Přejít na obsah

Kdo všechno má pilotky Steinhart???

leonid

Doporučené příspěvky

Mé číslo není tajné 739 509 292. Kolem 12 přijedu a v restauračce se budu cpát "zdravýma" čínskýma nudlema a pak vedle v kafáči dám jedno černý. Max v 13,30 vyrážím na poradu.

...ale stejne....cekal bych na tvoji ruce spis Steinhart LE MANS GT...teda vzhledem k profesi... :thumbsup_anim:

...ovsem samozrejme chapu....kazdej se dobijime jinak... :guitar:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Cetl jsem o nich na WUS, nekde tam byly i obrazky, ale nejak je ted nemuzu najit. :(

Tak se ještě chvilku snaž. :) To jsem zvědavej. Škoda, že neudělali chrona s nástavbou na unitas. Ty bych bral všema dvaceti. :)

EDIT: Když ne unitas, tak aspoň 7760.

Upraveno uživatelem PhoeniX
Odkaz ke komentáři

Obrazky byly na watchlounge, bohuzel zmizely :(

Trochu jsem teď komunikoval s Günterem a mimo jiné mi poslal obrázky těch nových Nav. B-Uhr Chronograf s prosbou, abych je nedával nikam na fórum a nechal si je jen pro vlastní potěšení. Jsem trapnej, ale musel jsem mít někde v mezi předky Mirka Dušína, Vinnetoua, nebo nějakou podobnou kreaturu, protože mu nemohu nevyhovět, i když je mi jasné, že určitě už někde kolují, jen je najít. Nicméně až na korunku (je použitá cibulka jako na modelech 44 mm), datumku (je vidět jen aktuální den) a drobné detaily vypadají jako IWC Pilot Chronograf a to včetně modrého ciferníku. Éro na zadní straně sice asi nebylo nutné, ale určitě s ním půjde docela dobře koexistovat. A bude prý v roce 2009 i něco dalšího nového.

Odkaz ke komentáři

Trochu jsem teď komunikoval s Günterem a mimo jiné mi poslal obrázky těch nových Nav. B-Uhr Chronograf s prosbou, abych je nedával nikam na fórum a nechal si je jen pro vlastní potěšení. Jsem trapnej, ale musel jsem mít někde v mezi předky Mirka Dušína, Vinnetoua, nebo nějakou podobnou kreaturu, protože mu nemohu nevyhovět, i když je mi jasné, že určitě už někde kolují, jen je najít. Nicméně až na korunku (je použitá cibulka jako na modelech 44 mm), datumku (je vidět jen aktuální den) a drobné detaily vypadají jako IWC Pilot Chronograf a to včetně modrého ciferníku. Éro na zadní straně sice asi nebylo nutné, ale určitě s ním půjde docela dobře koexistovat. A bude prý v roce 2009 i něco dalšího nového.

Hmm Mirku, zni to zajimave...hergot, chce to ty fotky, tak neblbni...zustane to mezi nama a chronomagem :thumbsup_anim:

Odkaz ke komentáři

Tak to jich mas asi vic nez bylo na watchlounge. Jsem zvedavej jak opice :)

Tak trochu na vychladnutí. Jsou to jen dva obrázky ve stejném stylu, v jakém je na stránkách Steinhart zveřejněná vějička v podobě vyobrazení zadního víčka s eroplánem. Strojek asi Valjoux, ale s malou sekundou na deváté hodině. Na dvanácté a šesté jsou sčítače minut a hodin. Teď to nemám po ruce (na mailu v práci), ale tuším že mají nápis Steinhart nad okénky pro název dne a datum, pod nimi nápis chronograph a klasicky dole SWISS MADE. Vteřinovka má jiný tvar, než ručky na sčítačích (jako u IWC). Klasický řemen s cvoky.

Odkaz ke komentáři

Ahoj majitelé i příznivci Steinhartů Nav B-Uhr.

Po dlouhém zvažování a pročítání všeho možného jsem si tyhle potvůrky objednal u Kubsona.

A moc jsem váhal, jestli nepočkat na BII, leč nepočkal jsem.

Protože jsem je dnes ráno obdržel, řekl jsem si, že by ještě nerozhodnutým a váhajícím mohla pomoct má první reakce. (Mám je 6 hodin)

Rozhodnutí čtenáři tak či onak, nechť tedy raději dále nečtou :devil:

Z čeho jsem vycházel...

Nejdřív bylo třeba si vyjasnit, které hodinky se mi opravdu líbí.

Divers (s výjimkou Prim Orlík NL l.e.) se mi zrovna moc nelíbí.

I když nelétám, tak jasná čitelnost leteckých hodinek mi přišla perfektní (s výjimkou Breitling, ty nepřečtu nikdy )

Když pilotky, tak nejpěknější se mi jevily B-Uhr.

Podotýkám, že jsem nechtěl dát do hodinek víc jak deset tisíc a jsou to na dlouhou dobu mé poslední hodinky. A to myslím vážně!!! Myslím a dodržím.

