Tyler Odesláno 10. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2017 (upraveno) Ahoj pánové, poctivě jsem prošel různá vlákna tady, celkově internety všude možně, Oceantime blogspot atd., ale stejně jsem v koncích . Mám dost tenké zápěstí (16 cm obvod a 4,8 cm šířka) a tak mám smůlu, že mi sedne minimum hodinek. Nejde totiž jen o jejich průměr ale taky o jejich výšku... A já bych přitom tak rád nějaké divery . Poradíte mi prosím, jestli něco splňuje moje požadavky, které jsem shrnul takhle: průměr bez korunky max. 39 mmvýška hodinek max. 12 mm - ale to je naprosté maximum a stejně myslím, že takhle "tlusté" hodinky by mi neseděly, proto radši 11 mm a míňmechanika - ne quartz, ne solár apod.WR 200M (nebo eventuálně víc, hehe)otočná lunetazavedená značka i microbrandcena do 40 tis. Další parametry radši neuvádím, už takhle je to omezené až až. Moje každodenní beatery a zároveň milovaný "až do hrobu" kousek jsou Sinn 556I, ty mi sedí jak prdel na hrnec (38,5x10 mm). Zkoušel jsem na ruku různé jiné hodinky od Seiko SKX013 přes různé Citizeny, po MG SAR Rescue Timer, celkově různé styly (nejen potápky) a jak to je v nějakém směru větší než výše uvedené rozměry, vypadá to na mojí ruce divně... To uvádím jen proto, že přes požadované rozměry u mě fakt nejede vlak - i když si uvědomuju, že k potápkám určitá masivnost patří. Upřímně, sám jsem zatím narazil jen na Armida A11. A nic víc. Budu fakt rád za všechny relevantní tipy! Upraveno 10. srpna 2017 uživatelem Tyler Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 10. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2017 Ward dělá 38mm Tridenty. Výška je sice 12,7mm, ale mam ruku nějaký 16,5cm a při zkoušce na ruce seděly dobře.https://www.christopherward.co.uk/c60-trident-pro-600-226 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 10. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2017 Na prvni dobrou me napada Tudor submariner 36mm. Ke to ale vintage a nevim jestli v budgetu. Tusim jsem je ale ted nekde potkal za podobnou cenu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 10. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2017 Byly myslim ještě nedávno na bazoši, ale teď už je tam nevidim... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 10. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2017 (upraveno) Pokud mohou být hodinky jeté, pak bych určitě zvážil midsize bondovky.Do budgetu se vlezou, průměr 36mm, zas jsou vofous vyšší než zadání, ale na mojí ruce pár dní zpět seděly jak prd*l na hrnec Upraveno 10. srpna 2017 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 10. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2017 Tady je zajímavej přehled včetně rozměrů a vlastně je tam všechno, co tu už dnes padlo Snad kromě těch Tutima...https://www.60clicks.com/best-dive-watches-skinny-wrists/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saida Odesláno 10. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2017 (upraveno) PS 2 splnuje vše kromě wr. Ale Novákoj to stačilo. Jinak jsou i hodinky větší co sedej na malou ruku. Eterna kontiky 42 mě přídou v realu mrňavý. Jen abys sis nezužoval možnosti. Štastnou ruku přeji při výběru. Upraveno 10. srpna 2017 uživatelem saida Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 10. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2017 Vzhledem k budgetu bych řekl spíš než PSII tak poslední limitka Prim Orlík 38 jsou sice delší, takže je otázka, jak moc by nakonec seděly, ale zadání splňují celkem dobře... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tyler Odesláno 10. srpna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2017 (upraveno) Všem díky moc! Asi zajedu do Chronoshopu a Koscomu, abych si pár hodinek vyzkoušel a ještě líp mohl odtušit, jaké rozměry a tvary pouzdra bych byl schopný unosit. Ale zatím opravdu všechno, co jsem měl na ruce a co bylo silné 12 mm a víc, vypadalo fakt blbě. Což vyřazuje většinu zmíněných hodinek... právě třeba na Marathon nebo Wardy jsem se už díval. Prostě mě limituje hlavně výška hodinek a lug-to-lug. Midsize bondovky jsou quartzky, ne? Já bych rád mechaniku. Edit: tak třeba ty 2252.50 z odkazu od Lamiczky by asi velikostně šly a jsou to i mechaniky, ovšem ceny nevypadají příznivě. Primky jsou fajn, ale už dražší a hlavně by mi byly dlouhé (lug-to-lug), krom toho jestli vidím dobře, mají 5 ATM. Tudory po rychlém prolítnutí internetů jsou a budou mimo rozpočet. Jeté hodinky určitě být můžou, ale těch 40 tisíc je fakt maximum, co jsem schopný a ochotný dát. Ještě jednou díky všem! Upraveno 10. srpna 2017 uživatelem Tyler Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 10. