kubson Odesláno 13. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2008 thefallen napsal: není v tom nějaký "háček"? téma archimede vs. steinhart tady bylo probíráno už vícekrát, nejzásadnější rozdíl bude v tom, že archimede resp.ickler skutečně je výrobce hodinek. z mého pohledu pro archimede hovoří také menší poruchovost, lepší servis a celkově profesionální přístup. steinhart gunter mnohé nedostatky dokáže nahradit nadšením pro věc a atraktivním sortimentem.
thefallen Odesláno 14. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2008 Díky všem za odpovědi a zejména praktické zkušenosti od Kubsona. Nemohl by sem pak někdo až je bude mít v reálu dát nějaké fotky a napsat pár praktických zkušeností, moc bych to uvítal. Zatím to vypadá, že se z těch hodinek stala srdcová záležitost Díky
Návštěvník Tada Odesláno 14. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2008 thefallen napsal: Díky všem za odpovědi a zejména praktické zkušenosti od Kubsona. Nemohl by sem pak někdo až je bude mít v reálu dát nějaké fotky a napsat pár praktických zkušeností, moc bych to uvítal. Zatím to vypadá, že se z těch hodinek stala srdcová záležitost Díky Jak se mi dorazej tak je nafotím. Na praktické zkušenosti bude potřeba chvíli počkat. Jinaká pár fotek jak vypadají v reálu by mělo být tady na fóru nebo alespoň nějaké linky, kde ty fotky jsou.
Návštěvník Tada Odesláno 15. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2008 Tak na stránkách Steinhart se dnes objevily reálné fotky Nav Chrono II Doufám, že to je znamením jejich blízkého příchodu do prodeje
N4M Odesláno 15. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2008 Doplním o odkaz: http://www.steinhartwatches.de/index.php?i...p;Sel_ID=27#159 A pár fotek: Moc hezký - mě se líbí moc.
Viktor Odesláno 15. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2008 Vida Steinhart, vedle limitky B-Uhr se strojkem Unitas s centrální vteřinovkou pro mě další povedený model. Pouzdro, ciferník a korunky super, mile překvapil jemný detail - funkční odlišení ručiček ukazujících čas a ručiček stopek. Snad jen to logo nad nápisem Steinhart bych oželel. Krásně poladěný subciferníčky s šestkou/devítkou, nerušící day/date. Bravo. Možná bych dal přednost černě rámovaným ručkám ... nějak mi ty chemicky (?) barvený ručky začínají vadit. Na pěkným dýnku bych vyhodil letadlo? Celkově skvělý, nikdy bych si nepomyslel, že zatoužím po Štajnhartech, a je to tady.
Návštěvník Tada Odesláno 15. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2008 Takže Chrono II už jdou objednat
kubson Odesláno 15. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2008 Tada napsal: Takže Chrono II už jdou objednat pozor spam! i na chronoshopu
Churchill Odesláno 15. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2008 Kdyby takovýhle spamy byly všechny
Churchill Odesláno 15. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2008 Jinak vypadají moc pěkně, ještě že jsem k chrono zatím nedospěl, zatím ušetřím Pomrkávám po vintážních Archimede ...
thefallen Odesláno 15. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2008 Obrázek chrono byl "jen" pěkný, ale ty fotky na chronoshopu mi vyrazily dech . Jsou fakt nádherný, zejména fotka jak krásně svítí. Nějak se mi rozbušilo srdíčko . Začínám šetřit. P.S. tyhle stránky by měly zakázat , začíná to líst do peněz , během velice krátké doby dvoje mechanické hodinky je víc než za celý můj dosavadní život.
Hugo14 Odesláno 15. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2008 Moc se mi líbí. mají pro mne jen jeden problém - jako do strojařiny orientovanému člověku se mi strašně líbí sldovat strojek v chodu. O činnosti chronografu nemluvě. Takže mi těžce (až nepřekonatelně) chybí průhled.
DaDriva Odesláno 15. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2008 Aaaaaaaaaaaaaaaa, pomoc!!! chronoshop.cz nejede - to je jedina klika!!
Seamaster Odesláno 15. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2008 asi zrovna probihalo update cenovek dle aktualniho kurzu eura
cody Odesláno 15. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2008 (upraveno) ... Upraveno 15. prosince 2008 uživatelem cody
Návštěvník Tada Odesláno 15. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2008 (upraveno) Hugo14 napsal: Moc se mi líbí. mají pro mne jen jeden problém - jako do strojařiny orientovanému člověku se mi strašně líbí sldovat strojek v chodu. O činnosti chronografu nemluvě. Takže mi těžce (až nepřekonatelně) chybí průhled. Tak co jsem zatím tak viděl tak na Valjoux 7750 není vůbec co pozorovat. Unitas bez průhledu to by bylo špatné, ale Valjoux 7750 není moc hezký strojek... Upraveno 15. prosince 2008 uživatelem Tada
Gorg Odesláno 15. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2008 Nadherny hodinky...bravo Gunter! Wunderbar!
Gorg Odesláno 15. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2008 Tada napsal: Tak co jsem zatím tak viděl tak na Valjoux 7750 není vůbec co pozorovat. Unitas bez průhledu to by bylo špatné, ale Valjox není moc hezký strojek... To me se zase libi....
Hugo14 Odesláno 15. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2008 Já prostě ten pohled mám rád. Ten strojek nemusí být ani vůbec zdobený. Prostě se mi líbí ty různé pohyby jedné vačky, přimykání ozubených kol při zapnutí stopek, přehazování minutových/hodinových ozubených kol stopek při změně, nebo naopak průběh resetace. Na svůj Poljot 3133 se takhle dovdu dívat minuty, až hodiny. Prostě to žeru...
N4M Odesláno 15. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2008 Hugo14 napsal: Já prostě ten pohled mám rád. Ten strojek nemusí být ani vůbec zdobený. Prostě se mi líbí ty různé pohyby jedné vačky, přimykání ozubených kol při zapnutí stopek, přehazování minutových/hodinových ozubených kol stopek při změně, nebo naopak průběh resetace. Na svůj Poljot 3133 se takhle dovdu dívat minuty, až hodiny. Prostě to žeru... To bude hádám možná i tím, že na 3133 ti pohled nezakrývá rotor a tu změť ozubenejch koleček u 3133 asi nelze ignorovat - já bych je snad nosil dýnkem nahoru.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se