Na "drsnější" nošení mám Prim Sport I a II. B-Uhr jsou na nošení jen tam, kde nehrozí kontakt s manuální prací.(Nic proti ní nemám)

Zápěstí mám cca 18,7 cm. Pořád jsem si měřil, jak budou na ruce vypadat. Na živo jsem neviděl ani Archimede, ani Steinhart. (Ani IWC Big pilot B) )

Z mých testů mi vyšlo, že není nutné kvůli 3mm čekat na menší verzi...i korunka se mi líbila víc diamantová.

...Když to přišlo....

Ještě jednou díky Kubsonovi, trošku jsem ho prudil otázkama a někdy i pozdě v noci na icq :blush02:

Kuba to v den, kdy je obdržel hned poslal. Spokojenost na max.

Když jsem je otevřel, říkal jsem si, že jsem se musel splést :crying_anim02:

Velikost byla v prvním momentě přece jen šokující. Je to opravdu kus železa a velikost ciferníku na mne působila, že mám na ruce spíš tlakoměr.

Řemen zapínám na 4 dírku, ale problém je v tom, že ten zbývající kousek řemenu se schová tak tak do jednoho ze dvou oček. Ale to je známá bolest.

Na štíhlém drobném člověku možná tyhle hodinky mohou působit, že má dotyčný nějaký komplex. Naštěstí jsem plnoštíhlý :thumbsup_anim:

S tímhle jsem počítal.

Natáhnul jsem je a přes dýnko pozoroval strojek. Unitas se zatím po 6 hodinách jeví, že bude přesný. Tiká potichu. Slyším je cca do 30 cm od ucha, dál ne....rozhodně žádnej rachot, to ne.

Průhled na strojek pěkný (když beru hodinky jako klenot, což tyhle beru)

Pokud má někdo strach jako moc je safír klenutý, myslím že jej mít nemusí....je velmi mírně klenutý...pozorovatelný až při pohledu z boku.

Antireflex je postřehnutelný.

Modřené ručičky...pohoda, vůbec není na škodu. Boční světlo-tmavě modré, přímé světlo-černé.

Shrnutí...

Za cca 30-60 minut jsem si na velikost prostě zvyknul. Hodinky nikde netlačí a to ani korunka.

Opravdu pojímám tyhle hodinky jako precizní klenot a to také jsou.

Na minutové ručičce mám trošičku míň luminiscenční barvy než na hodinové.

I tak ale Luminova září úžasně. Není třeba být ani ve tmě. Stačí šero.

Mimostředka je nenápadná, vůbec neruší kompozici. Centrální bych nechtěl. Tahle na devítce opticky vyvažuje velkou korunku.

Když jsem jel autem, zrak se věnoval řízení nějak méně, než obvykle...pořád mi visely oči na volantě. :thumbsup_anim: To ta velikost...je trošku magická. Doslova.

Zastavil jsem se cestou na kafe...Nikdy jsem nezažil, že by se mi tolik lidí dívalo na ruce, to odpřísáhnu. (Myslím kvůli hodinkám)

Všiml jsem si, i když to dělali nenápadně :smile_anim:

Závěr...po 6 hodinách.

Tyhle hodinky se zatím jeví pro odpovídající postavu člověka jako krásný a fukční klenot/hodinky. Vy víte že jediný :tongue_ss:

Normálně se neodvážím nic kupovat jen podle obrázku, tady jsem ale díky chronomagu a jiným fórům udělal výjimku. Informací bylo celkem dost.

Nelituji, je to paráda. Opravdový pánský šperk. Hodinky působí subjektivně dojmem spíše dražším.

Pokud jen trošku cítíte, že by Vám velikostně mohli sedět, nebojte se té velikosti tak moc. I když šok to bude :eek:

Byla by škoda nemít velké, když je člověk zvládne.

Budí zaslouženost pozornost majitele i okolí a unitas pokud bude v poho, by mohl být velmi přesný (zatím je) a vytrvalec.

Toť vše..víc info by za tak krátkou bylo dobu zaváďějící psát.

Tak mne konfrontujte mno :P ...

Díky, Gorg.

Mám je teď na ruce také 6 hodin,také jsem je neviděl předtím naživo,ale pocity naprosto identické jako autor recenze,jsem rád,že jsem nešel do 44 mm.

Upraveno uživatelem Conrad
Odkaz ke komentáři

Mám je teď na ruce také 6 hodin,také jsem je neviděl předtím naživo,ale pocity naprosto identické jako autor recenze,jsem rád,že jsem nešel do 44 mm.

Já mám cca 3,5 týdne 44 mm Automatic a příští týden očekávám Unitasí LGE 47 mm (ve skutečnosti prý 48 mm), které jsem objednal pro kamaráda. Jsem opravdu zvědav na přímou konfrontaci obou velikostí a stylů. Jinak přesto že vnímám, že 44 mm Automatic s mongoloidním pilotem vzadu tu jsou spíš na chvostu zájmu, staly se v podstatě hned mými nejoblíbenějšími hodinkami. Za těch uplynulých 25 dní jsem je nosil cca 20 dní. Na to jak jsou jednoduché, mají jakousi těžko definovatelnou hloubku a pestrost což spolu se světlým řemenem, který jsem si nechal poslat přímo od mistra GS, vytváří pro mě velmi lahodnou kombinaci. Navíc se mi je povedlo poštelovat na rozumných cca + 3 sec denně. Srovnání Gold Edition s menšími automaty si rozhodně nenechám pro sebe.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...