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2017 Možná ještě hydroconquesty, ale tam jsem nenašel lug to lug size. Např reference L3.641.4.96.6mají 39mm a necelých 12mm. Dělají se i 34mm, ale tam jen s quartzem.Potěší 300m wr a budou do budgetu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 10. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2017 2Tyler: Když už se tu zmiňovali kopírovači z Tutimy, mrkni ještě na "malé kosmonautky" (38,5mm) Fortis Official Cosmonaut Day/Date: Sice už je ze mě zjara vydyndal kolega Kuncák, ale synátor má ještě menší ruku než popisuješ a přesto mu díky krásně kompaktní lunetě a nožkám sedly parádně (Seiko vedle má 42mm)... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stelvio Odesláno 10. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2017 Když už budeš v Koscomu, mrkni na Tag Heuer Aquaracer 300m Calibre 5 41mm. Mám podobně (ne-li stejně velkou ruku jako ty) a seděly mi parádně. Z venku je pak seženeš za těch 40K. Jinak pokud budeš trvat na menších, tak ideální budou asi ty Wardy. Ale zkus v Koscomu ještě ty Longines HC 39mm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanNovakJan Odesláno 10. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2017 Pokud by stačila WR100, tak třeba Hamilton s Powermatic 80 https://www.jomashop.com/hamilton-watch-h70455133.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 10. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2017 Hodinky bez šroubovací korunky a lunety chce opravdu "odvahu" hodit do vlákna, kde někdo hledá potápky Opět well done Jene! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanNovakJan Odesláno 10. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2017 Co to meleš zase? Podívej se na nabídky ostatních, kde je dokonce i WR50. Byl to pouze tip a navíc ani ne tobě, takže se věnuj něčemu smysluplnějšímu, než soustavnému hodnocení mých příspěvků (neboli pruzení). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 10. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2017 (upraveno) Sice jsem o WR nic nepsal, ale budiž. Problém je jednoduše v tom, že to opravdu nejsou potápky!Každopádně už mlčim a jen se neupejpej a házej další Upraveno 10. srpna 2017 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ensi Odesláno 10. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2017 Mně se z malých potápek líbí reedice Captain Cook od Rado, ale nevím, jestli se dají sehnat do 40k.http://timeandtidewatches.com/depth-rado-hyperchrome-captain-cook-one-best-reissues-2017/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanNovakJan Odesláno 10. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2017 O WR jsi nic nepsal, ale psal jsi kritiku na mnou doporučený model, který nebyl úplně v souladu s požadavkem tazatele. Ovšem i jiné tipy, zde uveřejněné, nejsou v souladu. Ale k nim tvoje kritika jaksi nedolehla, takže se lze logicky domnívat, že vyhledáváš pouze moje příspěvky a hledáš na nich cokoliv, jenom abys je mohl za každou cenu setřít. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 10. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2017 Zas se neber tak vážně //OT: end Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 10. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2017 On sa neberie vážne, on si skrátka melie svoje. Potápky-nepotápky, hlavne že sú malé. Aj keď zakladateľ vlákna evidentne hľadá potápky. Potom príde nejaký nováčik a bude si myslieť, že hodinky v odkaze sú potápky. Tyler, vlákno Klub malých hodinek a podobné s potápkami si už pozeral? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se