Přejít na obsah

Kdo všechno má pilotky Steinhart???

leonid

Doporučené příspěvky

povedal by som že sú celkom ok, dizajn typický pre uhreny, ale 1. mne tam napríklad vadí ta eta, mal som ju uz v inom type hodiniek a na moj vkus .... skrátka neustále som musel pozerat či idú moc dopredu, potom zase spomalovali, skrátka mali svoj zivot. 2. chýba mi tam antireflex, je to na hodinkach super vec, absolutne ti zjasnuju pohlad na čas, niekedy mám pocit ze výrobca tam zabudol dat sklo, /ešte ked sa na ne pozrieš cez polarizačné okuliare - som sofer pozeram na ne stále a neustále ma to uchvacuje :) som magor však?/. Zase na druhu stranu ta cena je super - a máš automat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

povedal by som že sú celkom ok, dizajn typický pre uhreny, ale 1. mne tam napríklad vadí ta eta, mal som ju uz v inom type hodiniek a na moj vkus .... skrátka neustále som musel pozerat či idú moc dopredu, potom zase spomalovali, skrátka mali svoj zivot. 2. chýba mi tam antireflex, je to na hodinkach super vec, absolutne ti zjasnuju pohlad na čas, niekedy mám pocit ze výrobca tam zabudol dat sklo, /ešte ked sa na ne pozrieš cez polarizačné okuliare - som sofer pozeram na ne stále a neustále ma to uchvacuje :) som magor však?/. Zase na druhu stranu ta cena je super - a máš automat.

Eta je naprosto stejná jako na pilotkách od Steinharta,jediné co nemá je asi ta antireflexní úprava sklíčka,tak nevím,jestli pořídit originál,nebo velmi zdařilou kopii?

Odkaz ke komentáři

Pro mě je Steinhart vůči IWC jako Marina Militare vůči OP. Tudíž bych je na ruku nevzal. A v logice věci by zde neměly být ani propagovány a prodávány stejně jako Marina Militare. Ale třeba se pletu a podobnost s IWC je čistě náhodná (a Steinhart potápek s jinými potápkami slavné značky taky :) )

Odkaz ke komentáři

Pro mě je Steinhart vůči IWC jako Marina Militare vůči OP. Tudíž bych je na ruku nevzal. A v logice věci by zde neměly být ani propagovány a prodávány stejně jako Marina Militare. Ale třeba se pletu a podobnost s IWC je čistě náhodná (a Steinhart potápek s jinými potápkami slavné značky taky :) )

a podle logiky věci by se měly vyrušit i všechny značky, co se chytily módní vlny a začaly dělat "pilotky", pak taky všechny značky co nějaký ten design obšlehly, no a potom to tady pomalu můžeme zavřít.. Posted Image

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

diable:

Podobnost s IWC je dána odkazem na předpisy jasně stanovený vzor/specifikaci. Paradoxně se od něj víc odklání aktuální IWC BP než Steinhart.

Zajímalo by mě, jak bys definoval fejk/nefejk v oblasti hodinek s US military specifikací MIL-xxx (Traser, Luminox, Marathon, Uzi atd...).

Odkaz ke komentáři

Ale třeba se pletu a podobnost s IWC je čistě náhodná (a Steinhart potápek s jinými potápkami slavné značky taky :) )

Podobnost ciste nahodna samozrejme neni. B-Uhren jsou delane podle stejne armadni specifikace, cili krome podobnosti mezi soucasnymi modely najdes i podobnost s modely historickymi (IWC, Laco, Stowa). I kdyz je pravda, ze Steinhart se dost blizi IWC BP napr. fontem, ale tim to konci. A urcite nelze uprit IWC zasluhu o rozsireni mody pilotek, byly BP prvni na trhu, ze? Ale jinak v tom zadny fejkovani nehledej, to by byla zbytecna paranoia. Pilotky proste frci a kdo nema hrachy a pazouru na BP, musi sahnout po Stowa, Steinhart, Archimede, nebo jinych.
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...