Vedeli by ste aj poradit respektive dat nazor, ktore ? cenim si naozaj kazdy nazor, akurat tie odhovaracie su uz zbytocne dakujem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se